Parkeerkaarten

Op naar de Brouwersdam 🚗 Als je met de auto komt, koop dan vooraf een parkeerkaart. Dit is goedkoper dan een ticket bij de ingang. En zo ben je altijd verzekerd van een plek. We raden automobilisten ook aan om vroeg naar het festival te vertrekken, in verband met verwachte drukte op de wegen rondom de Brouwersdam.

PARKEERKAARTEN

• Dagkaart parkeren €19,50
• Weekend parkeren 2 dagen (28 +29 juni) €37
• Weekend parkeren 3 dagen (27 t/m 29 juni) €54,50

Deze prijzen zijn incl. 2 euro service- en betaalkosten. Ieder parkeerkaart is geldig voor één voertuig. De eventuele pendelbus tussen de parkeerplaats en het festival zijn (voor alle inzittenden) inbegrepen in de parkeerkaart.

Let op: Parkeerkaarten zijn online voordeliger. Op locatie kost een Parkeren Dagkaart €21 per dag.

P1, P2, P3: WAT IS HET VERSCHIL?

Als je er bijna bent volg je de borden P CONCERT AT SEA. Zet op dit moment je navigatie uit. Vervolgens leiden de verkeersregelaars jullie naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats. Dit kan op zowel P1, P2 als P3 zijn.

Het is niet mogelijk om vooraf een plek op een specifiek parkeerterrein te kopen of te reserveren.

Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je meestal op P1
Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.

Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je meestal op P2 of P3
Een gratis pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festivalterrein. Ook de pendelbus terug naar het parkeerterrein is inbegrepen in de parkeerkaart.

HEB JE EEN VRAAG OVER PARKEREN?

Bekijk hieronder de Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via concertatsea.nl/contact. Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik parkeren bij het festivalterrein?

  Als je er bijna bent volg je de borden P CONCERT AT SEA. Zet op dit moment je navigatie uit. Vervolgens leiden de verkeersregelaars jullie naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats. Dit kan op zowel P1, P2 als P3 zijn. Het is niet mogelijk om vooraf een plek op een specifiek parkeerterrein te kopen of te reserveren.

 • Hoe kom ik vanaf het parkeerterrein bij de ingang van het festivalterrein?

  Vanaf P1 kun je deze afstand gemakkelijk lopen. Vanaf P2/P3 wordt je op en neer gebracht met een gratis pendelbus.

 • Ik parkeer op P2/P3 moet ik dan ook een pendelbuskaart kopen?

  Nee, dat hoeft niet. Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier dus geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

 • Kan ik een parkeerplek dichtbij het festivalterrein reserveren?

  Nee, het is niet mogelijk een specifieke parkeerplek te reserveren. Parkeerplaatsen (op zowel P1, P2 als P3) worden gevuld op volgorde van binnenkomst en aanrijrichting.

 • Kan ik mijn elektrische auto opladen op een CAS Parkeerterrein?

  Nee, alle CAS Parkeerterreinen zijn tijdelijke parkeerterreinen en hebben daarom geen faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s. Op Transferium Renesse is een laadplein aanwezig. Deze is in beheer bij de gemeente. Vol = vol.

 • Moet ik ook een parkeerkaart kopen als ik met de motor kom?

  Ja, voor een motor is ook een parkeerkaart nodig.

 • Wij komen met een gezelschap per touringcar, hoe werkt dat?

  Je kunt de touringcar uitsluitend laten parkeren op de speciale parking voor bussen aan de noordzijde van het evenemententerrein, ongeacht uit welke richting je komt. Dit is een apart gedeelte van P1 op comfortabele loopafstand vanaf de ingang. Als je de Brouwersdam nadert, kun je assistentie vragen aan de parkeerstewards. Zij zullen je een plaats toewijzen. Op die locatie kan de bus worden geparkeerd en kunnen de passagiers uitstappen.

 • Ik heb een gehandicaptenparkeerkaart van de gemeente gemeente, waar kan ik parkeren?

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (van de gemeente) is het mogelijk om te parkeren op de Mindervaliden Parking van het festival, ongeacht of je een reguliere of MIVA-festivalkaart hebt gekocht. Volg de borden ‘P MIVA’ als je het festival benadert, de rest van de route wijst zich vanaf daar vanzelf. Let op: ook voor de MIVA Parking is ‘vol=vol’ van toepassing.

 • Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (van de gemeente) is het mogelijk om te parkeren op de Mindervaliden Parking van het festival, ongeacht of je een reguliere of MIVA-festivalkaart hebt gekocht. Volg de borden ‘P MIVA’ als je het festival benadert, de rest van de route wijst zich vanaf daar vanzelf. Let op: ook voor de MIVA Parking is ‘vol=vol’ van toepassing.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD