Ticketmarkt - Concert at SEA

Ticketmarkt

Concert at SEA 2022 is uitverkocht. Vanaf dit jaar is er meer mogelijk op het gebied van tickets kopen en verkopen — Fans zonder kaarten kunnen zich inschrijven op de officiële wachtlijst, en fans met kaarten kunnen hun tickets aanbieden voor verkoop aan de wachtlijst. De naamwijzigingservice is er uiteraard ook nog steeds.

Heb je een vraag over tickets? Neem dan altijd contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl

TICKETS AANBIEDEN VOOR VERKOOP

Kan je toch niet of heb je een festivalticket te veel? Bied je ticket(s) dan aan voor verkoop aan de wachtlijst.

Kan je dit jaar toch niet naar de Brouwersdam komen of heb je festivalticket te veel? Meld dan je ticket(s) aan voor verkoop aan de wachtlijst. Klik hiervoor op ‘Orderstatus’ in de bevestigingsmail van jouw ticketbestelling.

Kijk voor meer informatie over de werking van deze service bij de Veelgestelde Vragen. Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic.

Hoe werkt het precies?

Kun je niet meer naar het festival? Dan kun je je ticket aanbieden aan de eerstvolgende op de wachtlijst om zo je geld terug te krijgen. Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Klik in de bevestigingsmail van Paylogic op ‘Orderstatus’. Je gaat nu naar jouw bestelling binnen Paylogic.
 2. Selecteer jouw bestelling en kies voor ‘Verkopen’.
 3. Selecteer de tickets die je aan wil bieden voor verkoop en klik op ‘Volgende’ om te bevestigen.

Zodra er een match is gemaakt met een fan die jouw ticket(s) wil hebben, ontvang je het aankoopbedrag terug via het betaalmiddel waarmee de kaarten destijds betaald zijn. De servicekosten worden hierin niet vergoed. Vanaf dat moment zijn deze tickets niet meer geldig binnen jouw bestelling.

Heb je een vraag over tickets en de doorverkoop aan de wachtlijst? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl

Voorwaarden en kosten

Er wordt voor het gebruikmaken van deze service 3,95 euro per doorverkochte festivalkaart in rekening gebracht bij de verkoper. Je ontvangt dus het aankoopbedrag exclusief de servicekosten terug.

Let op: het aanbieden van tickets is geen garantie op verkoop. Vraag en aanbod wordt op een veilig manier bij elkaar gebracht. Je ontvangt je aankoopbedrag pas terug als er een match is gemaakt met een koper en deze koper de kaarten na de match betaald heeft.

Tickets aanbieden voor verkoop

WACHTLIJST

Concert at SEA 2022 is helemaal uitverkocht. Ben je nog op zoek naar een ticket? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Omdat de vraag naar tickets groot is, is er nu officiële wachtlijst. Klik hier of op de button hieronder om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

Kijk voor meer informatie over de werking van de wachtlijst bij de Veelgestelde Vragen. Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic.

Hoe werkt het precies?

Let op: vraag alleen de tickets aan die je echt wil hebben. Er wordt alleen een match gemaakt als de volledige aanvraag beschikbaar is. Hoe meer tickets je aanvraagt, hoe kleiner de kans dat er een match kan ontstaan.

 1. Kies het aantal tickets waar je naar op zoek bent.
 2. Zodra dat aantal aangevraagde tickets beschikbaar komt, ontvang je een e-mail van Paylogic. Hierna heb je 48 uur om jouw aanvraag te voltooien. Als je de aanvraag niet binnen 48 uur voltooit, worden jouw tickets beschikbaar gesteld aan de volgende op de wachtlijst.
 3. Wanneer het aantal aangevraagde tickets beschikbaar komt, moet je de volledige aanvraag aanschaffen. Je kunt er hierna niet voor kiezen om een kleiner of groter aantal aan te schaffen dan dat je eerder hebt aangevraagd.
 4. Na betaling ontvang je jouw tickets per mail.

Voorwaarden en kosten

 • Het inschrijven op de wachtlijst is gratis.
 • Je betaalt de door jou aangevraagde tickets pas als er een match gemaakt is en je via de match-email naar de betaalpagina gaat.
 • De aankoopprijs van de tickets staat vast en is gelijk aan de aankoopprijs in de reguliere ticketverkoop.

Let op: het inschrijven op de wachtlijst is geen garantie op kaarten. Vraag en aanbod wordt op een veilig manier bij elkaar gebracht. Je ontvangt de kans om tickets te kopen als er een match is gemaakt met een verkoper. Houd je email dus goed in te gaten.

Naar de wachtlijst

NAAM WIJZIGEN

Kun je toch niet naar Concert at SEA komen, maar bijvoorbeeld een vriend(in) of familielid wel? Maak dan gebruik van het naamwijzingsformulier.

Hoe werkt het precies?

 • Via de naamswijzigingservice kun je een gepersonaliseerd festivalticket overdragen naar een nieuwe eigenaar. Een naamswijziging is mogelijk tot en met donderdag 23 juni 2022.
 • De naamswijzigingservice wordt verwerkt door Paylogic. Heb je een vraag? Neem dan contact op via customerservice.paylogic.nl.

Voorwaarden en kosten

 • Alleen weekend- en dagkaarten staan op naam. Andere type kaarten (zoals parkeerkaarten en pendelbuskaarten) zijn niet persoonsgebonden. Hiervoor hoef je dus geen wijziging aan te vragen.
 • Per ticket waarvan je de naam wilt wijzigen betaal je 5 euro service- en betaalkosten.
 • Er wordt bij de ingang gecontroleerd of de naam op jouw ticket overeenkomst met je ID. Wanneer de naam op je ticket niet overeenkomt, word je niet toegelaten tot het festival.

De naamwijzigingservice is beschikbaar t/m donderdag 23 juni 2022.

Naam wijzigen
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Douwe Egberts Lipton AD Provincie Zeeland Hogeschool Zeeland