Nile Rodgers & CHIC, +Live+ op Concert at SEA 2019

29 november 2018

Nile Rodgers & CHIC spelen volgend jaar op Concert at SEA. Hij sluit op vrijdag 28 juni af, ook de Amerikaanse band +LIVE+ staat die dag op het festival geprogrammeerd. Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler, Golden Earring Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ en Wulf komen ook naar het festival dat gehouden wordt op de Brouwersdam 27, 28 en 29 juni. De gastheren van BLØF sluiten het festival traditiegetrouw af. De kaartverkoop start op vrijdag 7 december om 10:00 uur via www.concertatsea.nl

“We zijn heel blij dat we zo’n legendarische act als Nile Rodgers & CHIC hebben kunnen boeken. En we kijken ook erg uit naar de show van +LIVE+. Samen met nieuwe namen als Bizzey, RONDÉ en Wulf belooft het weer een echt CAS-weekend te worden op de Brouwersdam.” Dit jaar worden er voor het eerst driedagenkaarten voor het festival verkocht. “De donderdag is ons de afgelopen editie zo goed bevallen dat we hebben besloten om van CAS een driedaags festival te maken. En met onze vriend Guus Meeuwis kunnen we ons geen betere afsluiter wensen voor die dag.”

De kaartverkoop van Concert at SEA start op 7 december om 10:00 uur via www.concertatsea.nl. Er gaan dan zowel dagkaarten, weekendkaarten (tweedaags en driedaags) als overnachtingsarrangementen in de verkoop. Kaarten kunnen na twee weken gepersonaliseerd worden. In de tussentijd worden alle bestellingen gescreend op zwarthandel, deze kaarten zullen geannuleerd worden en komen opnieuw in de verkoop. Het festival was vorig jaar binnen anderhalf uur uitverkocht.

Concert at SEA 2019

Line-Up:

  • Donderdag: Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver at SEA, Wulf
  • Vrijdag: Nile Rodgers & CHIC, +LIVE+, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler
  • Zaterdag: BLØF, Douwe Bob, Bizzey, RONDÉ

Begin volgend jaar worden meer namen bekend gemaakt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1