Ticketmarkt (gesloten)

Concert at SEA 2022 is uitverkocht. Van 28 februari 2022 tot dinsdag 28 juni 2022 was het mogelijk om via de Ticketmarkt kaarten aan te bieden voor verkoop aan de officiële wachtlijst. Deze optie is nu – vanaf 48 uur voor de start van het festival – gesloten.

✅ Het is nog wel mogelijk om kaarten persoonlijk aan iemand anders te verkopen, en de naam op het ticket te wijzigen. De naamwijzigingservice blijft ook tijdens het festival beschikbaar, t/m zaterdag 2 juli 19:00 uur: klik hier om naar het naamwijzigingsformulier te gaan.

Heb je een vraag over tickets? Neem dan altijd contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.nl

TICKETS AANBIEDEN VOOR VERKOOP

De Ticketmarkt is gesloten. Het is dus niet meer mogelijk om via deze weg tickets aan te bieden voor verkoop.

✅ Het is nog wel mogelijk om kaarten persoonlijk aan iemand anders te verkopen, en de naam op het ticket te wijzigen. De naamwijzigingservice blijft ook tijdens het festival beschikbaar, t/m zaterdag 2 juli 19:00 uur.

Naam op ticket wijzigen

WACHTLIJST

De wachtlijst voor Concert at SEA 2022 is gesloten.

📰 Heb je geen ticket voor dit jaar? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief! Dan ontvang je als eerste het nieuws over de kaartverkoop van Concert at SEA 2023 als de datum hiervan bekend is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

NAAM WIJZIGEN

Kun je toch niet naar Concert at SEA komen, maar bijvoorbeeld een vriend(in) of familielid wel? Maak dan gebruik van het naamwijzingsformulier.

Hoe werkt het precies?

  • Via de naamswijzigingservice kun je een gepersonaliseerd festivalticket overdragen naar een nieuwe eigenaar. Een naamswijziging is mogelijk tot en met zaterdag 2 juli 2022 19:00 uur ’s avonds.
  • De naamswijzigingservice wordt verwerkt door Paylogic. Heb je een vraag? Neem dan contact op via customerservice.paylogic.nl.

Voorwaarden en kosten

  • Alleen weekend- en dagkaarten staan op naam. Andere type kaarten (zoals parkeerkaarten en pendelbuskaarten) zijn niet persoonsgebonden. Hiervoor hoef je dus geen wijziging aan te vragen.
  • Per ticket waarvan je de naam wilt wijzigen betaal je 5 euro service- en betaalkosten.
  • Er wordt bij de ingang gecontroleerd of de naam op jouw ticket overeenkomst met je ID. Wanneer de naam op je ticket niet overeenkomt, word je niet toegelaten tot het festival.

De naamwijzigingservice sluit op zaterdag 2 juli 2022 om 19:00 uur.

Naam wijzigen
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Douwe Egberts Lipton AD Mosselen. Zo uit Zeeland Provincie Zeeland Hogeschool Zeeland HIER