Laatste tips voor de kaartverkoop

6 december 2018

Wees optimaal voorbereid met deze tips!

  1. Zorg dat je van te voren weet welke soort en hoeveel kaarten je wil bestellen.
  2. Tijdens de verkoop kan het druk zijn op de site. Ververs je browser dan niet. Als je je browser ververst wordt je weer achteraan in de wachtrij gezet.
  3. Inloggen met meerdere apparaten vanaf hetzelfde IP-adres vergroot je kans op kaarten niet.
  4. Je kan maximaal 4 festivalkaarten per persoon bestellen. Wanneer je met meer dan vier vrienden naar Concert at SEA 2019 wil, moet je meerdere bestellingen plaatsen.
  5. Ga je voor een overnachtingsarrangement? Vergeet dan niet je festivalkaarten te selecteren in het bestelscherm! Deze zitten niet standaard inbegrepen in het arrangement. Voor overnachtingsarrangementen geldt een maximum van 10 festivalkaarten die je in combinatie met je arrangement kan bestellen.
  6. Heb je eerder een aankoop gedaan via Paylogic? Zoek dan je inloggegevens vooraf op. Dat voorkomt stress. Heb je nog geen Paylogic account? Deze kun je direct aanmaken bij het plaatsen van je bestelling. Het is niet mogelijk deze vooraf aan te maken.
  7. Wanneer je kaarten hebt besteld ontvang je hiervan een bevestiging van Paylogic. Deze kan soms in je spambox terechtkomen, wees daar alert op.
  8. Na twee weken ontvang je een mail van Paylogic om je kaarten te personaliseren.
  9. Ben je erbij? Vergeet dan niet jezelf aan te melden bij het FB Evenement. En download de CAS App vast om als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

foto: tomdoms.com

Zwarthandel

Na verkoop worden alle tickets gecontroleerd op zwarthandel en doorverkoop. Verdachte tickets worden vervolgens ongeldig gemaakt.

Kaarten voor Concert at SEA zijn enkel via de website concertatsea.nl te koop. Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Ticketsnederland, Viagogo, 4AllTickets, Marktplaats, Facebook etc.

We kunnen geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Douwe Egberts Lipton AD Mosselen. Zo uit Zeeland Provincie Zeeland Hogeschool Zeeland HIER