Tickets

Alle kaarten blijven automatisch geldig voor Concert at SEA 2022

We weten dat het niet altijd makkelijk is om een Concert at SEA-ticket te bemachtigen. Daarom hebben we besloten dat alle aangeschafte tickets voor Concert at SEA 2021 automatisch geldig blijven voor de editie van 2022. Alle kaartkopers hebben informatie hierover ontvangen per mail.

Heb je een vraag over tickets?

Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, je kan je Paylogic account wachtwoord resetten via consumer.paylogic.nl/client/password/reset

Info & veelgestelde vragen

Komen er weer tickets vrij voor Concert at SEA 2022?

Huidige ticketkopers krijgen de optie voor een terugbetaling. De teruggegeven tickets komen later dit jaar weer beschikbaar. Wanneer dit precies gaat gebeuren maken we later bekend.

Komen dezelfde artiesten spelen op Concert at SEA 2022?

De line-up van Concert at SEA 2022 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Ik heb festivalkaarten gekocht, blijven die geldig voor Concert at SEA 2022?

Jouw festivalkaarten, pendelbuskaarten en/of parkeerkaarten blijven allemaal automatisch geldig voor Concert at SEA 2022 op 30 juni, 1 en 2 juli. Hier hoef je niks voor te doen. Klik hier om een nieuwe downloadlink op te vragen bij Paylogic.

Ik heb mijn kaarten al gepersonaliseerd, kan ik mijn nieuwe tickets voor Concert at SEA 2022 al downloaden?

Wanneer je de tickets al gepersonaliseerd hebt kan je hier een (nieuwe) downloadlink voor jouw CAS-tickets aanvragen bij Paylogic.

Ik heb mijn kaarten nog niet gepersonaliseerd, tot wanneer kan ik dit nog doen voor Concert at SEA 2022?

De periode om te personaliseren is verlengd t/m 23 juni 2022. Klik hier voor de link.

Ik wil een naam op de festivaltickets veranderen, kan dat?

Ja, dat kan. De mogelijkheid om de naam op een ticket te wijzigen is verlengd t/m 23 juni 2022. Klik hier voor het naamwijzigingsformulier.

Ik heb een overnachting geboekt, blijft die geldig voor Concert at SEA 2022?

Veel campings/bungalowparken/hotels hebben aangegeven mee te willen werken aan het doorzetten van de gemaakte reservering naar de nieuwe Concert at SEA-data of geld terug te geven. Neem voor meer informatie over jouw reservering contact op met het recreatiebedrijf. Klik hier voor een pagina met de contactgegevens. Als je geen gebruik gaat maken van de overnachting kan je het bedrag van de pendelbus terugvragen door dit formulier in te vullen. Dit kan t/m zondag 20 juni 2021.

Ik heb een VIP-arrangement gekocht, blijven die ook geldig voor Concert at SEA 2022?

Ja, die blijven geldig voor Concert at SEA 2022. We nemen in de komende week contact met iedereen op. Mocht je nu al een vraag beantwoord willen hebben, neem dan contact op met reserveringen@concertatsea.nl

Ik kan niet op de nieuwe data van Concert at SEA 2022, wat nu?

Je hebt de optie voor een terugbetaling van jouw festivalkaarten, pendelbuskaarten en/of parkeerkaarten. Alle kaartkopers hebben informatie hierover ontvangen per mail.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Lipton Provincie Zeeland Douwe Egberts