Lenny Kravitz op Concert at SEA

19 november 2014

We kunnen het zelf nog nauwelijks geloven maar he’s coming our way! Lenny Kravitz speelt volgend jaar op Concert at SEA. Ook Racoon, Kensington en natuurlijk BLØF staan op de tiende editie van CAS.

We kunnen niet uitleggen hoe blij we zijn met een superster als Lenny Kravitz. Dat zijn we trouwens ook met de komst van onze andere headliners Racoon en Kensington. We hebben nu al een te gekke line-up voor het festival en we kunnen met z’n allen lang genieten van de voorpret.

lennyfoto800_500

EARLY BIRD kaartverkoop

De kaartverkoop voor Concert at SEA 2015 start donderdag 20 november om 10:00 uur. Een weekendticket kost 70 euro (excl. 3,50 servicekosten). Tot en met 20 december profiteer je van het EARLY BIRD tarief van 65 euro. Maak dus vooral gebruik van deze 5 euro korting! De muntprijs op Concert at SEA is ook komend jaar 2,50 euro.

De verkoop van dagkaarten start in februari.

Overnachtingsarrangementen

Naast de weekendtickets gaan morgen ook de overnachtingsarrangementen in de verkoop. Ook dit jaar doen weer meer dan 20 campings, bungalowparken en hotels mee. Sommige campings en bungalowparken verkopen al in de eerste week uit dus wees er snel bij!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Provincie Zeeland Lipton KIA