Bereikbaarheid

We verwelkomen je graag op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op de Brouwersdam in Zeeland. Hieronder lees je op welke manier je naar het festivalterrein kan komen. Bereid je reis goed voor en vertrek op tijd.

ADRES

Het adres van het festivalterrein is Brouwersdam 1 in Scharendijke. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden “P CONCERT AT SEA” ziet en volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Openbaar vervoer

Raadpleeg 9292.nl of Google Maps voor jouw route naar Transferium Renesse. Vanaf daar gaan er pendelbussen naar het festivalterrein.

Pendelbussen

Iedere festivaldag rijden er pendelbussen van/naar verschillende vakantieparken in de regio en van/naar Transferium Renesse. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft. Tip: bestel je pendelbusticket alvast online.

Parkeren

 • Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je op P1 → Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.
 • Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je op P2 of P3→ Een gratis pendelbus brengt je dan in enkele minuten naar het festivalterrein. Dit geldt voor alle inzittenden, voor de heen- en terugweg.

Als je er bijna bent kun je de borden P CONCERT AT SEA volgen. Vervolgens leiden de verkeersregelaars je naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats. Dit kan op zowel P1, P2 als P3 zijn.

 

Kiss & Ride

Word je afgezet en weer opgehaald? Volg dan de borden naar de KISS & RIDE. Zowel aan de Noord- als Zuid-zijde van het festivalterrein is er een plek hiervoor ingericht. Je loopt vanaf daar binnen enkele minuten naar het festivalterrein.

Met de fiets

De fietspaden naar de Brouwersdam toe zijn vrij. Er zijn fietsenrekken aanwezig bij allebei de ingangen van het festival. Hier kan je je fiets veilig aan vastzetten. Parkeren op eigen risico.

Als je met de fiets naar de andere kant van de Brouwersdam wil fietsen kan dat via de parallelweg aan de Grevelingenzijde.

Samen rijden / Carpoolen

Samen rijden is gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Via de widget linksonder op deze pagina deel of boek je binnen een handomdraai een autorit naar Concert at SEA 2024.

Parallelweg N57 open

De route via de parallelweg aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (N57) is tijdens het festival gewoon beschikbaar voor verkeer.

Bereikbaarheid

 • Wat is het adres van Concert at SEA?

  Het adres van het festivalterrein is ‘Brouwersdam 1, Scharendijke’. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden “P Concert at SEA” ziet en volg te alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

 • Is Concert at SEA bereikbaar met het openbaar vervoer?

  Raadpleeg 9292.nl of Google Maps voor jouw route naar Transferium Renesse. Vanaf daar gaan er pendelbussen naar het festivalterrein.

 • Rijden de reguliere openbaar vervoer lijnen?

  Ja, lijn 104 rijdt volgens de dienstregeling. Het is mogelijk dat de route aangepast is maar de normale halteplaatsen blijven in dienst. Raadpleeg 9292.nl voor de meest up-to-date informatie.

 • Is er een Kiss & Ride plek bij het festivalterrein?

  Ja, zowel aan de Noord als Zuid-zijde van het festivalterrein is een Kiss & Ride locatie om personen veilig af te zetten. Je loopt binnen enkele minuten naar het festivalterrein. Volg de borden ”P-Concert at SEA” en vervolgens de borden “Taxi / Kiss & Ride”. Deze plek is uiteraard ook te gebruiken wanneer je weer opgehaald wordt voor de weg terug naar huis.

 • Wij komen met een gezelschap per touringcar, hoe werkt dat?

  Je kunt de touringcar uitsluitend laten parkeren op de speciale parking voor bussen aan de noordzijde van het evenemententerrein, ongeacht uit welke richting je komt. Dit is een apart gedeelte van P1 op comfortabele loopafstand vanaf de ingang. Als je de Brouwersdam nadert, kun je assistentie vragen aan de parkeerstewards. Zij zullen je een plaats toewijzen. Op die locatie kan de bus worden geparkeerd en kunnen de passagiers uitstappen.

 • Zijn er beperkingen/regels voor waterverkeer/ankeren nabij de Brouwersdam?

  Nee, er gelden geen bijzondere maatregelen voor waterverkeer. Wel zullen de kustwacht en politie te water toezicht houden op het waterverkeer. Let op: Vanaf de Grevelingenzijde de weg oversteken (N57) is gevaarlijk en streng verboden. De politie ziet hierop toe. Wil je toch naar het festivalterrein? Loop dan naar een van de tunneltjes onder de Brouwersdam en maak hier gebruik van om bij Concert at SEA te komen.

 • Hoe zit het met de N57?

  De route via de parallelweg aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (N57) is tijdens het festival gewoon beschikbaar voor verkeer. De hoofdrijbaan N57 is ter hoogte van de Brouwersdam tijdens het festival gesloten voor verkeer in beide richtingen. Het weggedeelte tussen de Stoofweg en de afslag Scharendijke blijft wel open.

  BEREIKBAARHEID ONDERNEMERS
  De strandtenten en bedrijven rondom de Brouwerdam zijn gewoon bereikbaar rondom en tijdens het festival, inclusief parkeermogelijkheid. Doorrijkaarten voor de kernen Ellemeet en Scharendijke worden verdeeld via de gemeente en werkgevers in de regio. Die hebben een brief ontvangen vanuit de gemeente.

   

Pendelbussen

 • Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens Concert at SEA?

  Er rijden vanaf veel campings/bungalowparken en hotels pendelbussen die je naar het festival brengen en ook weer terug naar het recreatiebedrijf. Wel zo veilig en fijn! Er gaan ook continu pendelbussen vanaf het Transferium Renesse, wat een centraal OV-vervoerspunt in Renesse is. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

 • Rijden er op donderdag pendelbussen?

  De pendelbussen rijden iedere festivaldag (do/vr/za) van en naar alle haltes op de dienstregeling. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

 • Is er een busdienst vanaf het Transferium van Renesse?

  Ja, op alle dagen is er een pendelbusdienstregeling vanaf Transferium Renesse. Koop hier jouw pendelbuskaart vooraf.

 • Ik parkeer op P2/P3 moet ik dan ook een pendelbuskaart kopen?

  Nee, dat hoeft niet. Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier dus geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

 • Is er vanaf elke camping en ieder bungalowpark busvervoer?

  Er rijden pendelbussen langs veel grote vakantieparken in de regio. Klik hier voor de pendelbus dienstregeling van dit jaar. Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

Parkeren

 • Waar kan ik parkeren bij het festivalterrein?

  Als je er bijna bent volg je de borden P CONCERT AT SEA. Zet op dit moment je navigatie uit. Vervolgens leiden de verkeersregelaars jullie naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats. Dit kan op zowel P1, P2 als P3 zijn. Het is niet mogelijk om vooraf een plek op een specifiek parkeerterrein te kopen of te reserveren.

 • Zijn alle parkeerplaatsen verhard?

  Ja, alle parkeerplaatsen zijn verhard.

 • Moet ik ook een parkeerkaart kopen als ik met de motor kom?

  Ja, voor een motor is ook een parkeerkaart nodig.

 • Hoe kom ik vanaf het parkeerterrein bij de ingang van het festivalterrein?

  Vanaf P1 kun je deze afstand gemakkelijk lopen. Vanaf P2/P3 wordt je op en neer gebracht met een gratis pendelbus.

 • Kan ik een parkeerplek dichtbij het festivalterrein reserveren?

  Nee, het is niet mogelijk een specifieke parkeerplek te reserveren. Parkeerplaatsen (op zowel P1, P2 als P3) worden gevuld op volgorde van binnenkomst en aanrijrichting.

 • Kan ik mijn elektrische auto opladen op een CAS Parkeerterrein?

  Nee, alle CAS Parkeerterreinen zijn tijdelijke parkeerterreinen en hebben daarom geen faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s. Op Transferium Renesse is een laadplein aanwezig. Deze is in beheer bij de gemeente. Vol = vol.

Fiets

 • Waar kan ik mijn fiets parkeren?

  Er zijn fietsenrekken aanwezig bij beide ingangen van het festival: Noord en Zuid.

 • Kan ik tijdens het festival op het fietspad van de Brouwersdam rijden?

  Nee, gedurende het evenement en de op- en afbouw is het fietspad ter hoogte van het evenement gesloten. Je rijdt om via de Grevelingenzijde van de Brouwersdam. Volg hiervoor de omleidingsbordjes t.h.v. Port Zelande.

Samen rijden / carpoolen

 • Ik heb een plek vrij in mijn auto voor iemand die mag meerijden

  Heel simpel! Samen rijden is gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Via de widget op deze Bereikbaarheid-pagina deel of boek je binnen een handomdraai een autorit naar Concert at SEA.

 • Ik wil met iemand carpoolen, hoe is dat het beste te regelen?

  Heel simpel! Samen rijden is gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Via de widget op deze Bereikbaarheid-pagina deel of boek je binnen een handomdraai een autorit naar Concert at SEA.

Taxi

 • Zijn er taxistandplaatsen?

  Dit jaar zijn er twee centrale taxistandplaatsen, beide op 1 kilometer van het festivalterrein. Volg de bordjes “TAXI”. Uitsluitend hier kunnen taxi’s passagiers halen en brengen. Let wel op dat je richting Zuid loopt wanneer je een taxi zoekt richting de dorpen op Schouwen-Duiveland en verder zuidelijk, en in de richting noord gaat voor vervoer richting Goeree-Overflakkee en verder noordelijk.

 • Welke taxibedrijven zijn in de regio gevestigd?

  Schouwen-Duiveland
  Zierikzee: Taxi de Vlieger, 0111-641562
  Renesse: New York Taxi, 0111-464646
  Ellemeet: Weeda Taxiservice, 0111-672317
  Kerkwerve: Taxi Grevelingen, 06-27618461

  Goeree-Overflakkee
  Vincent Taxi, 0653573152

  Noord-Beveland
  Colijnsplaat: Taxi de Koster, 0113-695069

  N.b.: Concert at SEA heeft geen directe samenwerking met deze taxibedrijven. Het is aan de taxibedrijven zelf om te beslissen of zij ritten van/naar Concert at SEA aanbieden of accepteren. Neem contact op met het taxibedrijf om hier naar te informeren.

   

   

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD