Info & Veelgestelde Vragen

Info

Alle info op een rij

Kijk hieronder bij de lijst van Veelgestelde Vragen, de kans is groot dat jouw vraag hier beantwoord wordt.

VRAAG OVER TICKETS

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

ANDERE VRAGEN

Staat je vraag niet op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier is hier te vinden en in te vullen: concertatsea.nl/contact

Op de aankoop van kaarten voor Concert At SEA zijn de Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen Concert At Sea B.V. van toepassing. Deze kun je hier downloaden.

 

Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Wanneer is Concert at SEA?

  Concert at SEA 2024 vindt plaats op donderdag 27 juni, vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2024.

 • Wat is Concert at SEA?

  Concert at SEA is een festival wat gehouden wordt op de Brouwersdam in Zeeland. Het staat in de Top 10 van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het hoogtepunt in het jaar van de band BLØF, die het festival in 2023 voor de zestiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen. Lees hier meer over Concert at SEA.

 • Van hoe laat tot hoe laat is het festivalterrein open?

  Het tijdschema voor Concert at SEA 2024 (uiterlijk) eind mei 2024 bekendgemaakt. Net als afgelopen jaren verwachten we dat het festivalterrein iedere festivaldag opent om 12:00 uur ’s middags en pas na middernacht zal sluiten.

 • Wat is het programma?

  De eerste namen voor Concert at SEA 2024 worden eind 2023 bekendgemaakt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de bekendmaking niet te missen.

 • Op welke tijden treden de artiesten op?

  De eerste namen voor Concert at SEA 2024 worden eind 2023 bekendgemaakt. Het tijdschema wordt (uiterlijk) eind mei 2024 gepubliceerd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de bekendmakingen niet te missen.

 • Kunnen kinderen mee?

  We hanteren een adviesminimumtoegangsleeftijd van 12 jaar. Jongeren onder de 12 dienen begeleid te worden door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs. Alleen baby’s jonger dan 1 jaar hebben geen toegangsbewijs nodig.

 • EHBO

  Op het terrein bevinden zich meerdere EHBO-posten. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of security medewerker en meld daar jouw probleem. Kijk op de plattegrond waar de EHBO-posten zich bevinden. In samenwerking met de beveiliging en de EHBO ben je op het festivalterrein in goede handen. En zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar!

 • Gehoorbescherming

  Bescherm je oren tegen gehoorbeschadiging door niet te dicht bij de speakers te staan, je oren tussendoor rust te geven en gehoorbescherming te dragen. Bij de barren zijn oordoppen verkrijgbaar.

 • Gevonden voorwerpen
  • Tijdens het festival worden de meeste gevonden voorwerpen naar de informatiebalie gebracht.
  • Na het festival worden alle gevonden voorwerpen overgedragen aan de gemeente Schouwen-Duiveland.
  • Als je een voorwerp in een locker hebt laten liggen kan je hiervoor contact opnemen met het lockerbedrijf via eventsafe.eu/spullen-kwijt.
 • Kunnen kaarten ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

  Ja, dat kan. Het scannen van de kaarten kan zowel via een uitgeprinte kaart als vanaf een mobiele telefoon. Zolang de barcode goed zichtbaar is, komt het goed.

  Tip: je kan je tickets ook bewaren in de Concert at SEA-app!

 • Geen alcohol onder de 18

  Op Concert at SEA wordt er streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

  Bij de barren kunnen bezoekers die ouder zijn dan 18 jaar een polsbandje halen waarmee zij kunnen aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Het polsbandje wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

  Lees meer op www.nix.nl.

Bereikbaarheid

 • Hoe zit het met de N57?

  De hoofdrijbaan N57 is ter hoogte van de Brouwersdam tijdens het festival gesloten voor verkeer in beide richtingen. Het weggedeelte tussen de Stoofweg en de afslag Scharendijke blijft wel open.

  De route via de parallelweg aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (N57) is tijdens het festival gewoon beschikbaar voor verkeer.

  Tijdens het festival zal het erg druk zijn in deze regio mede door de afsluiting van de A29 vanwege werkzaamheden aan de Haringvlietbrug. Plan je rit qua tijd dus ruim!

  BEREIKBAARHEID ONDERNEMERS
  De strandtenten en bedrijven rondom de Brouwerdam zijn gewoon bereikbaar rondom en tijdens het festival, inclusief parkeermogelijkheid. Doorrijkaarten voor de kernen Ellemeet en Scharendijke worden verdeeld via de gemeente en werkgevers in de regio. Die hebben een brief ontvangen vanuit de gemeente.

   

 • Wat is het adres van Concert at SEA?

  Het adres van het festivalterrein is ‘Brouwersdam 1, Scharendijke’. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden “P Concert at SEA” ziet en volg te alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

 • Is Concert at SEA bereikbaar met het openbaar vervoer?

  Raadpleeg 9292.nl of Google Maps voor jouw route naar Transferium Renesse. Vanaf daar gaan er pendelbussen naar het festivalterrein.

 • Rijden de reguliere openbaar vervoer lijnen?

  Ja, lijn 104 rijdt volgens de dienstregeling. Het is mogelijk dat de route aangepast is maar de normale halteplaatsen blijven in dienst. Raadpleeg 9292.nl voor de meest up-to-date informatie.

 • Is er een Kiss & Ride plek bij het festivalterrein?

  Ja, zowel aan de Noord als Zuid-zijde van het festivalterrein is een Kiss & Ride locatie om personen veilig af te zetten. Je loopt binnen enkele minuten naar het festivalterrein. Volg de borden ”P-Concert at SEA” en vervolgens de borden “Taxi / Kiss & Ride”. Deze plek is uiteraard ook te gebruiken wanneer je weer opgehaald wordt voor de weg terug naar huis.

 • Ik heb een plek vrij in mijn auto voor iemand die mag meerijden

  Heel simpel! Samen rijden is gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Via de widget op deze Bereikbaarheid-pagina deel of boek je binnen een handomdraai een autorit naar Concert at SEA.

 • Ik wil met iemand carpoolen, hoe is dat het beste te regelen?

  Heel simpel! Samen rijden is gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Via de widget op deze Bereikbaarheid-pagina deel of boek je binnen een handomdraai een autorit naar Concert at SEA.

 • Zijn er taxistandplaatsen?

  Dit jaar zijn er twee centrale taxistandplaatsen, beide op 1 kilometer van het festivalterrein. Volg de bordjes “TAXI”. Uitsluitend hier kunnen taxi’s passagiers halen en brengen. Let wel op dat je richting Zuid loopt wanneer je een taxi zoekt richting de dorpen op Schouwen-Duiveland en verder zuidelijk, en in de richting noord gaat voor vervoer richting Goeree-Overflakkee en verder noordelijk.

 • Welke taxibedrijven zijn in de regio gevestigd?

  Schouwen-Duiveland
  Zierikzee: Taxi de Vlieger, 0111-641562
  Renesse: New York Taxi, 0111-464646
  Ellemeet: Weeda Taxiservice, 0111-672317
  Kerkwerve: Taxi Grevelingen, 06-27618461

  Goeree-Overflakkee
  Vincent Taxi, 0653573152

  Noord-Beveland
  Colijnsplaat: Taxi de Koster, 0113-695069

  N.b.: Concert at SEA heeft geen directe samenwerking met deze taxibedrijven. Het is aan de taxibedrijven zelf om te beslissen of zij ritten van/naar Concert at SEA aanbieden of accepteren. Neem contact op met het taxibedrijf om hier naar te informeren.

   

   

 • Wij komen met een gezelschap per touringcar, hoe werkt dat?

  Je kunt de touringcar uitsluitend laten parkeren op de speciale parking voor bussen aan de noordzijde van het evenemententerrein, ongeacht uit welke richting je komt. Dit is een apart gedeelte van P1 op comfortabele loopafstand vanaf de ingang. Als je de Brouwersdam nadert, kun je assistentie vragen aan de parkeerstewards. Zij zullen je een plaats toewijzen. Op die locatie kan de bus worden geparkeerd en kunnen de passagiers uitstappen.

 • Zijn er beperkingen/regels voor waterverkeer/ankeren nabij de Brouwersdam?

  Nee, er gelden geen bijzondere maatregelen voor waterverkeer. Wel zullen de kustwacht en politie te water toezicht houden op het waterverkeer.

  Vanaf de Grevelingenzijde de weg oversteken (N57) is gevaarlijk en streng verboden. De politie ziet hierop toe. Wil je toch naar het festivalterrein? Loop dan naar een van de tunneltjes onder de Brouwersdam en maak hier gebruik van om bij Concert at SEA te komen.

 • Kan ik tijdens het festival op het fietspad van de Brouwersdam rijden?

  Nee, gedurende het evenement en de op- en afbouw is het fietspad ter hoogte van het evenement gesloten. Je rijdt om via de Grevelingenzijde van de Brouwersdam. Volg hiervoor de omleidingsbordjes t.h.v. Port Zelande.

 • Waar kan ik mijn fiets parkeren?

  Er zijn fietsenrekken aanwezig bij allebei de ingangen van het festival.

Pendelbussen

 • Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens Concert at SEA?

  Er rijden vanaf veel campings/bungalowparken en hotels pendelbussen die je naar het festival brengen en ook weer terug naar het recreatiebedrijf. Wel zo veilig en fijn! Er gaan ook continu pendelbussen vanaf het Transferium Renesse, wat een centraal OV-vervoerspunt in Renesse is. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2023.

  Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

 • Rijden er op donderdag pendelbussen?

  De pendelbussen rijden iedere festivaldag (don/vrij/zat) van en naar alle haltes op de dienstregeling. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2023.

 • Is er een busdienst vanaf het Transferium van Renesse?

  Ja, op alle dagen is er een pendelbusdienstregeling vanaf Transferium Renesse. Koop hier via de ticketpagina jouw pendelbuskaart.

 • Ik parkeer op P2/P3 moet ik dan ook een pendelbuskaart kopen?

  Nee, dat hoeft niet. Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier dus geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

 • Is er vanaf elke camping en ieder bungalowpark busvervoer?

  Er rijden pendelbussen langs veel grote vakantieparken in de regio. Klik hier voor de pendelbus dienstregeling van dit jaar. Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

Parkeren

 • Waar kan ik parkeren bij het festivalterrein?

  Er zijn twee betaalde parkeerplaatsen bij het festivalterrein: Noord en Zuid. Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je op Noord (P1). Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang. Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je op Zuid (P2 of P3). Een pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festivalterrein. Je ontvangt gratis pendelbusbandjes voor alle inzittenden van je auto.

  Als jullie er bijna zijn mogen jullie de borden P CONCERT AT SEA volgen. Zet op dit moment eventuele navigatie uit. Vervolgens leiden de verkeersregelaars jullie naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats. Dit kan op zowel P1, P2 als P3 zijn.

  Als jullie parkeerplaats niet op loopafstand van het festival is rijden er vanaf daar pendelbussen van/naar het festivalterrein. Deze bussen zijn inbegrepen in de parkeerkaart, dit geldt voor alle inzittenden.

 • Moet ik ook een parkeerkaart kopen als ik met de motor kom?

  Ja, voor een motor is ook een parkeerkaart nodig.

 • Hoe kom ik vanaf het parkeerterrein bij de ingang van het festivalterrein?

  Vanaf P1 kun je deze afstand gemakkelijk lopen. Vanaf P2/P3 wordt je op en neer gebracht met een gratis pendelbus.

 • Kan ik een parkeerplek dichtbij het festivalterrein reserveren?

  Nee, het is niet mogelijk een specifieke parkeerplek te reserveren. Parkeerplaatsen (op zowel P1, P2 als P3) worden gevuld op volgorde van binnenkomst en aanrijrichting.

 • Kan ik mijn elektrische auto opladen op een CAS Parkeerterrein?

  Nee, alle CAS Parkeerterreinen zijn tijdelijke parkeerterreinen en hebben daarom geen faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s. Op Transferium Renesse is een laadplein aanwezig. Deze is in beheer bij de gemeente. Vol = vol.

 • Ik heb een gehandicaptenparkeerkaart van de gemeente gemeente, waar kan ik parkeren?

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (van de gemeente) is het mogelijk om te parkeren op de Mindervaliden Parking van het festival, ongeacht of je een reguliere of MIVA-festivalkaart hebt gekocht. Volg de borden ‘P MIVA’ als je het festival benadert, de rest van de route wijst zich vanaf daar vanzelf. Let op: ook voor de MIVA Parking is ‘vol=vol’ van toepassing.

Festivalterrein

 • Wat is het tassenbeleid?
 • Mag ik een rugtas meenemen?

  Er vindt een strenge toegangscontrole plaats. Het is niet toegestaan grote tassen, koffers en rugzakken mee te nemen op het terrein. Deze maatregelen zijn uit veiligheidsoverwegingen genomen. Security heeft in deze altijd het laatste woord. Er zijn bij de beide ingangen van het festivalterrein lockers beschikbaar.

  Wel toegestaan → Kleine tassen en kleine rugzakken (max 30 x 21 x 10 cm)
  Niet toegestaan → Tassen groter dan 30 x 21 x 10 cm

 • Hoe is het festivalterrein ingedeeld?

  Het Concert at SEA-terrein bevind zich op de Brouwersdam, en bestaat uit twee zogenaamde landtongen die tegen elkaar aan liggen.

  Op het noordelijke deel vind je het Umoja Podium. Op het zuidelijke deel vind je het strand en het Zeeland Podium. Het festivalterrein gaat ten zuiden van het Zeeland Podium nog een stuk door over het strand, hier bevind zich het Strand Podium (en de mogelijkheid om pootje te baden, natuurlijk).

 • Kan ik het festivalterrein verlaten?

  Ja, dit kan. Gedurende het festival kun je het terrein verlaten en weer betreden. Als je een dagkaart hebt, krijg je een stempel van de security.

 • Ik neem aan dat het gebruik van toiletten gratis is?

  Klopt, het gebruik van toiletten is gratis.

 • Waar kan ik munten kopen?

  Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s en muntenautomaten op het terrein. Bij beide kun je pinnen en contant betalen. Met je muntjes kun je zowel eten als drinken afrekenen. Te veel gekochte munten kunnen tot aan sluitingstijd van het festival worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde kassa’s. Let op: munten van voorgaande edities zijn niet geldig.

  Munten die bij de clean-ups worden uitgegeven zijn niet inwisselbaar voor geld, ze hebben een andere kleur en zijn bij de drinks te gebruiken.

 • Zijn er lockers aanwezig?

  Ja, er zijn lockers aanwezig: direct buiten het festivalterrein, bij zowel Ingang Noord als Ingang Zuid. Lockers zijn alleen per dag te huren en kosten €7 per dag voor een standaard kluisje en €10 per dag voor een groot kluisje. De kluisjes werken met pincode, niet met sleutels.

 • Is het mogelijk om te kolven?

  Ja, dat kan bij de EHBO-post rechts van de HIER Spiegeltent. Hier is een beschutte ruimte en stroomvoorziening aanwezig. Het in bewaring nemen en/of koelen van flesjes is niet mogelijk.

 • Is er merchandise verkrijgbaar?

  Ja, in het midden van het festivalterrein vind je het verkooppunt met officiële Concert at SEA merchandise. Daar zijn onder meer t-shirts, sweaters, jacks, badlakens en zonnebrillen verkrijgbaar. Je kunt met pin en contant betalen. De merch is ook online verkrijgbaar.

 • Zijn er poncho’s verkrijgbaar?

  Ja, bij de merchandise zijn poncho’s verkrijgbaar.

 • Zijn er oordopjes verkrijgbaar?

  Ja, we bieden bij de barren gehoorbescherming aan.

 • Is er zonnebrand verkrijgbaar?

  Zonnebrand is op het terrein verkrijgbaar bij de toiletten.

 • Telefoon opladen

  Uiteraard mag je een eigen powerbank meenemeneen naar het festival. Mocht je die niet bij je hebben, dan kan je er één huren bij de infobalie tussen het Zeeland Podium en het Umoja Podium. De powerbanks hebben een USB-A stekker. Tip: neem je eigen oplaadkabel mee.

 • Zijn er muziektolken op het festival?

  Dit jaar zijn er muziektolken op Concert at SEA op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023. Zij staan op de rolstoelplatforms bij het Zeeland- en Umoja Podium. Iedereen met een mindervalidenkaart kan op deze platforms plaatsnemen. In aanloop naar het festival wordt iedereen die een mindervalidenkaart ook per e-mail op de hoogte gehouden van de mindervaliden-faciliteiten tijdens het festival. Doven en slechthorenden die in het bezit zijn van een reguliere festivalkaart kunnen de muziektolk zien door vlak naast of vlak achter het rolstoelplatform plaats te nemen.

 • Geen alcohol onder de 18

  Op Concert at SEA wordt er streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

  Bij de barren kunnen bezoekers die ouder zijn dan 18 jaar een polsbandje halen waarmee zij kunnen aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Het polsbandje wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

  Lees meer op www.nix.nl.

 • EHBO

  Op het terrein bevinden zich meerdere EHBO-posten. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of security medewerker en meld daar jouw probleem. Kijk op de plattegrond waar de EHBO-posten zich bevinden. In samenwerking met de beveiliging en de EHBO ben je op het festivalterrein in goede handen. En zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar!

Eten en drinken

 • Is er vegetarisch eten op het terrein?

  Ja, er is een gevarieerd aanbod aan vegetarisch eten zoals pizza’s, vegetarische poke bowls, pannenkoeken, pasta en meer.

  Voor vegetarisch eten kun je terecht bij:
  – Pizza
  – Koffie en Thee
  – IJssalon
  – Kebab
  – Indiaas
  – Taco’s
  – Churros
  – Suikerspin/Popcorn
  – Vegan Burger
  – Sushi / Poke bowl
  – Vietnamees
  – Pizza al Taglio
  – Pannenkoeken
  – BBQ
  – Real Food Republik
  – Hamburgers
  – Nacho’s
  – Pasta
  – Friet / Snacks
  – Tosti
  – De Vegetarische Slager
  – Indonesisch
  – Asian Vegan

 • Is er veganistisch eten op het terrein?

  Ja, er is een gevarieerd aanbod aan veganistisch eten zoals falafel, vegan burgers, ramen, nachos en meer.

  Voor veganistisch eten kun je terecht bij:
  – Kebab (vegan Falafel)
  – Indiaas
  – Vegan Burger
  – Poke Bowl
  – Vietnamees
  – Vietnamese Snacks
  – Real Food Republik
  – Hamburger
  – Nacho’s
  – Friet / Snacks
  – Indonesisch
  – Asian Vegan
  – Vegan kibbeling

 • Is er lactosevrij eten op het terrein?

  Ja, het is mogelijk om lactosevrij te eten op het festivalterrein. Er is een gevarieerd aanbod aan lactosevrij eten zoals poke bowls, vegetarische loempia’s en burgers.

  Voor lactosevrij eten kun je terecht bij:
  – Kebab
  – Indiaas
  – Vegan Burger
  – Vietnamese Snacks
  – Vietnamees
  – Real Food Republik
  – Hamburger
  – Nacho’s
  – Friet / Snacks
  – Indonesisch
  – Asian Vegan

  Let op: in sommige keukens worden gerechten met en gerechten zonder lactose bereid. Hierdoor kunnen sommige lactosevrije opties wellicht toch sporen van lactose bevatten. Vraag de medewerker van de eettent om meer informatie als je hier meer informatie over wil.

  Heb je een zeer specifiek dieet vanwege een allergie? Stuur ons dan een e-mail op info@concertatsea.nl

 • Is er glutenvrij eten op het terrein?

  Ja, er is een gevarieerd aanbod aan glutenvrij eten zoals Indiaase curry’s, friet en Indonesische lekkernijen.

  Voor glutenvrij eten kun je terecht bij:
  – Indiaas
  – Poke Bowl
  – Nacho’s
  – Friet / Snacks
  – Indonesisch
  – Asian Vegan

  Let op: in sommige keukens worden gerechten met en gerechten zonder gluten bereid. Hierdoor kunnen sommige glutenvrije opties wellicht toch sporen van gluten bevatten. Vraag de medewerker van de eettent om meer informatie als je hier meer informatie over wil.

  Heb je een zeer specifiek dieet vanwege een allergie? Stuur ons dan een e-mail op info@concertatsea.nl

 • Ik heb een allergie, wat nu?

  Op het festivalterrein is er een gevarieerd aanbod aan veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije opties te vinden. Vraag de medewerker van de eettent om meer informatie als je hier meer informatie over wil.

  Heb je een zeer specifiek dieet vanwege een allergie? Stuur ons dan een e-mail op info@concertatsea.nl

Wat mag ik meenemen?

 • Kan ik foto en/of filmcamera’s meenemen?

  Alleen non-professionele foto- en filmcamera’s zijn toegestaan. Go Pro’s zijn alleen toegestaan zonder accessoires. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan.

 • Zijn selfie sticks en camera gimbals toegestaan?

  Nee, selfie sticks en gimbals (stabilisatoren) zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

 • Mag ik een powerbank meenemen?

  Ja, dat mag. Een powerbank (max. telefoonformaat) voor eigen gebruik is toegestaan. Er is op het festivalterrein ook een ‘Powerbank huren’ service aanwezig, deze bevindt zich bij infobalie tussen het Zeeland Podium en het Umoja Podium.

 • Mag ik een drone meenemen?

  Nee, drones zijn niet toegestaan op of boven het festivalterrein.

 • Mag ik flesjes water meenemen?

  Lege flessen (tot 500ml) mogen zonder dop mee het terrein op, zodat je deze kan gebruiken voor het opvullen met drinkwater. Op Concert at SEA is gratis drinkwater aanwezig via tappunten bij alle toiletten.

 • Mag ik zonnebrandcrème en deodorant meenemen?

  Ja en ja! Bij warme zonnige dagen raden we het juist aan! De verpakkingen mogen maximaal 200ml groot zijn (formaat: kleinverpakking / reisformaat). Er is ook zonnebrand verkrijgbaar bij de toiletten.

 • Is er zonnebrand verkrijgbaar?

  Zonnebrand is op het terrein verkrijgbaar bij de toiletten.

 • Mag een paraplu mee het terrein op?

  Nee, paraplu’s mogen niet mee naar binnen.

 • Kan ik zelf eten en drinken meenemen?

  Nee het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein.

 • Kan ik een klapstoel / krukje / opblaasbare stoel meenemen?

  Nee, het is niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen. Kom vroeg dan kun je op het talud (de dijk) zitten. Er is ook voldoende zitruimte rondom de Food & Drinks tenten.

 • Mag ik een voetbalshirt aan op het festival?

  Nee, dat mag niet. Voetbalkleding, of andere kleding die behoort tot die van een specifieke sportclub/sportteam, is niet toegestaan.

 • Kan ik een huisdier meenemen?

  Nee, huisdieren en alle andere dieren worden niet toegelaten.

 • Zijn scootmobielen toegestaan op het terrein van Concert at SEA?

  Ja, scootmobielen zijn toegestaan op het terrein.

Tickets

 • Wat kost een kaart?

  Bekijk hier op de ticketpagina voor alle opties en prijzen.

 • Waar kan ik kaarten kopen?

  Kaarten voor Concert at SEA zijn alleen verkrijgbaar via concertatsea.nl/tickets. Koop geen tickets buiten de officiële verkoopkanalen! De kaartverkoop voor Concert at SEA 2024 gaat (naar verwachting) eind 2023 van start. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de bekendmaking niet te missen.

 • Ik heb kaarten gekocht, maar deze zitten niet in de bevestigingsmail. Wat nu?

  Als de bestelling en betaling gelukt is ontvang je een bevestiging per mail. De kaarten zelf zitten hier nog niet bij. Om zwarthandel tegen te werken worden alle Concert at SEA-kaarten op de maandag voor het festival verzonden: maandag 19 juni 2023. Het op naam zetten van de kaarten (en eventueel veranderen van een naam) kan uiteraard wel al voor deze datum.

 • Ik ben mijn kaarten kwijt, wat nu?

  Geen paniek, via deze link kan je een nieuwe downloadlink voor je kaarten aanvragen: consumer.paylogic.nl/tickets. Met verdere vragen over kaarten kan je terecht bij Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

 • Kan ik een weekendkaart met iemand delen?

  Nee, een weekendkaart kan maar door 1 persoon worden gebruikt. Je ontvangt een polsbandje en wanneer je die afdoet is deze niet meer geldig.

 • Kunnen kaarten ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

  Ja, dat kan. Het scannen van de kaarten kan zowel via een uitgeprinte kaart als vanaf een mobiele telefoon. Zolang de barcode goed zichtbaar is, komt het goed.

  Tip: je kan je tickets ook bewaren in de Concert at SEA-app!

 • Hoe personaliseer ik mijn kaart?

  Na aankoop van je kaart(en) ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop. Deze email bevat nog geen tickets. Kaarten voor Concert at SEA moeten per stuk op naam gezet worden. Dit kan vanaf donderdag 15 december 2022, je ontvangt hierover een e-mail van Paylogic. Om kaarten te personaliseren heb je deze gegevens nodig van ieder persoon die een kaart heeft: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum.

  Om zwarthandel tegen te werken worden alle Concert at SEA-kaarten op de maandag voor het festival verzonden, op maandag 19 juni 2023. Het op naam zetten van de kaarten (en eventueel veranderen van een naam) kan uiteraard wel al voor deze datum.

 • Waarom kaarten personaliseren?

  Net als andere grote evenementen heeft ook Concert at SEA last van zwarthandel. Handelaren kopen festivalkaarten op om deze daarna met veel winst door te verkopen. Daardoor betalen bezoekers – meestal onbewust – veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs.

  Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten kaarten worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om bezoekers te informeren over het festival. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres en geboortedatum.

  Wanneer de hoofdkoper aanwezig is bij de ingang van het festival kan iemand anders met de gekochte kaarten toegang krijgen tot het festival. Doordat de hoofdkoper aanwezig is weten wij zeker dat dit rechtmatig verkregen kaarten zijn. Bij twijfel wordt bij de ingang gecontroleerd op een identiteitsbewijs.

  Parkeerkaarten en pendelbuskaarten worden niet op naam gecontroleerd en hoeven daarom niet te worden gepersonaliseerd.

  VAL NIET VOOR ZWARTHANDEL
  Kaarten voor Concert at SEA zijn enkel via de website concertatsea.nl te koop, in samenwerking met Paylogic. Koop nooit kaarten voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Tickets Nederland, Viagogo etc. Koop ook geen kaarten van mensen op Facebook of Marktplaats.

  Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze kaarten geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

 • Ik heb mijn kaarten al gepersonaliseerd, hoe kan ik mijn kaarten voor Concert at SEA downloaden?

  Om zwarthandel tegen te werken worden alle Concert at SEA-kaarten op de maandag voor het festival verzonden: maandag 19 juni 2023. Het op naam zetten van de kaarten (en eventueel veranderen van een naam) kan uiteraard wel al voor deze datum.

  Zijn de tickets wel al verzonden, maar ben je deze kwijt? Klik hier om een nieuwe downloadlink op te vragen.

 • Ik heb mijn kaarten nog niet gepersonaliseerd, tot wanneer kan ik dit nog doen voor Concert at SEA 2023?

  De periode om te personaliseren is actief t/m dinsdag 20 juni 2023. De link om jouw kaarten te personaliseren ontvang je (midden/eind december) in een mail van Paylogic.

 • Ik wil een naam op de festivalkaarten veranderen, kan dat?

  Ja, dat kan. Klik in de bevestigingsmail van jouw bestelling op ‘Bestelling beheren’ om de naamswijziging via de online omgeving door te geven. Het aanpassen van de naam op een kaart is mogelijk t/m de laatste festivaldag (zaterdag 24 juni 2023). Iedere wijziging kost 4 euro administratiekosten.

 • Ik wil naast bekenden op de camping worden ingedeeld, hoe regel ik dat?

  Dit is niet via onze ticketing module te regelen. Neem contact op met de camping om te vragen wat er mogelijk is.

 • Waarom zijn bungalow-accommodaties alleen met vrijdag als startdatum te boeken?

  Bungalowparken werken het hele jaar door altijd met ‘aankomstdagen’ op maandag en vrijdag. Daarom zijn de bungalow-accommodaties rondom Concert at SEA alleen verkrijgbaar met vrijdag als startdag. Campings en Hotels zijn flexibeler met aankomstdagen. Deze recreatiebedrijven hebben accommodaties beschikbaar met aankomst op donderdag en aankomst op vrijdag.

 • Moet ik geldige legitimatie meenemen?

  Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als identiteitsbewijs. Let op: een kopie van een identiteitsbewijs is niet geldig. Als er een andere naam op je kaart staat, kan je de toegang tot het festival worden ontzegd.

  Met alle vragen over kaarten kan je terecht bij Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

   

 • Zwarthandel?

  Koop nooit kaarten voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen kaarten van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze kaarten geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

  Kaarten voor Concert at SEA moeten worden gepersonaliseerd. Dit betekent dat de naam van de bezoeker op het kaart staat. Bij de ingang van het festivalterrein kan worden gecontroleerd of de naam overeenkomt met je identiteitsbewijs.

   

 • BTW-factuur

  Er wordt alleen een BTW-factuur verstuurd bij B2B-transacties. Neem hiervoor contact op met info@agentsafterall.nl. Alle transacties die via de ticketlink/ticketshop op deze website verlopen worden gezien als B2C-transacties.

Kaarten doorverkopen

 • Kan ik mijn kaart ook ergens anders verkopen?

  Nee, dat kan niet. Festivalkaarten voor Concert at SEA zijn gepersonaliseerd. Aan de deur wordt de naam op de kaart gecontroleerd met de naam op jouw ID/paspoort/rijbewijs. Websites als Ticketswap en Marktplaats werken dus niet. Je kan je kaart alleen verkopen via de officiële Concert at SEA Ticketmarkt.

 • Kost het te koop aanbieden van mijn kaart iets?

  Geef je je kaart terug en wordt deze verkocht aan iemand op de wachtlijst? Dan storten we het gehele aankoopbedrag exclusief servicekosten terug. Het verkopen van je kaart kost hierdoor dus €4 per festivalticket.

 • Als ik mijn kaarten doorverkoop aan de wachtlijst, wanneer krijg ik dan mijn geld terug?

  Je ontvangt het aankoopbedrag van je kaarten terug als het ticket daadwerkelijk door een andere fan overgekocht is. Het aanbieden van kaarten aan fans op de wachtlijst is geen garantie op verkoop. Vraag en aanbod wordt op een veilig manier bij elkaar gebracht. Dit kan betekenen dat kaarten eventueel niet (direct) verkocht worden.

 • Waarom kan ik niet zelf de prijs bepalen voor het doorverkopen?

  Het doorverkopen van festivalkaarten voor winst bovenop de kostprijs is iets waar wij tegen zijn. Daarom is het doorverkopen van Concert at SEA-kaarten alleen mogelijk voor de originele verkoopprijs.

 • Wat gebeurt er als er niemand op de wachtlijst staat?

  Het kan gebeuren dat het type ticket wat je te koop aanbied, dat daar (op dat moment) geen wachtende fans voor op de wachtlijst staan. Het kan daarom soms heel even duren voor de tickets aangeboden kunnen worden aan een geïnteresseerde.

  Houd er rekening mee dat tickets aanmelden voor doorverkoop geen garantie geeft. Er wordt een verkoop opgezet als andere fans zich aanmelden op de officiële wachtlijst. Hier wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

 • Ik wil mijn aangeboden kaart toch zelf gebruiken. Kan dat?

  Je kunt het aanbieden van je kaart voor de wachtlijst nog annuleren zolang deze nog niet aangeboden is aan iemand op de wachtlijst. Dit kan op de volgende twee manieren:

  1. Via de bevestigingsmail dat het aanbieden op de wachtlijst is gelukt: klik op de knop ‘Neem mijn ticket terug’.
  2. Via de MyOrder omgeving: ga naar het gewenste ticket, klik op de 3 bolletjes (•••) en daarna op ‘Verkoop annuleren’.

Mindervaliden

 • Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?

  Ja, maar kaarten voor het mindervalidenplatform zijn beperkt beschikbaar. Kijk voor de beschikbaarheid op concertatsea.nl/tickets. Zowel de mindervalide bezoeker zelf als de begeleider dient een kaart voor het mindervalidenplatform te kopen om toegang te krijgen tot de rolstoelplatforms.

 • Zijn er mindervaliden toiletten aanwezig?

  Ja, er is voorzien in een geschikte toiletvoorziening voor mindervaliden.

 • Ik heb geen mindervalidenkaart kunnen bemachtigen. Wat nu?

  Concert at SEA is goed toegankelijk met een rolstoel. Wanneer je vroeg komt kun je met een rolstoel bovenop de dijk een mooi plekje bemachtigen en heb je perfect zicht op het podium, de zee en de optredens. Het festivalterrein bevindt zich grotendeels op asfalt en is dus goed begaanbaar. Wel wijzen we je er op dat het strandgedeelte slecht toegankelijk is met een rolstoel.

 • Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?

  Ja, Concert at SEA reserveert een aantal plaatsen vlak bij de ingang. Volg de borden ‘Mindervaliden’ of ‘VIP-parking’ vanaf de weg. Je kunt gratis parkeren met een mindervalidenkaart in dit gereserveerde gedeelte.

 • Kan ik krukken meenemen op het festivalterrein?

  Alleen als deze dienen als hulpmiddel bij het lopen.

 • Ik heb een gehandicaptenparkeerkaart van de gemeente gemeente, waar kan ik parkeren?

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (van de gemeente) is het mogelijk om te parkeren op de Mindervaliden Parking van het festival, ongeacht of je een reguliere of MIVA-festivalkaart hebt gekocht. Volg de borden ‘P MIVA’ als je het festival benadert, de rest van de route wijst zich vanaf daar vanzelf. Let op: ook voor de MIVA Parking is ‘vol=vol’ van toepassing.

Ondernemers

 • Ik ben ondernemer en wil een ventvergunning tijdens Concert at SEA op de Brouwersdam, kan dat?

  De organisatie is verantwoordelijk voor het gedeelte van de Brouwersdam waar het evenement plaatsvindt. Daarbuiten gelden de normale procedures m.b.t. het aanvragen van een ventvergunning bij de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee.

 • Ik heb al een standplaatsvergunning, mag ik dichterbij het evenement gaan staan?

  De voorwaarden zoals die opgenomen zijn in uw huidige vergunning zijn gewoon van toepassing en dienen te worden nageleefd.

 • Ik heb al een standplaatsvergunning, mag ik extra ruimte innemen?

  De voorwaarden zoals die opgenomen zijn in je vergunning zijn gewoon van toepassing en dienen te worden nageleefd.

 • Hoe zit het met de N57?

  De hoofdrijbaan N57 is ter hoogte van de Brouwersdam tijdens het festival gesloten voor verkeer in beide richtingen. Het weggedeelte tussen de Stoofweg en de afslag Scharendijke blijft wel open.

  De route via de parallelweg aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (N57) is tijdens het festival gewoon beschikbaar voor verkeer.

  Tijdens het festival zal het erg druk zijn in deze regio mede door de afsluiting van de A29 vanwege werkzaamheden aan de Haringvlietbrug. Plan je rit qua tijd dus ruim!

  BEREIKBAARHEID ONDERNEMERS
  De strandtenten en bedrijven rondom de Brouwerdam zijn gewoon bereikbaar rondom en tijdens het festival, inclusief parkeermogelijkheid. Doorrijkaarten voor de kernen Ellemeet en Scharendijke worden verdeeld via de gemeente en werkgevers in de regio. Die hebben een brief ontvangen vanuit de gemeente.

   

Veiligheid/Duurzaamheid

 • EHBO

  Op het terrein bevinden zich meerdere EHBO-posten. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of security medewerker en meld daar jouw probleem. Kijk op de plattegrond waar de EHBO-posten zich bevinden. In samenwerking met de beveiliging en de EHBO ben je op het festivalterrein in goede handen. En zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar!

 • Veiligheid

  Concert at SEA neemt de veiligheid van bezoekers en medewerkers heel serieus. We werken elk jaar goed samen met de overheidsdiensten. Naast de inspanningen van de organisatie is er ook altijd je eigen verantwoordelijkheid. Bezoek de website en gebruik de Concert at SEA app om te weten hoe het terrein er uitziet en zo op de hoogte te zijn van alle nooduitgangen.

  Bij een calamiteit worden informatie en instructies via de presentatoren, LED-schermen en security-medewerkers gecommuniceerd. Volg deze instructies op en beperk op dat moment het gebruik van je mobiele telefoon zoveel mogelijk om overbelasting van het netwerk te voorkomen. Wil je toch communiceren? Gebruik dan uitsluitend SMS-berichten.

 • Duurzaamheid

  Concert at SEA streeft er elke editie naar om een zo groen en duurzaam mogelijk festival te organiseren. We willen natuurlijk kunnen blijven genieten van de mooie Zeeuwse kust. Kijk voor meer informatie op concertatsea.nl/duurzaamheid

 • Gehoorbescherming

  Bescherm je oren tegen gehoorbeschadiging door niet te dicht bij de speakers te staan, je oren tussendoor rust te geven en gehoorbescherming te dragen. Bij de barren zijn oordoppen verkrijgbaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Provincie Zeeland Lipton Heineken HZ University of Applied Sciences AD Gato Negro HIER