Vrijdag en zaterdag CAS 2020 uitverkocht - Concert at SEA

Vrijdag en zaterdag CAS 2020 uitverkocht

28 november 2019

De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn uitverkocht. Voor het festival op de Brouwersdam zijn alleen nog dagkaarten voor donderdag 25 juni beschikbaar. Het festival ging vanochtend in de verkoop en de vrijdag en zaterdag van het festival raakte binnen twee uur uitverkocht met 40.000 bezoekers. Er zijn nog enkele dagkaarten beschikbaar voor donderdag 25 juni met onder andere Kensington en André Hazes via www.concertatsea.nl.

Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen? Schrijf je dan in op onze wachtlijst. Wij brengen mensen die hier staan ingeschreven op de hoogte wanneer er kaarten beschikbaar komen die terugvallen uit reserveringen. Bovendien vallen er kaarten terug omdat we de kaarten de komende weken intensief checken op zwarthandel.

De wachtlijst vind je hier.

“Het enthousiasme vanochtend voor de kaartverkoop van Concert at SEA was overweldigend. Dat maakt ons trots en we kijken nu al uit naar het mooiste weekend van het jaar op de Brouwersdam.” Aldus Paskal Jakobsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2020 voor de vijftiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen. Voor het festival op 25,26 en 27 juni staan namen als The Script, Crowded House, Kensington en BLØF op het programma.

Bestellingen worden in de komende weken gescreend op zwarthandel. Deze kaarten zullen geannuleerd worden en komen opnieuw in de verkoop voor mensen die ingeschreven staan op de wachtlijst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Douwe Egberts Lipton AD Mosselen. Zo uit Zeeland Provincie Zeeland Hogeschool Zeeland HIER