Tijdschema Concert at HOME

24 juni 2020

Lieve CAS fans,

Concert at HOME: drie dagen lang de beste optredens en de mooiste herinneringen. Vanaf donderdag  25 juni brengen wij het CAS-gevoel bij jullie thuis. Drie dagen lang een livestream, zaterdag van 16:00 tot 22:00 een lange special op NPO Radio 2 én een prachtige TV-uitzending op NPO 3 over 15 jaar Concert at SEA.

Tussendoor kun je met presentator Michiel Veenstra dagelijks o.a. ‘De Grote CAS Quiz’ spelen, is er ruimte voor jouw verhalen, verzoekjes en vragen. Natuurlijk zijn de mannen van BLØF ook aanwezig.

We lichten hieronder vast een klein tipje van ons programma-sluier op. Verzoekjes zijn nog steeds welkom. Laat jouw favoriete concert weten in een reactie bij de livestream, en wie weet zenden we dat concert dit weekend uit ?

Tijdens Concert at HOME roepen we iedereen op om geld te doneren voor de Voedselbanken in Zeeland. De voedselbanken hebben grote uitdagingen met onder meer de aanvoer van producten en een toenemend aantal mensen dat afhankelijk is van de voedselbank. Doneren kan via www.umojafonds.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD