VIP Arrangement

Sfeervol genieten aan zee als VIP-gast. Zon, zee, fruits de mer en de beste bands uit binnen- en buitenland. Wilt u uw relaties iets speciaals laten beleven en dit moment delen met elkaar? Concert at SEA is daarvoor de aangelegenheid.

VIP ARRANGEMENTEN

Het VIP-arrangement blijft uw relaties en topklanten nog jarenlang bij. Het is dan ook niet voor niets dat onze VIP-arrangementen al jaren op voorhand uitverkocht zijn.

Gasten genieten in een ongedwongen sfeer van de geweldige optredens en het verbluffende zicht op de Noordzee met ondergaande zon. Tussendoor kunt u zich met relaties terugtrekken in het overdekte zitgedeelte of geniet u van de open bar en het fantastische dinerbuffet. Parkeren doet u snel en gemakkelijk op de VIP-parking, dichtbij de festivalingang.

PRIJZEN

• VIP Arrangement donderdag 27 juni €354
• VIP Arrangement vrijdag 28 juni €354 (uitverkocht)
• VIP Arrangement zaterdag 29 juni €354 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn excl. btw en administratiekosten. Neem bij vragen contact met ons op. VIP Arrangementen zijn alleen in de vorm van dagkaarten beschikbaar.

HEB JE EEN VRAAG OVER HET VIP ARRANGEMENT?

Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar 0900 300 8000 (ma t/m vrij van 10:00 tot 18:00 uur) of stuur een e-mail naar reserveringen@concertatsea.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD