Info & FAQ

Info

Contact

Kijk hieronder bij de lijst van Veelgestelde Vragen, de kans is groot dat jouw vraag hier beantwoord wordt.

Staat je vraag niet op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier is hier te vinden: concertatsea.nl/contact

Op de aankoop van kaarten voor Concert At SEA zijn de Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen Concert At Sea B.V. van toepassing. Deze kun je hier downloaden.

 

Veelgestelde vragen

Ticketinfo (actueel)

 • Ik heb festivalkaarten gekocht, blijven die geldig voor Concert at SEA 2022?

  Jouw festivalkaarten, pendelbuskaarten en/of parkeerkaarten blijven allemaal automatisch geldig voor Concert at SEA 2022 op 30 juni, 1 en 2 juli. Hier hoef je niks voor te doen. Klik hier om een nieuwe downloadlink op te vragen bij Paylogic.

 • Ik heb mijn kaarten al gepersonaliseerd, kan ik mijn nieuwe tickets voor Concert at SEA 2022 al downloaden?

  Wanneer je de tickets al gepersonaliseerd hebt kan je hier een (nieuwe) downloadlink voor jouw CAS-tickets aanvragen bij Paylogic.

 • Ik heb mijn kaarten nog niet gepersonaliseerd, tot wanneer kan ik dit nog doen voor Concert at SEA 2022?

  De periode om te personaliseren is verlengd t/m 23 juni 2022. Klik hier voor de link.

 • Ik wil een naam op de festivaltickets veranderen, kan dat?

  Ja, dat kan. De mogelijkheid om de naam op een ticket te wijzigen is verlengd t/m 23 juni 2022. Klik hier voor het naamwijzigingsformulier.

 • Ik heb een overnachting geboekt, blijft die geldig voor Concert at SEA 2022?

  Veel campings/bungalowparken/hotels hebben aangegeven mee te willen werken aan het doorzetten van de gemaakte reservering naar de nieuwe Concert at SEA-data of geld terug te geven. Neem voor meer informatie over jouw reservering contact op met het recreatiebedrijf. Klik hier voor een pagina met de contactgegevens.

 • Ik heb een VIP-arrangement gekocht, blijven die ook geldig voor Concert at SEA 2022?

  Ja, die blijven geldig voor Concert at SEA 2022. Mocht je een vraag over het VIP-arrangement beantwoord willen hebben, neem dan contact op met reserveringen@concertatsea.nl.

 • Ik kan niet op de nieuwe data van Concert at SEA 2022, wat nu?

  Kaartkopers hebben de optie voor een terugbetaling van hun festivalkaarten, pendelbuskaarten en/of parkeerkaarten in maart 2021 per e-mail ontvangen.

Ticketinfo (algemeen)

 • Wat kost een ticket?

  Kijk voor alle ticketprijzen op concertatsea.nl/tickets

 • Waar kan ik tickets kopen?

  Kaarten voor Concert at SEA zijn alleen verkrijgbaar via concertatsea.nl/tickets. Koop geen tickets buiten de officiële verkoopkanalen!

 • Kan ik een weekendkaart met iemand delen?

  Nee, een weekendkaart kan maar door 1 persoon worden gebruikt. Je ontvangt een polsbandje en wanneer je die afdoet is deze niet meer geldig.

 • Zwarthandel?

  Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

  Kaarten voor Concert at SEA moeten worden gepersonaliseerd. Dit betekent dat de naam van de bezoeker op het ticket staat. Bij de ingang van het festivalterrein kan worden gecontroleerd of de naam overeenkomt met je identiteitsbewijs.

   

 • Waarom tickets personaliseren?

  Net als andere grote evenementen heeft ook Concert at SEA last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers – meestal onbewust – veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om bezoekers te informeren over het festival.

  Het personaliseren van dag- en weekendkaarten is vanaf inmiddels mogelijk. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum.

  Wanneer de hoofdkoper aanwezig is bij de ingang van het festival kan iemand anders met de gekochte tickets toegang krijgen tot het festival. Doordat de hoofdkoper aanwezig is weten wij zeker dat dit rechtmatig verkregen tickets zijn. Bij twijfel wordt bij de ingang gecontroleerd op een identiteitsbewijs.

  Parkeerkaarten en pendelbuskaarten hoeven niet te worden gepersonaliseerd.

  Zwarthandel

  Kaarten voor Concert at SEA zijn enkel via de website concertatsea.nl te koop. Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Tickets Nederland, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

 • Hoe personaliseer ik mijn ticket?

  Na aankoop van je ticket(s) ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop. Deze email bevat nog geen tickets.

  Om je tickets te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren. Kaarten personaliseren kan vanaf 1 februari. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum.

  Je ontvangt automatisch een email van Paylogic/SeeTickets hierover.

  Zwarthandel

  Kaarten voor Concert at SEA zijn enkel via de website concertatsea.nl te koop. Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

 • Moet ik geldige legitimatie meenemen?

  Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als identiteitsbewijs.

  Let op: een kopie van een identiteitsbewijs is niet geldig.

  Als er een andere naam op je ticket staat, kan je de toegang tot het festival worden ontzegd.

  Heb je vragen de ticketverkoop of problemen bij het bestellen van de tickets? Neem dan contact op met de customer service van Paylogic/SeeTickets via customerservice.paylogic.nl

Algemeen

 • Wanneer is Concert at SEA?

  Concert at SEA vindt plaats op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli 2022.

 • Wat is het adres van Concert at SEA?

  Het adres van het festivalterrein is ‘Brouwersdam 1, Scharendijke’. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden “P Concert at SEA” ziet en volg te alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

 • Kunnen kinderen mee?

  We hanteren een adviesminimumtoegangsleeftijd van 12 jaar. Jongeren onder de 12 dienen begeleid te worden door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs. Alleen baby’s tot 1 jaar hebben geen toegangsbewijs nodig.

 • Op welke tijden treden de artiesten op?

  Het tijdschema van CAS 2022 wordt op een later moment bekendgemaakt.

 • Zijn er bungalowarrangementen beschikbaar voor Concert at SEA 2022?

  Nee, er zijn geen bungalowarrangementen beschikbaar voor CAS 2022.

 • Veiligheid

  Concert at SEA neemt de veiligheid van bezoekers en medewerkers heel serieus. We werken elk jaar goed samen met de overheidsdiensten. Naast de inspanningen van de organisatie is er ook altijd je eigen verantwoordelijkheid. Bezoek de website en gebruik de Concert at SEA app om te weten hoe het terrein er uitziet en zo op de hoogte te zijn van alle nooduitgangen.
  Bij een calamiteit worden informatie en instructies via de presentatoren, LED-schermen en security medewerkers gecommuniceerd. Volg deze instructies op en beperk op dat moment het gebruik van je mobiele telefoon zoveel mogelijk om overbelasting van het netwerk te voorkomen. Wil je toch communiceren? Gebruik dan uitsluitend SMS-berichten.

 • Gehoorbescherming

  Bescherm je oren tegen gehoorbeschadiging door niet te dicht bij de speakers te staan, je oren tussendoor rust te geven en gehoorbescherming te dragen. Bij de barren zijn oordoppen verkrijgbaar.

 • EHBO

  Op het terrein bevinden zich meerdere EHBO-posten. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of security medewerker en meld daar jouw probleem. Kijk op de plattegrond waar de EHBO-posten zich bevinden. In samenwerking met de beveiliging en de EHBO ben je op het festivalterrein in goede handen. En zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar!

 • Gevonden voorwerpen

  Ben je iets verloren op het festivalterrein? Neem dan telefonisch contact op met gemeente Schouwen-Duiveland via 0111 452000.

Wat kan ik meenemen?

 • Kan ik foto en/of filmcamera’s meenemen?

  Alleen non-professionele foto- en filmcamera’s zijn toegestaan. Go Pro’s zijn toegestaan zonder accessoires. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan.

 • Zijn selfie sticks toegestaan?

  Nee, selfie sticks zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

 • Mag ik een drone meenemen?

  Nee, drones zijn niet toegestaan op of boven het festivalterrein.

 • Kan ik zelf eten en drinken meenemen?

  Nee het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein.

 • Mag ik flesjes water meenemen?

  Nee. Flesjes met inhoud zijn niet toegestaan. Een lege fles (zoals bijvoorbeeld een Dopper) mag wel mee. Op Concert at SEA is gratis drinkwater aanwezig via tappunten bij de toiletten.

 • Kan ik een klapstoel / krukje / opblaasbare stoel meenemen?

  Nee, het is niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen. Kom vroeg dan kun je op het talud (de dijk) zitten. Er is ook voldoende zitruimte rondom de Food&Drinks tenten.

 • Kan ik een huisdier meenemen?

  Nee, huisdieren en alle andere dieren worden niet toegelaten.

 • Zijn scootmobielen toegestaan op het terrein van Concert at SEA?

  Ja, scootmobielen zijn toegestaan op het terrein.

 • Mag ik een Dopper meenemen?

  Ja, een Dopper fles is toegestaan wanneer deze bij aankomst aan de ingang leeg is.

Festivalterrein

 • Hoe is het festivalterrein ingedeeld?

  Het Concert at SEA-terrein bevind zich op de Brouwersdam, en bestaat uit twee zogenaamde landtongen die tegen elkaar aan liggen.

  Op het noordelijke deel vind je het Umoja Podium en de theatertent. Op het zuidelijke deel vind je het strand en het Zeeland Podium. Het festivalterrein gaat ten zuiden van het Zeeland Podium nog een stuk door over het strand, hier bevind zich het Strand Podium (en de mogelijkheid om pootje te baden, natuurlijk).

 • EHBO

  Op het terrein bevinden zich meerdere EHBO-posten. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of security medewerker en meld daar jouw probleem. Kijk op de plattegrond waar de EHBO-posten zich bevinden. In samenwerking met de beveiliging en de EHBO ben je op het festivalterrein in goede handen. En zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar!

 • Geen alcohol onder de 18

  Op Concert at SEA wordt er streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

  Bij de barren kunnen bezoekers die ouder zijn dan 18 jaar een polsbandje halen waarmee zij kunnen aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Het polsbandje wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

  Lees meer op www.nix.nl.

 • Kan ik het festivalterrein verlaten?

  Ja, dit kan. Gedurende het festival kun je het terrein verlaten en weer betreden. Als je een dagticket hebt, krijg je een stempel van de security.

 • Ik neem aan dat het gebruik van toiletten gratis is?

  Klopt, het gebruik van toiletten is gratis.

 • Waar kan ik munten kopen?

  Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s en muntenautomaten op het terrein. Bij beide kun je pinnen en contant betalen. Met je muntjes kun je zowel eten als drinken afrekenen. Te veel gekochte munten kunnen tot aan sluitingstijd van het festival worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde kassa’s. Munten uit andere jaren zijn niet geldig.

 • Zijn er lockers aanwezig?

  Zowel bij de Noord- als de Zuidingang zijn er lockers aanwezig. Zo kun je waardevolle spullen of kleding opbergen in een kluisje.

 • Is er op het terrein een kolfvoorziening aanwezig?

  Ja, er is een voorziening aanwezig voor kolven. Meld je bij één van de EHBO-posten op het terrein. Zij zullen je doorverwijzen naar de juiste locatie. Er is stroomvoorziening en een beschutte ruimte aanwezig.

  Het in bewaring nemen van flesjes is niet mogelijk.

 • Is er merchandise verkrijgbaar?

  Ja, in het midden van het festivalterrein vind je het verkooppunt met officiële Concert at SEA merchandise. Daar zijn onder meer t-shirts, sweaters, jacks, badlakens en zonnebrillen verkrijgbaar. Je kunt met pin & cash betalen.

 • Zijn er poncho’s verkrijgbaar?

  Ja, bij de merchandise stand zijn poncho’s verkrijgbaar.

 • Zijn er oordopjes verkrijgbaar?

  Ja, we bieden via de bars gehoorbescherming aan.

 • Is er glutenvrij eten verkrijgbaar?

  Ja, Vrij Voedsel serveert een breed aanbod van kleine en grote gluten- en lactosevrije gerechten. Allemaal biologisch, origineel en vegetarisch. Ook Wrap & Rolling serveert een glutenvrije maiswrap.

Verkeer

 • Waar kan ik parkeren bij het festivalterrein?

  Er zijn twee betaalde parkeerplaatsen bij het festivalterrein: Noord en Zuid.

  Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je op Noord (P1). Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.

  Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je op Zuid (P2 of P3). Een pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festivalterrein. Je ontvangt gratis pendelbusbandjes voor alle inzittenden van je auto.

 • Zijn alle parkeerplaatsen verhard?

  Ja, alle parkeerplaatsen zijn verhard.

 • Moet ik ook een parkeerkaart kopen als ik met de motor kom?

  Ja, voor een motor is ook een parkeerkaart nodig.

 • Hoe kom ik vanaf het parkeerterrein bij de ingang van het festivalterrein?

  Vanaf P1 kun je deze afstand lopen. Vanaf P2 wordt je op en neer gebracht met een gratis pendelbus.

 • Kan ik een parkeerplek dichtbij het festivalterrein reserveren?

  Nee, het is niet mogelijk een parkeerplek te reserveren. Parkeerplaatsen worden gevuld op volgorde van binnenkomst.

 • Is er een Kiss & Ride plek bij het festivalterrein?

  Ja, zowel aan de Noord als Zuid-zijde van het festivalterrein is een Kiss & Ride locatie om personen veilig af te zetten. Je loopt binnen enkele minuten naar het festivalterrein.

  Volg de borden ”P-Concert at SEA” en vervolgens de borden “Taxi / Kiss & Ride”.

 • Is Concert at SEA bereikbaar met het openbaar vervoer?

  Raadpleeg www.9292.nl voor jouw route naar Transferium Renesse. Vanaf daar gaan er pendelbussen naar het festivalterrein.

 • Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens Concert at SEA?

  Dit wordt op een later moment bekend gemaakt. 

   

 • Rijden er op donderdag pendelbussen?

  Dit wordt op een later moment bekend gemaakt. 

 • Rijden de reguliere openbaar vervoer lijnen?

  Ja, lijn 104 rijdt volgens de dienstregeling. Het is mogelijk dat de route aangepast is maar de normale halteplaatsen blijven in dienst.

 • Is er een busdienst vanaf het Transferium van Renesse?

  Ja, er rijden pendelbussen naar Concert at SEA, het pendelbusschema wordt later bekend gemaakt

 • Wij komen met een gezelschap per touringcar, hoe werkt dat?

  Je kunt de touringcar uitsluitend laten parkeren op de speciale parking voor bussen aan de noordzijde van het evenemententerrein, ongeacht uit welke richting je komt. Dit is een apart gedeelte van P1 op comfortabele loopafstand vanaf de ingang. Als je de Brouwersdam nadert, kun je assistentie vragen aan de parkeerstewards. Zij zullen je een plaats toewijzen. Op die locatie kan de bus worden geparkeerd en kunnen de passagiers uitstappen.

 • Zijn er taxistandplaatsen?

  Dit jaar zijn er twee centrale taxistandplaatsen, beide op 1 kilometer van het festivalterrein. Volg de bordjes “TAXI”. Uitsluitend hier kunnen taxi’s passagiers halen en brengen. Let wel op dat je richting Zuid loopt wanneer je een taxi zoekt richting de dorpen op Schouwen-Duiveland en verder zuidelijk en in de richting noord gaat voor vervoer richting Goeree-Overflakkee en verder noordelijk.

 • Welke taxibedrijven zijn in de regio gevestigd?

  Schouwen-Duiveland:
  Zierikzee: Taxi de Vlieger, 0111-641562
  Renesse: New York Taxi, 0111-464646
  Renesse: Taxicentrale Renesse, 0111-463100
  Noordwelle: Taxibedrijf Zeeland, 0111-462645
  Ellemeet: Weeda Taxiservice, 0111-672317

  Goeree-Overflakkee:
  Stellendam: Taxi Donkersloot, 0187-491456
  Oude-Tonge: Taxi Hameeteman, 0187-641606
  Taxi de Vlieger, 0187-846234

  Vincent Taxi, 0653573152

   

  Noord-Beveland:
  Colijnsplaat: Taxi de Koster, 0113-695069

   

   

Mindervaliden

 • Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?

  Ja, maar kaarten voor het mindervalidendek zijn beperkt beschikbaar. Kijk voor de beschikbaarheid op concertatsea.nl/tickets

  Zowel de mindervalide bezoeker zelf als de begeleider dient een kaart voor het mindervalidendek te kopen om toegang te krijgen tot het dek.

 • Zijn er mindervaliden toiletten aanwezig?

  Ja, er is voorzien in een geschikte toiletvoorziening voor mindervaliden.

 • Ik heb geen mindervalidenticket kunnen bemachtigen. Wat nu?

  Concert at SEA is goed toegankelijk met een rolstoel. Wanneer je vroeg komt kun je met een rolstoel bovenop de dijk een mooi plekje bemachtigen en heb je perfect zicht op het podium, de zee en de optredens. Het festivalterrein bevindt zich grotendeels op asfalt en is dus goed begaanbaar. Wel wijzen we je er op dat het strand-gedeelte slecht toegankelijk is met een rolstoel.

 • Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?

  Ja, Concert at SEA reserveert een aantal plaatsen vlak bij de ingang. Volg de borden “Mindervaliden” of “VIP-parking” vanaf de weg. Je kunt gratis parkeren met een mindervalidenkaart in dit gereserveerde gedeelte.

 • Kan ik krukken meenemen op het festivalterrein?

  Alleen als deze dienen als hulpmiddel bij het lopen.

Ondernemers

 • Ik ben ondernemer en wil een ventvergunning tijdens Concert at SEA op de Brouwersdam, kan dat?

  De organisatie is verantwoordelijk voor het gedeelte van de Brouwersdam waar het evenement plaatsvindt. Daarbuiten gelden de normale procedures m.b.t. het aanvragen van een ventvergunning bij de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee.

 • Ik heb al een standplaatsvergunning, mag ik dichterbij het evenement gaan staan?

  De voorwaarden zoals die opgenomen zijn in uw huidige vergunning zijn gewoon van toepassing en dienen te worden nageleefd.

 • Ik heb al een standplaatsvergunning, mag ik extra ruimte innemen?

  De voorwaarden zoals die opgenomen zijn in je vergunning zijn gewoon van toepassing en dienen te worden nageleefd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Lipton Provincie Zeeland Douwe Egberts