Nieuw podium: het AD Theatercafé

8 juni 2017

Leuk nieuws! We hebben dit jaar een nieuw vierde podium op Concert at SEA: het AD Theatercafé. In deze sfeervolle tent kun je twee dagen lang genieten van muziek en stand-up comedy. Of heerlijk rustig je dag beginnen met koffie en de krant.

Duo Maartje & Kine zorgt op vrijdag voor een flinke dosis humor, catchy balkan en folk. Op zaterdag treedt Peter Slager op met nummers van zijn solo-album ‘Slik’. Je kunt je verder verheugen op veel Comedy, de AD Popquiz én de Captains at the Disco party.

Comedy

Grappen. Veel en op hoog tempo. Daarvoor hebben we onze Comedy vrienden uitgenodigd! In het AD Theatercafé geven ze maar liefst zes shows. Op vrijdag is de vloer voor Arie Koomen, Daan van der Hoeven en Thijs Kemperink. Op zaterdag geven ze de microfoon door aan Marlon Kicken, William Boeva en Rob Scheepers. Train je lachspieren nog even goed, ze zullen het nodig hebben.

Maartje & Kine

Humor, catchy balkan beats, klassiek met een twist en virtuoze folk uit alle werelddelen. Nadat je Maartje & Kine hebt gezien, zit er een brede glimlach op je gezicht die er de rest van het weekend niet meer af gaat. Met hun eerste programma speelde dit duo in meer dan 120 steden in Nederland. Op Back at SEA verbraken ze al het wereldrecord huiskamerconcerten!

Peter Slager (Slik)

Peter Slager, bassist en tekstschrijver van BLØF, bracht vorig jaar zijn eerste soloalbum uit. Op het album ‘Slik’ zingt hij over thema’s die hem aan het hart liggen: liefde, eenzaamheid, je eigen weg vinden en weemoed. Hij doet dat in de taal die hij van zijn ouders meekreeg: het dialect van Dreischor, een dorpje op Schouwen-Duiveland. Peter is een liedjesverteller. Mooi, kwetsbaar en intiem.

Captains at the Disco

Het bovenste knoopje mag los en de heupen mogen wiegen op vrijdag- en zaterdagavond! De ‘Captains’ keren namelijk terug naar de jaren ’70 en ’80 en presenteren hét discofeest van het weekend: Captains at the Disco. Tover je beste dansmoves naar boven en zing alles mee wat je kent. Gotta move on.. op naar ‘Funky Town’!

Bekijk het volledige programma in het tijdschema!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Lipton Provincie Zeeland Douwe Egberts