Laatste praktische informatie

26 juni 2019

Hier aan de Zeeuwse kust is alles klaar voor Concert at SEA 2019. De podia staan, het reuzenrad draait en de artiesten draaien zich al warm. Het belooft een prachtig weekend te worden. Graag geven we je de laatste praktische tips voordat we je mogen begroeten op de Brouwersdam. Wij hebben er zin in!

Programmawijziging
Helaas heeft Daniël Lohues zijn optreden op Concert at SEA vanwege familie-omstandigheden moeten afzeggen. Voor hem in de plaats spelen vrijdag Suzan & Freek van 17:15 tot 18:00 uur op het Umoja Podium.

10 TIPS VOOR JE VERTREKT

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid onderweg gaat naar de Brouwersdam hebben we 10 handige tips voor je op een rij gezet.

1. Vergeet je ticket niet!
Uitgeprint of op je telefoon. Je twee- of driedagenkaart wordt bij de ingang omgewisseld voor een festivalbandje. Daarmee kun je gedurende het festival het terrein verlaten en weer betreden. Wanneer je een dagkaart hebt en het terrein tussendoor wilt verlaten krijg je een stempel van de security.

Een twee- of driedagenkaart is niet overdraagbaar. Het is dus niet mogelijk om meerdere personen op een twee- of driedagenkaart naar binnen te laten gaan op verschillende dagen.

2. Neem je ID mee
Neem je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs mee. Bij de ingang wordt gecontroleerd of de naam op jouw ticket overeenkomt met je ID. Daarnaast wordt er op Concert at SEA streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

3. Vertrek op tijd
Vanwege het mooie weer kan het druk zijn op de wegen naar het festivalterrein. We raden je dan ook aan om ruim op tijd te vertrekken zodat je niets hoeft te missen.

4. Wel meenemen / Niet meenemen
Twijfel je of je iets wel of niet mag meenemen naar het festivalterrein? Hieronder vind je een overzicht.

Het is niet toegestaan tassen, koffers en rugzakken groter dan 30L mee te nemen op het terrein. Deze maatregelen zijn uit veiligheidsoverwegingen genomen. Uiteindelijk beslist de security aan de ingang. Er zijn buiten beide ingangen van het festivalterrein lockers beschikbaar.

Deze items kun je zonder problemen in je tas stoppen en meenemen:

 • Petjes
 • Lege waterflesjes (bijvoorbeeld Doppers)
 • Zonnebrand (max. 200 ml)
 • Non-professionele camera’s (dus geen afneembare lenzen)
 • Go Pro’s (zonder accessoires)
 • Aanstekers

Deze items zijn niet toegestaan:

 • Instrumenten
 • Eten en drinken
 • Huisdieren
 • Vuurwerk
 • Messen / wapens
 • Lachgas, patronen en ballonnen
 • Professionele camera’s (met afneembare lenzen)
 • Statieven
 • Selfie-sticks
 • Professionele videoapparatuur
 • Stoelen / bankjes / krukjes / klapstoeltjes
 • Opblaas- en luchtkussens
 • Paraplu’s
 • Glas en blik

5. Tijden
Het festivalterrein is op donderdag van 14.00 uur tot 00.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is het geopend van 12.00 tot 01.15 uur. Hier vind je het tijdschema.

Campings, bungalowparken en hotels zijn tijdens Concert at SEA flexibel met inchecken en proberen zo vroeg mogelijk geopend te zijn voor festivalgasten. Neem voor de precieze tijden contact op met de receptie van jouw bungalowpark, camping of hotel.

6. Route & Parkeren
Het adres van Concert at SEA is Brouwersdam 1, Scharendijke. Plan hier jouw route naar het festivalterrein. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P Concert at SEA ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je op P1 aan de noordkant van het terrein. Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.

Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je op P2 of P3 aan de zuidkant van het terrein. Een pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festivalterrein. Je ontvangt gratis pendelbusbandjes voor alle inzittenden van je auto.

Koop vooraf een parkeerticket
Meer over Verkeer & Parkeren

Heb je een overnachtingsarrangement geboekt? Dan adviseren we je om vroeg te vertrekken en te parkeren bij het bungalowpark, de camping of het hotel.

7. Pendelbussen campings, bungalows en hotels
Bekijk de kaart met alle haltes en tijden van de pendelbussen.

Wanneer je een CAS overnachtingsarrangement hebt geboekt is je pendelbuskaart inbegrepen. Je ontvangt bij de receptie van het park een bandje voor de pendelbus. Je pendelbuskaart naar het festivalterrein is ook inbegrepen wanneer je een parkeerkaart hebt aangeschaft en komt te parkeren aan de Zuid-zijde op P2 of P3. Let op: het parkeerterrein is alleen toegankelijk met een parkeerkaart.

8. Weer
We begrijpen van onze eigen weerman Jules Geirnaerdt dat het op donderdag, vrijdag én zaterdag overwegend zonnig en droog weer wordt. Het kan ’s avonds aan zee behoorlijk afkoelen dus neem een trui of vest mee.

– Smeer je goed in tegen de zon, ook bij bewolking.
– Zorg dat je voldoende drinkt. Niet alleen alcoholische dranken.
– Kleine flacons zonnebrandcrème (max 200 ml) zijn toegestaan.

9. Volg CAS online
Volg CAS op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven! Via updates, foto’s en video’s hoef je online niets te missen van wat er op de Brouwersdam gebeurt. Gebruik in je eigen posts de hashtags #cas2019 en #concertatsea.

Ook op deze website is genoeg te beleven – hou deze in de gaten voor exclusieve livestreams vanaf het terrein.

10. Veiligheid
Concert at SEA neemt de veiligheid van bezoekers en medewerkers heel serieus. We werken elk jaar goed samen met de overheidsdiensten. Naast de inspanningen van de organisatie is er ook altijd je eigen verantwoordelijkheid.

Bezoek de website en gebruik de CAS app om te weten hoe het terrein er uitziet en zo op de hoogte te zijn van alle nooduitgangen.

Bij een calamiteit worden informatie en instructies via de presentatoren, LED-schermen en security medewerkers gecommuniceerd. Volg deze instructies op en beperk op dat moment het gebruik van je mobiele telefoon zoveel mogelijk om overbelasting van het netwerk te voorkomen. Wil je toch communiceren? Gebruik dan uitsluitend SMS-berichten.

Zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Lipton Provincie Zeeland Douwe Egberts