Faithless op Concert at SEA 2016

9 december 2015

Nu kan de voorpret echt beginnen! Vandaag kunnen we namelijk bekendmaken dat Faithless, Typhoon, Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig, HAEVN en natuurlijk BLØF volgend jaar op Concert at SEA spelen!

We zijn ontzettend trots dat we met Faithless weer een grote internationale naam en bovendien geweldige live act op de Brouwersdam mogen ontvangen. Met hits als ‘God Is a DJ’ en ‘Insomnia’ lieten ze al menig festival letterlijk op zijn grondvesten trillen. Op Concert at SEA geeft Faithless haar enige Nederlandse show in 2016.

Typhoon was volgens velen één van de hoogtepunten van CAS 2015. Dat smaakte naar meer en daarom staat hij volgend jaar opnieuw op Concert at SEA.

We kijken ook ontzettend uit naar het feestje dat De Jeugd van Tegenwoordig met ons komt bouwen! Een perfecte combi met de Sweet Sunshine van Douwe Bob en de prachtige dromerige klanken van HAEVN.

Natuurlijk zijn we nog met meer namen bezig. Daarover maken we in het nieuwe jaar meer bekend.

Vrijdag 1 juli
Faithless
Typhoon
Douwe Bob

Zaterdag 2 juli
BLØF
De Jeugd van Tegenwoordig
HAEVN

CASposterArtiesten_dec-1000x1000

Dagkaarten bestellen

De verkoop van dagkaarten start donderdag 10 december om 10:00 uur via concertatsea.nl/tickets. Een losse dagkaart voor de vrijdag of zaterdag kost 45 euro (exclusief 3,50 servicekosten). Losse pendelbustickets en parkeerkaarten gaan morgen ook in de verkoop.

De 30.000 weekendkaarten zijn de afgelopen dagen in recordtempo uitverkocht. Ook alle bungalow- en hotelarrangementen zijn uitverkocht. Campingarrangementen zijn nog beschikbaar.

Concert at SEA is volgend jaar op 1 en 2 juli. Het is een heel bijzonder gevoel dat er alweer zoveel mensen uitkijken naar die twee mooie dagen op de Brouwersdam!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1