7 Tips voor je vertrekt

19 juni 2023

We zijn volop bezig met bouwen, aanstaande donderdag gaan we los! Het begint nu echt te kriebelen. In deze mail geven we je een hele berg praktische tips voordat je naar de Brouwersdam komt. We hebben er verschrikkelijk veel zin in!

1. VERGEET JE TICKET NIET

Je weekendkaart wordt bij de ingang omgewisseld voor een festivalbandje. Daarmee kun je gedurende het festival het terrein verlaten en weer betreden. Wanneer je een dagkaart hebt en het terrein tussendoor wilt verlaten krijg je een stempel van de security.

🎟️ Superhandig: bewaar je tickets in de app
➡️ Ticket kwijt of opnieuw downloaden? Klik hier!

Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic. Zij zijn onze ticketpartner en kunnen je verder helpen. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

2. NEEM JE ID MEE

Neem je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs mee. Bij de ingang wordt gecontroleerd of de naam op jouw ticket overeenkomt met je ID. Daarnaast wordt er op Concert at SEA streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd, en ontvang je (als je oud genoeg bent) een 18+ bandje bij de bar.

➡️ Naam op een ticket wijzigen? Dat kan!

3. VERTREK OP TIJD

We zeggen het elk jaar, maar zeker dit jaar, wordt het druk op de wegen naar het festivalterrein, in verband met afsluiting van de Haringvlietbrug door Rijkswaterstaat. We raden je dan ook aan om ruim op tijd te vertrekken zodat je niets hoeft te missen.

Ja, er zijn fietsenstallingen (bij ingang Noord en Zuid)
🚌 Bekijk hier de dienstregeling van de pendelbussen
🚗 Koop je parkeerkaart vooraf online

HARINGVLIETBRUG GESLOTEN
Tijdens Concert at SEA 2023 is de Haringvlietbrug (A29) gesloten wegens werkzaamheden. Gelukkig blijft het festival bereikbaar. Kies vooraf wat voor jou de beste route is: via de Haringvlietdam (N57) of via de Moerdijkbrug (A16). Kijk op rijkswaterstaat.nl/haringvlietbrug voor meer informatie.

4. WEL MEENEMEN / NIET MEENEMEN

Twijfel je of je iets wel of niet mag meenemen naar het festivalterrein? Op onze website vind je een overzicht. Deze maatregelen zijn uit veiligheidsoverwegingen genomen. Uiteindelijk beslist de security aan de ingang. Er zijn buiten beide ingangen van het festivalterrein lockers beschikbaar.

➡️ Wat mag wel, wat mag niet? Bekijk hier de lijst
➡️ Bekijk hier het tassenbeleid
🛅 Informatie over de lockers

5. TIJDEN & PLATTEGROND

Het festivalterrein gaat iedere dag open om 12:00 uur. Simpel!

➡️ Hier vind je het tijdschema
🗺️ Bekijk hier de plattegrond
📱 Ook te vinden in de app

6. ROUTE & PARKEREN

Ja, er zijn fietsenstallingen (bij ingang Noord en Zuid)
🚗 Koop je parkeerkaart vooraf online

Het adres van Concert at SEA is Brouwersdam 1, Scharendijke. Gebruik dit adres bij het instellen van je navigatie. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P CONCERT AT SEA ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Houd bij de ingang van het P-terrein je parkeerticket gereed.

VAN DE PARKING NAAR HET FESTIVAL
Als je op P1 parkeert sta je aan de noordkant van het festivalterrein. Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.

Als je op P2 of P3 parkeert sta je aan de zuidkant van het festivalterrein. Een gratis pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festival toe. Je ontvangt de gratis pendelbus-polsbandjes voor alle inzittenden van je auto.

OVERNACHT JE IN DE REGIO?
Dan adviseren we je om vroeg te vertrekken en te parkeren bij het bungalowpark, de camping of het hotel.

7. PENDELBUSSEN

🚌 Klik hier voor de pendelbusdienstregeling
🎟️ Klik hier om een losse pendelbuskaart te kopen

Wanneer je via concertatsea.nl een accommodatie geboekt is je pendelbuskaart inbegrepen in je boeking. Je ontvangt de pendelbus-polsbandje tijdens de check-in van het recreatiebedrijf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD