Vrijdag en zaterdag van Concert at SEA uitverkocht

7 december 2018

De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn uitverkocht. Deze tickets  gingen vanochtend binnen twee uur over de toonbank.  Voor donderdag 27 juni met onder andere Guus Meeuwis en Golden Earring zijn nog wel losse dagkaarten beschikbaar via www.concertatsea.nl.

 “Het is geweldig hoe groot het enthousiasme is en blijft voor ons festival,” zegt BLØF-zanger en Paskal Jakobsen. “Dat vervult ons met trots en vooral heel veel zin om er weer een geweldig weekend van te maken in Zeeland.”

De bestellingen worden in de komende twee weken gescreend op zwarthandel en doorverkoop. Verdachte bestellingen zullen geannuleerd worden en deze kaarten komen opnieuw in de verkoop voor mensen die ingeschreven staan op de wachtlijst.

Wachtlijst

Heb je misgegrepen en ben je op zoek naar dagkaarten of weekendkaarten? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Mochten er tickets terugvallen uit reserveringen of beschikbaar komen na de check op zwarthandel dan worden deze opnieuw aangeboden. Als je op de wachtlijst staat en je komt in aanmerking voor tickets dan ontvang je van Paylogic een email met een aankooplink voor de tickets. Let op: Na twee werkdagen vervalt deze link en wordt je plek in de wachtlijst opgeheven. Zo houden we het zo eerlijk mogelijk voor iedereen.

We behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst. Het heeft geen zin eerder contact met ons op te nemen over je plek op de wachtlijst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA AD Provincie Zeeland Lipton