Pendelbussen

Op naar de Brouwersdam 🚌 De gezelligheid start al in de pendelbussen! Ook dit jaar rijden de pendelbussen al vanaf de donderdag op alle haltes van de dienstregeling. Bekijk op deze pagina welke haltes dat zijn en koop jouw pendelbuskaarten vooraf online.

Let op: pendelbuskaarten zijn te koop t/m zondag 31 maart 2024, daarna niet meer.

PENDELBUSKAARTEN

• Dagkaart pendelbus €22
• Weekend 2 dagen (28 + 29 juni) €42
• Weekend 3 dagen (27 t/m 29 juni) €62

Deze prijzen zijn incl. 2 euro service- en betaalkosten. Ieder pendelbus ticket is geldig voor één persoon.

Let op: pendelbuskaarten zijn te koop t/m zondag 31 maart 2024, daarna niet meer.

DIENSTREGELING 2024

Goed nieuws: ook dit jaar rijden de pendelbussen iedere festivaldag (do/vr/za) van en naar alle haltes op de dienstregeling. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

PENDELBUS-POLSBANDJES:
HOE WERKT HET?

Heb je een accommodatie via concertatsea.nl gekocht?
Dan hoef je geen los pendelbusticket te kopen. Je ontvangt je bij de receptie van jouw overnachtingslocatie een polsbandje voor de pendelbus.

Slaap je in een accommodatie die je zelf (buiten concertatsea.nl om) geboekt hebt? Of woon je in de buurt?
Koop dan een losse pendelbuskaart via deze ticketshop. Je kan je ticket inruilen voor een pendelbus-polsbandje bij de receptie van het recreatiebedrijf waar de halte zich bevindt.

Stap je op bij Transferium Renesse? Dan kan je hier bij de halte jouw pendelbus-polsbandje ophalen.

Kom je met de auto en sta je geparkeerd op P2/P3?
Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

HEB JE EEN VRAAG OVER DE PENDELBUSSEN?

Bekijk hieronder de Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via concertatsea.nl/contact. Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

Veelgestelde vragen

 • Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens Concert at SEA?

  Er rijden vanaf veel campings/bungalowparken en hotels pendelbussen die je naar het festival brengen en ook weer terug naar het recreatiebedrijf. Wel zo veilig en fijn! Er gaan ook continu pendelbussen vanaf het Transferium Renesse, wat een centraal OV-vervoerspunt in Renesse is. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

 • Rijden er op donderdag pendelbussen?

  De pendelbussen rijden iedere festivaldag (do/vr/za) van en naar alle haltes op de dienstregeling. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling van Concert at SEA 2024.

 • Is er een busdienst vanaf het Transferium van Renesse?

  Ja, op alle dagen is er een pendelbusdienstregeling vanaf Transferium Renesse. Koop hier jouw pendelbuskaart vooraf.

 • Ik parkeer op P2/P3 moet ik dan ook een pendelbuskaart kopen?

  Nee, dat hoeft niet. Als je parkeert op P2 of P3 (Zuid) zit de pendelbusrit van en naar het festivalterrein bij de parkeerplaats inbegrepen. Je hebt hier dus geen extra/apart pendelbuskaart voor nodig. Als je parkeer op P1 (Noord) is het festivalterrein lopend te bereiken.

 • Is er vanaf elke camping en ieder bungalowpark busvervoer?

  Er rijden pendelbussen langs veel grote vakantieparken in de regio. Klik hier voor de pendelbus dienstregeling van dit jaar. Als je een accommodatie via concertatsea.nl hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je kaart. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar voor wie in de buurt woont of hun accommodatie rechtstreeks bij het recreatiebedrijf geboekt heeft.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1