The Script, Kensington, Crowded House en BLØF op Concert at SEA

21 november 2019

The Script, Kensington, Crowded House en BLØF zijn komende editie de headliners van Concert at SEA op 25, 26 en 27 juni. Het driedaagse festival op de Brouwersdam maakt ook de komst van Krezip, Chef’Special, DI-RECT, André Hazes, Racoon, Miss Montreal, Snelle & Live Band, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Van Dik Hout, Tabitha, Maan, Diggy Dex, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim bekend. De kaartverkoop start op donderdag 28 november aanstaande om 10:00 uur via www.concertatsea.nl.

“Het is heel fijn om nu al zo veel mooie namen voor ons festival bekend te kunnen maken. The Script is een geweldige live band en Crowded House is een persoonlijke favoriet waarvan we niet dachten dat het ooit nog zou lukken om die te boeken”, vertelt BLØF-zanger Paskal Jakobsen. “Deze grote internationale namen en te gekke artiesten uit Nederland in combinatie met die prachtige plek aan zee maakt het nu al weer heel bijzonder. Wij hebben er heel veel zin in.”

 

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2020 voor de vijftiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

 

De kaartverkoop van Concert at SEA start op donderdag 28 november aanstaande om 10:00 uur via www.concertatsea.nl.

 

Er gaan dan zowel dagkaarten, tweedaagse en driedaagse weekendkaarten, als overnachtingsarrangementen in de verkoop. Kaarten worden op naam verkocht en kunnen vanaf 1 februari gepersonaliseerd worden. In de tussentijd worden alle bestellingen gescreend op zwarthandel. Deze kaarten zullen geannuleerd worden en komen opnieuw in de verkoop. Weekendkaarten voor het festival waren vorig jaar binnen enkele uren uitverkocht.

 

Concert at SEA 2020

Programma

 

Donderdag 25 juni: Kensington, André Hazes, Miss Montreal, Van Dik Hout, Cøver at SEA

Vrijdag 26 juni:  The Script, Crowded House, Krezip, DI-RECT, Snelle & Live Band, Maan, The Dirty Daddies

Zaterdag 27 juni: BLØF, Racoon, Chef’Special, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Tabitha, Diggy Dex, Wipneus & Pim

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1