Verkeer & Parkeren

Het adres van Concert at SEA is Brouwersdam 1, Scharendijke.

Plan hier jouw route naar het festivalterrein. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P Concert at SEA ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Parkeren

Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je op P1 aan de noordkant van het terrein. Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.

Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je op P2 of P3 aan de zuidkant van het terrein. Een pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festivalterrein. Je hebt voor de pendelbus naar het festivalterrein geen aparte tickets nodig, je ontvangt gratis pendelbusbandjes voor alle inzittenden van je auto.

Koop vooraf een parkeerticket

Let op: het is niet mogelijk parkeerplekken te reserveren. De parkings worden op basis van binnenkomst gevuld.

Verkeersmaatregelen

De N57 op de Brouwersdam is op de volgende tijden afgesloten: Vrijdag van 19:00 uur tot uiterlijk 04:00 uur
Zaterdag van 12:00 uur tot uiterlijk 04:00 uur

Omrijden via de N59 (richting Oude Tonge / Grevelingendam / Bruinisse / Burgh-Haamstede / Middelburg). Een routeomleiding (gele borden) wijst je de weg.

 

Let op: het kan erg druk zijn met festivalbezoekers op de wegen rondom het festivalterrein. Rijd voorzichtig en volg ten alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. 

Kiss & Ride

Zowel aan de Noord als Zuid-zijde van het festivalterrein is een Kiss & Ride locatie om personen veilig af te zetten. Je loopt binnen enkele minuten naar het festivalterrein.

Volg de borden ”P-Concert at SEA” en vervolgens de borden “Taxi / Kiss & Ride”.

Taxi

Zowel bij de noord- als zuidingang bevinden zich taxistandplaatsen. Uitsluitend hier kunnen taxi’s passagiers halen en brengen.

Locatie zuidelijk van het fesitvalterrein: Camping Klaverweide, Kuyerdamseweg 56 Ellemeet.
Locatie noordelijk van het terrein heeft geen adres maar is aan de noordzeezijde ter hoogte van de afslag naar Port Zelande.

Tip: let er bij het verlaten van het festivalterrein op dat je in de juiste richting loopt.

Loop richting zuid wanneer je een taxi zoekt richting de dorpen op Schouwen-Duiveland en verder zuidelijk. Loop richting noord voor vervoer richting Goeree-Overflakkee en verder noordelijk.

Fiets

Kom je op de fiets? Slim! Zowel bij de noord- als zuidingang is een fietsparking aanwezig.

Nog wel even een tip: zorg voor goede verlichting op je fiets.

Kom je met de motor? Dan parkeer je op de reguliere parkeerplaatsen (P1 en P2).

Openbaar vervoer

Raadpleeg www.9292.nl voor jouw route naar Transferium Renesse.

Vanaf daar gaan er pendelbussen naar het festivalterrein.

Pendelbussen

Wanneer je een CAS overnachtingsarrangement hebt geboekt is je pendelbuskaart inbegrepen. Je ontvangt bij de receptie van het park een bandje voor de pendelbus. Je pendelbuskaart naar het festivalterrein is ook inbegrepen wanneer je een parkeerkaart hebt aangeschaft en komt te parkeren aan de Zuid-zijde op P2 of P3.

Heb je geen CAS arrangement geboekt en wil je gebruik maken van de pendelbus vanaf één van de parken of het Transferium? Koop dan een losse pendelbuskaart.
Koop een losse pendelbuskaart

Event Travel

Geen zin om met de auto of het openbaar vervoer naar Concert at SEA te gaan? Maak dan gebruik van een georganiseerde busreis van Event Travel!

Event Travel biedt vanuit zo’n 100 opstapplaatsen in Nederland busreizen aan naar Concert at SEA. Kijk voor tickets en vertrekplaatsen op https://www.eventtravel.nl/#boekingschema

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA AD Provincie Zeeland Lipton