Tickets

De ideale festivaldag ligt in Zeeland voor het oprapen. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Even het strand op. Op de dam liggen met een drankje en lekker eten. De zon achter het podium onder zien gaan. Het kan allemaal, hier aan de kust, de Zeeuwse kust.

Goed nieuws: de prijzen voor alle tickets zijn gelijk aan die van afgelopen jaar. Let op: Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via concertatsea.nl. De kaartverkoop verloopt exclusief via onze ticketpartner Paylogic. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Paylogic.

FESTIVALKAARTEN

Live muziek en gezelligheid aan de Zeeuwse kust ☀️ Goed nieuws: alle ticketprijzen zijn gelijk aan die van afgelopen jaar.

• Dagkaart donderdag (27 juni) €80
• Dagkaart vrijdag (28 juni) €85 (uitverkocht)
• Dagkaart zaterdag (29 juni) €85 (uitverkocht)
• Weekend 2 dagen (28 + 29 juni) €166 (uitverkocht)
• Weekend 3 dagen (27 t/m 29 juni) €199,95 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. 4 euro service- en betaalkosten. Maximaal 10 festivalkaarten per bestelling.

NU GEOPEND: HET TICKETPLATFORM

Heb je een ticket en kan je toch niet? Of ben je op zoek naar een type festivalkaart dat uitverkocht is? Maak dan nu gebruik van het het officiële Concert at SEA Ticketplatform.

Via dit platform kunnen fans hun tickets veilig te koop aanbieden aan andere fans. De doorverkoop verloopt via Paylogic. De oude barcorde wordt ongeldig en de nieuwe eigenaar ontvangt een nieuw ticket, waardoor de geldigheid van doorverkochte kaarten gegarandeerd kan worden.

PENDELBUSKAARTEN

Elke festivaldag (do/vr/za) rijden er pendelbussen van en naar de verschillende recreatiebedrijven in de regio. Klik hier voor meer informatie over de routes en haltes die tijdens Concert at SEA 2024 van toepassing zijn.

• Dagkaart pendelbus €22
• Weekend 2 dagen (28 + 29 juni) €42
• Weekend 3 dagen (27 t/m 29 juni) €62

Deze prijzen zijn incl. 2 euro service- en betaalkosten. Ieder pendelbus ticket is geldig voor één persoon.

PARKEERKAARTEN

Parkeer je auto in de buurt van de Brouwersdam. Het festival is op loopafstand of via een (gratis inbegrepen) pendelbus te bereiken.

• Dagkaart parkeren €19,50
• Weekend parkeren 2 dagen (28 + 29 juni) €37
• Weekend parkeren 3 dagen (27 t/m 29 juni) €54,50

Deze prijzen zijn incl. 2 euro service- en betaalkosten. Ieder parkeerkaart is geldig voor één voertuig. De eventuele pendelbus tussen de parkeerplaats en het festival zijn (voor alle inzittenden) inbegrepen in de parkeerkaart.

COMFORT KAARTEN

Geniet van het beste uitzicht, vanaf het verhoogde platform links naast het Zeeland Podium. Met een eigen bar en toiletvoorzieningen is genieten van de concerten nog nooit zo makkelijk geweest.

• Comfort dagkaart donderdag 27 juni €153 (uitverkocht)
• Comfort dagkaart vrijdag 28 juni €153 (uitverkocht)
• Comfort dagkaart zaterdag 29 juni €153 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. 4 euro service- en betaalkosten. Maximaal 10 festivalkaarten per bestelling. Voor het Comfort-platform zijn alleen dagkaarten verkrijgbaar.

VIP ARRANGEMENTEN

Sfeervol genieten aan zee als VIP-gast. Zon, zee, fruits de mer en de beste artiesten recht voor uw neus. Wilt u uw relaties iets speciaals en exclusiefs laten beleven en dit moment delen met elkaar? Concert at SEA is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Klik hier voor meer informatie over het VIP Arrangement

• VIP Arrangement donderdag 27 juni €354
• VIP Arrangement vrijdag 28 juni €354 (uitverkocht)
• VIP Arrangement zaterdag 29 juni €354 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn excl. btw en administratiekosten. Neem bij vragen contact met ons op.

MINDERVALIDEN

Voor wie in een rolstoel zit of om medische redenen hulpbehoevend is zijn er mindervalidenkaarten verkrijgbaar. Deze geeft toegang tot de rolstoel platforms bij de podia en eigen toiletvoorzieningen.

• MIVA dagkaart donderdag (27 juni) €80 (uitverkocht)
• MIVA dagkaart vrijdag (28 juni) €85 (uitverkocht)
• MIVA dagkaart zaterdag (29 juni) €85 (uitverkocht)
• MIVA weekend 2 dagen (28 + 29 juni) €166 (uitverkocht)
• MIVA weekend 3 dagen (27 t/m 29 juni) €199,95 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. 4 euro service- en betaalkosten. Maximaal 4 mindervalidenkaarten per bestelling. Zowel de mindervalide als begeleider hebben ieder een mindervalidenkaart nodig.

FESTIVALKAARTEN + OVERNACHTING

Maak jouw Concert at SEA-weekend compleet met een overnachting in de buurt. Accommodaties van een select aantal recreatiebedrijven (camping, bungalowpark of hotel) zijn bij ons te reserveren in combinatie met festivalkaarten. De pendelbussen van en naar het festivalterrein zijn hierbij inbegrepen.

Klik hier voor het overzicht van alle accommodaties die in combinatie met een Concert at SEA 2024-kaart verkrijgbaar zijn.

BESTELINFORMATIE

Alle genoemde prijzen zijn inclusief service- en betaalkosten. Maximaal 10 festivalkaarten per bestelling. Met uitzondering van Mindervalidenkaarten, hier staat een max. van 4 per bestelling op. Er kan met iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact en Sofort Banking betaald worden.

Op de toegangsbewijzen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kan je hier lezen en downloaden.

KAARTEN OP NAAM

Kaarten voor Concert at SEA moeten per stuk op naam gezet worden. Klik hiervoor in de Paylogic-bevestigingsmail op ‘Bestelling beheren’.

Om kaarten te personaliseren heb je deze gegevens nodig van ieder persoon die een kaart heeft: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Bij de ingang van het festival zal iedereen om een identiteitsbewijs gevraagd worden, om de naam op de kaart te controleren. Lees hier meer over personaliseren.

LET OP:

KAARTEN WORDEN OP 24 JUNI PER E-MAIL VERZONDEN

Als de bestelling en betaling gelukt is ontvang je per mail een bevestiging van Paylogic. De kaarten zelf zitten hier nog niet bij.

Om zwarthandel tegen te werken worden alle Concert at SEA-kaarten op de maandag voor het festival verzonden: maandag 24 juni 2024.

Het op naam zetten van de kaarten, wijzigen van de naam en/of doorverkopen van kaarten kan wel al voor 24 juni. Dan ontvangt de nieuwe eigenaar op 24 juni de kaart(en).

HEB JE EEN VRAAG OVER KAARTEN?

Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

Veelgestelde vragen

 • Ik heb kaarten gekocht, maar deze zitten niet in de bevestigingsmail. Wat nu?

  Als de bestelling en betaling gelukt is ontvang je per mail een bevestiging van Paylogic. De kaarten zelf zitten hier nog niet bij. Om zwarthandel tegen te werken worden alle Concert at SEA-kaarten op de maandag voor het festival verzonden: maandag 24 juni 2024.

 • Ik ben mijn kaarten kwijt, wat nu?

  Geen paniek, via deze link kan je een nieuwe downloadlink voor je kaarten aanvragen: consumer.paylogic.nl/tickets. Met verdere vragen over kaarten kan je terecht bij Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

 • Kan ik een weekendkaart met iemand delen?

  Nee, een weekendkaart kan maar door 1 persoon worden gebruikt. Je ontvangt nadat jouw ticket gescand is een polsbandje en wanneer je die afdoet is deze niet meer geldig.

 • Kunnen kaarten ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

  Ja, dat kan. Het scannen van de kaarten kan zowel via een uitgeprinte kaart als vanaf een mobiele telefoon. Zolang de barcode goed zichtbaar is, komt het goed.

Personaliseren

 • Waarom kaarten personaliseren?

  Net als andere grote evenementen heeft ook Concert at SEA last van zwarthandel. Handelaren kopen festivalkaarten op om deze daarna met veel winst door te verkopen. Daardoor betalen bezoekers – meestal onbewust – veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten kaarten worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om bezoekers te informeren over het festival. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres en geboortedatum.

 • Hoe personaliseer ik mijn kaart?

  Na aankoop van je kaart(en) ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop. Deze email bevat nog geen tickets. Kaarten voor Concert at SEA moeten per stuk op naam gezet worden. Je ontvangt hierover later een e-mail van Paylogic. Om kaarten te personaliseren heb je deze gegevens nodig van ieder persoon die een kaart heeft: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum.

 • Ik heb mijn kaarten al gepersonaliseerd, hoe kan ik mijn kaarten voor Concert at SEA downloaden?

  Om zwarthandel tegen te werken worden alle Concert at SEA-kaarten vanaf de maandag voor het festival (maandag 24 juni 2024) verzonden, mits gepersonaliseerd. Het op naam zetten van de kaarten (en eventueel veranderen van een naam) kan wel al voor 24 juni gebeuren. Dan ontvangt de nieuwe eigenaar op 24 juni de kaart(en).

 • Ik heb mijn kaarten nog niet gepersonaliseerd, tot wanneer kan ik dit nog doen voor Concert at SEA 2024?

  De periode om te personaliseren start op donderdag 7 december 2023 en is mogelijk tot het einde van het festsival. De link om jouw kaarten te personaliseren ontvang je in een mail van Paylogic. Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

 • Ik wil een naam op de festivalkaarten veranderen, kan dat?

  Ja, dat kan. Klik in de bevestigingsmail van jouw bestelling op ‘Bestelling beheren’ om de naamswijziging via de online omgeving door te geven. Het aanpassen van de naam op een kaart is mogelijk t/m de laatste festivaldag (zaterdag 29 juni 2024). Iedere wijziging kost 4 euro administratiekosten.

 • Moet ik geldige legitimatie meenemen?

  Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als identiteitsbewijs. Let op: een kopie van een identiteitsbewijs is niet geldig. Als er een andere naam op je kaart staat, kan je de toegang tot het festival worden ontzegd.

Mindervaliden

 • Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?

  Ja, maar kaarten voor het mindervalidenplatform zijn beperkt beschikbaar. Kijk voor de beschikbaarheid op concertatsea.nl/tickets. Zowel de mindervalide bezoeker zelf als de begeleider dient een kaart voor het mindervalidenplatform te kopen om toegang te krijgen tot de rolstoelplatforms.

 • Zijn er mindervaliden toiletten aanwezig?

  Ja, er is voorzien in een geschikte toiletvoorziening voor mindervaliden.

 • Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (van de gemeente) is het mogelijk om te parkeren op de Mindervaliden Parking van het festival, ongeacht of je een reguliere of MIVA-festivalkaart hebt gekocht. Volg de borden ‘P MIVA’ als je het festival benadert, de rest van de route wijst zich vanaf daar vanzelf. Let op: ook voor de MIVA Parking is ‘vol=vol’ van toepassing.

 • Zijn er muziektolken op het festival?

  Op zaterdag 29 juni 2024 is er vanuit Concert at SEA een muziektolk gefaciliteerd. De muziektolk staat te tolken op de rolstoelplatforms bij het Zeeland- en Umoja Podium. Iedereen met een mindervalidenkaart kan op deze platforms plaatsnemen. Doven en slechthorenden die in het bezit zijn van een reguliere festivalkaart kan de muziektolk zien door vlak naast of vlak achter het rolstoelplatform plaats te nemen. Mocht je op een andere dag als dove of slechthorende aanwezig zijn, stuur dan even aan mail naar info@concertatsea.nl

 • Ik heb geen mindervalidenkaart kunnen bemachtigen. Wat nu?

  Concert at SEA is goed toegankelijk met een rolstoel. Wanneer je vroeg komt kun je met een rolstoel bovenop de dijk een mooi plekje bemachtigen en heb je perfect zicht op het podium, de zee en de optredens. Het festivalterrein bevindt zich grotendeels op asfalt en is dus goed begaanbaar. Wel wijzen we je er op dat het strandgedeelte slecht toegankelijk is met een rolstoel.

Accommodaties

 • Waarom zijn bungalow-accommodaties alleen met vrijdag als startdatum te boeken?

  Bungalowparken werken het hele jaar door met ‘aankomstdagen’ op maandag en vrijdag. Daarom zijn de bungalow-accommodaties tijdens Concert at SEA alleen verkrijgbaar met de vrijdag als startdag. Campings en Hotels zijn flexibeler met aankomstdagen. Deze recreatiebedrijven hebben accommodaties beschikbaar met aankomst op de donderdag of aankomst op de vrijdag.

 • Is er vanaf elke camping en ieder bungalowpark busvervoer?

  Er rijden pendelbussen langs veel grote vakantieparken in de regio. Klik hier voor de pendelbus dienstregeling van dit jaar. Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

 • Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens Concert at SEA?

  Er rijden vanaf veel campings/bungalowparken en hotels pendelbussen die je naar het festival brengen en ook weer terug naar het recreatiebedrijf. Wel zo veilig en fijn! Er gaan ook continu pendelbussen vanaf het Transferium Renesse, wat een centraal OV-vervoerspunt in Renesse is. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

 • Ik wil naast bekenden op de camping worden ingedeeld, hoe regel ik dat?

  Dit is niet via ons of de ticketshop te regelen. Neem contact op met de camping om te vragen wat er mogelijk is.

Naam op ticket wijzigen

 • Ik wil een naam op de festivalkaarten veranderen, kan dat?

  Ja, dat kan. Klik in de bevestigingsmail van jouw bestelling op ‘Bestelling beheren’ om de naamswijziging via de online omgeving door te geven. Het aanpassen van de naam op een kaart is mogelijk t/m de laatste festivaldag (zaterdag 29 juni 2024). Iedere wijziging kost 4 euro administratiekosten.

 • Moet ik geldige legitimatie meenemen?

  Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als identiteitsbewijs. Let op: een kopie van een identiteitsbewijs is niet geldig. Als er een andere naam op je kaart staat, kan je de toegang tot het festival worden ontzegd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD