Het menu van Concert at SEA 2023

7 juni 2023

Concert at SEA zonder lekker eten is als pizza zonder kaas, een biertje zonder schuim of een haring zonder uitjes. Het hele jaar door zijn we weer bezig geweest om de beste cateraars te selecteren voor het festival, met gerechten om van te watertanden. Van saté tot pasta, van Mexicaans tot tosti’s, van Vietnamees tot Indonesisch en veel, veel meer. Hebben jullie al honger? Wij wel!

→ Bekijk de plattegrond of in de CAS-app om het aanbod te bekijken.
→ Klik hier voor de vegetarische, veganistische, glutevrije en lactosevrije opties.

Een greep uit het aanbod:

  • KEBAB – FALAFEL
    House of Kebab verrast je ook dit jaar weer met een traditioneel Turks gerecht. Op locatie worden culinaire klassiekers als kebab en falafel bereid.

 

  • SMOKEY GOODNESS
    De naam verklapt het al: heerlijk gerookte gerechten!

 

  • PIZZA
    Genieten van een vers bereide pizza. Kies jij de margherita, de pepperoni of toch de hawaii?

 

  • TOSTI
    Heb je zin in een heerlijke en snelle hap? Kom langs en maak een keuze uit 1 van de 6 verschillende tosti’s!

 

  • MOSSELEN – OESTERS – HARING
    Hier aan de kust mag het ruime visaanbod natuurlijk niet worden overgeslagen! Tegenover het Umoja podium hebben we een mooi paviljoen met haring, oesters, mosselen en gebakken vis.
  • BITTERBALLEN
    Bourgondische bitterballen van heerlijk draadjesvlees met grove of milde mosterd

 

  • VEGAN ASIAN
    Ramen, Gado-Gado, pasteitjes, rice bowls, allemaal vegan!

 

  • INDONESISCH
    Ook op Concert at SEA is de Indonesische keuken aanwezig. Ga jij voor de Gado-Gado met saté, spekkoek, of toch liever voor de nasi?

 

  • VIETNAMEES
    Ieder gerecht is rijk aan verse ingrediënten, met loempia’s en gyoza’s op het menu.

 

  • SUSHI – POKÉ BOWL
    Van California en Salmon Rolls tot heerlijke pokébowls in de varianten kip teriyaki, verse zalm en veggie.
  • PASTA
    Al dente pasta’s met homemade verse sauzen en toppings.

 

  • SCHEPIJS
    Alle ijssmaken zijn van ambachtelijke receptuur en zijn zorgvuldig samengesteld door Franse patissiers en chefs.

 

  • INDIAAS
    Kom proeven van de authentieke Indiaanse gerechten. Van mango lassi tot samosa’s of heerlijke curry’s met vlees of vega.\

 

  • KIP SHOARMA
    De broodjes kipshoarma gemaakt van verse dijfilet zijn hier al jarenlang een hit. Het pitabroodje wordt gevuld met malse shoarma dat direct van de gloeiend hete bakplaat komt.

 

  • PANNENKOEKEN
    Ga jij voor de classic pannenkoek met suiker of stroop? Op CAS kun je kiezen uit 13 soorten pannenkoeken.
  • HAMBURGERS
    Burgers alleen voor carnivoren? Nee: naast de Black Angus burgers staan er ook lekkere Bietenburgers op het menu.

 

  • PATAT – SNACKS
    Knapperige frites, Bourgondische kroketten, van Lieshout Frikandel of kaassoufflés om je vingers bij af te likken.

 

  • NACHOS
    Verse nacho’s, met of zonder kaas!

 

  • SUIKERSPIN – CHURROS
    Een lekkere zoete suikerspin of churro’s met Nutella? Je vindt ze natuurlijk ook bij ons op het terrein.

  • BBQ
    Geweldige smaken ontstaan doordat wij al onze verse, huisgemaakte, gerechten op hout of houtskool gestookt vuur grillen, barbecueën of roken.
  • HOUTOVEN PIZZA
    De Napolitaanse pizza is aan strenge regels gebonden. Zo moet hij in de houtoven bereid zijn en mag er geen deegroller gebruikt worden. De pizza’s worden voor je neus bereid en gebakken in een echte houtoven

 

  • KOFFIE
    Voor de lekkerste (ijs)koffie, thee en zoetige lekkernijen kom je langs bij Smit & Dorlas!

 

  • ROLL OR BOWL
    Van Peanut Power voor de stevige trek met harissa boontjes, gegrilde Chinese kool, huisgemaakte atjar, rempejek en een stevige massaman-pinda saus tot Mushroom Madness: gemarineerde champignons, edamame boontjes, broccoli en een heerlijke teriyaki sesam dressing. Dit alles kan geserveerd worden met tempeh of kip.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1