Tickets

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Even het strand op of het reuzenrad in. Op de dam liggen met een drankje en lekker eten. De zon achter het podium onder zien gaan. De ideale festivaldag ligt in Zeeland voor het oprapen.

De 16e editie van Concert at SEA vindt plaats op 22 + 23 + 24 juni 2023 op de Brouwersdam. Bekijk hieronder welke type kaarten er verkrijgbaar zijn. De kaartverkoop gaat van start op donderdag 8 december om 12:00 uur.

Let op: Kaarten zijn alleen via concertatsea.nl verkrijgbaar. De kaartverkoop verloopt exclusief via onze ticketpartner Paylogic. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Paylogic of de Concert at SEA-organisatie.

FESTIVALKAARTEN

Live muziek en gezelligheid aan de Zeeuwse kust. Je bent welkom!

 • Weekend 3 dagen (22 + 23 + 24 juni) → 199,95 euro
 • Weekend 2 dagen (23 +24 juni) → 166 euro
 • Dagkaart donderdag (22 juni) → 80 euro
 • Dagkaart vrijdag (23 juni) → 85 euro
 • Dagkaart zaterdag (24 juni) → 85 euro

Deze prijzen zijn incl. 4 euro service- en betaalkosten. Maximaal 10 festivalkaarten per bestelling.

FESTIVALKAARTEN + OVERNACHTING

Maak jouw Concert at SEA-weekend compleet met een overnachting in de buurt. Accommodaties van een select aantal recreatiebedrijven (camping/bungalow/hotel) zijn bij ons te reserveren in combinatie met Concert at SEA-festivalkaarten. De pendelbussen van en naar het festivalterrein zijn hierbij inbegrepen.

Klik hier voor het overzicht van alle accommodaties die in combinatie met een Concert at SEA 2023-kaart verkrijgbaar zijn

MINDERVALIDEN

Voor wie in een rolstoel zit of om medische redenen hulpbehoevend is zijn er mindervalidenkaarten verkrijgbaar. Deze geeft toegang tot de rolstoel platforms bij de podia en eigen toiletvoorzieningen.

 • MIVA weekend 3 dagen (22 + 23 + 24 juni) → 199,95 euro
 • MIVA weekend 2 dagen (23 +24 juni) → 166 euro
 • MIVA dagkaart donderdag (22 juni) → 80 euro
 • MIVA dagkaart vrijdag (23 juni) → 85 euro
 • MIVA dagkaart zaterdag (24 juni) → 85 euro

Deze prijzen zijn incl. 4 euro service- en betaalkosten. Maximaal 4 mindervalidenkaarten per bestelling. Zowel de mindervalide als begeleider hebben ieder een mindervalidenkaart nodig.

COMFORT KAARTEN

Geniet van het beste uitzicht, vanaf het verhoogde platform links naast het Zeeland Podium. Met een eigen bar en toiletvoorzieningen is genieten van de concerten nog nooit zo makkelijk geweest.

 • Comfort dagkaart donderdag 22 juni → 153 euro
 • Comfort dagkaart vrijdag 23 juni → 153 euro
 • Comfort dagkaart zaterdag 24 juni → 153 euro

Deze prijzen zijn incl. 4 euro service- en betaalkosten. Maximaal 10 festivalkaarten per bestelling. Voor het Comfort Platform zijn alleen dagkaarten verkrijgbaar.

VIP ARRANGEMENTEN

Sfeervol genieten aan zee als VIP-gast. Zon, zee, fruits de mer en de beste artiesten recht voor uw neus. Wilt u uw relaties iets speciaals en exclusiefs laten beleven en dit moment delen met elkaar? Concert at SEA is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Klik hier voor meer informatie over het VIP Arrangement

 • VIP Arrangement donderdag 22 juni → 354 euro
 • VIP Arrangement vrijdag 23 juni → 354 euro
 • VIP Arrangement zaterdag 24 juni → 354 euro

Deze prijzen zijn excl. btw en administratiekosten. Maximaal 10 VIP Tikets per bestelling. Neem bij vragen contact met ons op.

PENDELBUSKAARTEN

Elke festivaldag (don/vrij/zat) rijden er pendelbussen van en naar de verschillende recreatiebedrijven in de regio. Klik hier voor meer informatie over de routes en haltes die tijdens Concert at SEA 2023 van toepassing zijn.

 • Weekend 3 dagen (22 + 23 + 24 juni) → 62 euro
 • Weekend 2 dagen (23 +24 juni) → 42 euro
 • Dagkaart donderdag (22 juni) → 22 euro
 • Dagkaart vrijdag (23 juni) → 22 euro
 • Dagkaart zaterdag (24 juni) → 22 euro

Deze prijzen zijn incl. 2 euro service- en betaalkosten. Ieder pendelbus ticket is geldig voor één persoon. Pendelbuskaarten zijn alleen tot 31 januari 2023 te bestellen.

PARKEERKAARTEN

Parkeer je auto in de buurt van de Brouwersdam. Het festival is op loopafstand of via een gratis inbegrepen pendelbus te bereiken.

 • Weekend 3 dagen (22 + 23 + 24 juni) → 54,50 euro
 • Weekend 2 dagen (23 +24 juni) → 37 euro
 • Dagkaart donderdag (22 juni) → 19,50 euro
 • Dagkaart vrijdag (23 juni) → 19,50 euro
 • Dagkaart zaterdag (24 juni) → 19,50 euro

Deze prijzen zijn incl. 2 euro service- en betaalkosten. Ieder parkeerkaart is geldig voor één voertuig, ongeacht hoeveel inzittenden. Eventuele pendelbusritten tussen de parkeerplaats en het festivalterrein zijn (voor alle inzittenden) inbegrepen in de parkeerkaart.

KAARTEN OP NAAM

Kaarten voor Concert at SEA moeten per stuk op naam gezet worden. Om kaarten te personaliseren heb je deze gegevens nodig van ieder persoon die een kaart heeft: voornaam, achternaam, e-mailadres en geboortedatum. Lees hier meer over personaliseren.

NAAM OP KAART WIJZIGEN

Het is mogelijk om de naam op een kaart te wijzigen als deze al gepersonaliseerd is. Er komt binnenkort een naamwijzigingsformulier beschikbaar. Het aanpassen van de naam op een kaart is mogelijk t/m de laatste festivaldag (zaterdag 24 juni 2023). Iedere wijziging kost 5 euro administratiekosten.

BESTELINFORMATIE

Alle genoemde prijzen zijn inclusief service- en betaalkosten. Maximaal 10 festivalkaarten per bestelling. Met uitzondering van Mindervalidenkaarten, hier staat een max. van 4 per bestelling op. Er kan met iDEAL, Bancontact en Sofort Banking betaald worden.

Op de toegangsbewijzen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kan je hier lezen en downloaden.

HEB JE EEN VRAAG OVER KAARTEN?

Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl of dien een supportverzoek in.

Veelgestelde vragen

 • Kunnen kaarten ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

  Ja, dat kan. Het scannen van de kaarten kan zowel via een uitgeprinte kaart als vanaf een mobiele telefoon. Zolang de barcode goed zichtbaar is, komt het goed.

 • Ik ben mijn kaarten kwijt, wat nu?

  Geen paniek, via deze link kan je een nieuwe downloadlink voor je kaarten aanvragen: consumer.paylogic.nl/tickets. Met verdere vragen over kaarten kan je terecht bij Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

 • Kan ik een weekendkaart met iemand delen?

  Nee, een weekendkaart kan maar door 1 persoon worden gebruikt. Je ontvangt een polsbandje en wanneer je die afdoet is deze niet meer geldig.

 • Moet ik geldige legitimatie meenemen?

  Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als identiteitsbewijs. Let op: een kopie van een identiteitsbewijs is niet geldig. Als er een andere naam op je kaart staat, kan je de toegang tot het festival worden ontzegd.

  Met alle vragen over kaarten kan je terecht bij Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

   

Personaliseren

 • Waarom kaarten personaliseren?

  Net als andere grote evenementen heeft ook Concert at SEA last van zwarthandel. Handelaren kopen festivalkaarten op om deze daarna met veel winst door te verkopen. Daardoor betalen bezoekers – meestal onbewust – veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs.

  Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten kaarten worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om bezoekers te informeren over het festival. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres en geboortedatum.

  Wanneer de hoofdkoper aanwezig is bij de ingang van het festival kan iemand anders met de gekochte kaarten toegang krijgen tot het festival. Doordat de hoofdkoper aanwezig is weten wij zeker dat dit rechtmatig verkregen kaarten zijn. Bij twijfel wordt bij de ingang gecontroleerd op een identiteitsbewijs.

  Parkeerkaarten en pendelbuskaarten worden niet op naam gecontroleerd en hoeven daarom niet te worden gepersonaliseerd.

  VAL NIET VOOR ZWARTHANDEL
  Kaarten voor Concert at SEA zijn enkel via de website concertatsea.nl te koop, in samenwerking met Paylogic. Koop nooit kaarten voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Tickets Nederland, Viagogo etc. Koop ook geen kaarten van mensen op Facebook of Marktplaats.

  Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze kaarten geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

 • Hoe personaliseer ik mijn kaart?

  Na aankoop van je kaart(en) ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop. Deze email bevat nog geen tickets. Om je kaarten te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, e-mailadres en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een email van Paylogic/SeeTickets hierover.

 • Ik heb mijn kaarten al gepersonaliseerd, kan ik mijn tickets voor Concert at SEA downloaden?

  Wanneer je de kaarten al gepersonaliseerd hebt kan je hier een (nieuwe) downloadlink voor jouw CAS-kaarten aanvragen bij Paylogic.

 • Ik heb mijn kaarten nog niet gepersonaliseerd, tot wanneer kan ik dit nog doen voor Concert at SEA 2023?

  De periode om te personaliseren is actief t/m dinsdag 20 juni 2023. Klik hier voor de link.

 • Ik wil een naam op de festivalkaarten veranderen, kan dat?

  Ja, dat kan. Er komt binnenkort een naamwijzigingsformulier beschikbaar.

Mindervaliden

 • Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?

  Ja, maar kaarten voor het mindervalidenplatform zijn beperkt beschikbaar. Kijk voor de beschikbaarheid op concertatsea.nl/tickets. Zowel de mindervalide bezoeker zelf als de begeleider dient een kaart voor het mindervalidenplatform te kopen om toegang te krijgen tot de rolstoelplatforms.

 • Zijn er mindervaliden toiletten aanwezig?

  Ja, er is voorzien in een geschikte toiletvoorziening voor mindervaliden.

 • Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?

  Ja, Concert at SEA reserveert een aantal plaatsen vlak bij de ingang. Volg de borden ‘Mindervaliden’ of ‘VIP-parking’ vanaf de weg. Je kunt gratis parkeren met een mindervalidenkaart in dit gereserveerde gedeelte.

 • Zijn er muziektolken op het festival?

  Net als in 2022 zijn er ook in 2023 weer muziektolken op Concert at SEA. Zij staan op het rolstoelplatform. Iedereen met een mindervalidenkaart kan op deze platform plaatsnemen. In aanloop naar het festival wordt iedereen die een mindervalidenkaart ook per e-mail op de hoogte gehouden van de mindervaliden-faciliteiten tijdens het festival. Doven en slechthorenden die in het bezit zijn van een regulier festivalkaart kunnen de muziektolk zien door vlak naast of vlak achter het rolstoelplatform plaats te nemen.

 • Ik heb geen mindervalidenkaart kunnen bemachtigen. Wat nu?

  Concert at SEA is goed toegankelijk met een rolstoel. Wanneer je vroeg komt kun je met een rolstoel bovenop de dijk een mooi plekje bemachtigen en heb je perfect zicht op het podium, de zee en de optredens. Het festivalterrein bevindt zich grotendeels op asfalt en is dus goed begaanbaar. Wel wijzen we je er op dat het strandgedeelte slecht toegankelijk is met een rolstoel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Lipton Provincie Zeeland HIER