Pendelbussen - Concert at SEA

Pendelbussen

Op naar de Brouwersdam 🚌

De gezelligheid start al in de pendelbussen! Vanaf dit jaar rijden de pendelbussen al vanaf de donderdag op alle haltes van de dienstregeling. Bekijk op deze pagina welke haltes dat zijn en koop jouw pendelbuskaarten vooraf online.

PENDELBUSKAARTEN VERKRIJGBAAR TOT 11 JUNI 2023

Om de inzet van pendelbussen goed voor te kunnen bereiden zijn de pendelbuskaarten verkrijgbaar tot uiterlijk zondag 11 juni 2023, daarna niet meer. Wacht dus niet te lang met het kopen van jouw pendelbuskaart(en).

DIENSTREGELING 2023

Goed nieuws: vanaf dit jaar rijden de pendelbussen iedere festivaldag (don/vrij/zat) van en naar alle haltes op de dienstregeling. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2023.

De dagelijkse start- en eindtijden van de dienstregeling worden op een later moment bekendgemaakt.

PENDELBUS-POLSBANDJES:
HOE WERKT HET?

Heb je een accommodatie via concertatsea.nl gekocht?
Dan ontvang je bij de receptie van jouw overnachtingslocatie een polsbandje voor de pendelbus.

Slaap je in een accommodatie die je buiten concertatsea.nl om geboekt hebt? Of woon je in de buurt?
Koop dan nu een losse pendelbuskaart via deze ticketshop. Let op: het kopen van een pendelbuskaarten kan alleen t/m zondag 11 juni 2023.

Kom je met de auto en ben je op P2/P3 terecht gekomen?
Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

HEB JE EEN VRAAG OVER DE PENDELBUSSEN?

Bekijk hieronder de Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via concertatsea.nl/contact.

Veelgestelde vragen

 • Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens Concert at SEA?

  Er rijden vanaf veel campings/bungalowparken en hotels pendelbussen die je naar het festival brengen en ook weer terug naar het recreatiebedrijf. Wel zo veilig en fijn! Er gaan ook continu pendelbussen vanaf het Transferium Renesse, wat een centraal OV-vervoerspunt in Renesse is. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2023.

  Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

 • Rijden er op donderdag pendelbussen?

  De pendelbussen rijden iedere festivaldag (don/vrij/zat) van en naar alle haltes op de dienstregeling. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2023.

 • Is er een busdienst vanaf het Transferium van Renesse?

  Ja, op alle dagen is er een pendelbusdienstregeling vanaf Transferium Renesse. Koop hier via de ticketpagina jouw pendelbuskaart.

 • Ik parkeer op P2/P3 moet ik dan ook een pendelbuskaart kopen?

  Nee, dat hoeft niet. Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier dus geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

 • Is er vanaf elke camping en ieder bungalowpark busvervoer?

  Er rijden pendelbussen langs veel grote vakantieparken in de regio. Klik hier voor de pendelbus dienstregeling van dit jaar. Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Provincie Zeeland Lipton Heineken HZ University of Applied Sciences AD Gato Negro HIER