Kenny B, The Brahms en RONDÉ op Back at SEA

14 september 2015

Back at SEA heeft vandaag drie nieuwe namen aangekondigd. Kenny B, The Brahms en RONDÉ zijn toegevoegd aan het programma. Ook zullen er optredens zijn van stand-up comedians.

Eerder was al bekend dat BLØF, DI-RECT en Memphis Maniacs spelen op de tweede editie van het festival op 20, 21 en 22 november in Center Parcs Port Zélande in Ouddorp. Er zijn nog enkele huisjes beschikbaar via www.backatsea.nl.

blof_kenny

BLØF-zanger Paskal Jakobsen kijkt uit naar de nieuwe editie:

“Vorig jaar hebben we enorm genoten van de sfeer en intimiteit op het bungalowpark. Het is te gek om het Concert at SEA gevoel ook in het najaar te beleven. Het wordt vast en zeker weer een bijzonder weekend.”

Nieuw dit jaar is dat BLØF singer-songwriters de kans geeft om zowel op Back at SEA als Concert at SEA op te treden. Singer-songwriters kunnen zich aanmelden via www.backatsea.nl/singersongwriter. De band kiest vijf artiesten uit die huiskamerconcerten mogen geven tijdens Back at SEA. Eén artiest krijgt bovendien een plek op het strandpodium van Concert at SEA op 1 en 2 juli 2016.

Back at SEA is het ‘kleine broertje’ van Concert at SEA. Het bungalowfestival is voor de bezoekers een lang weekend weg met vrienden in Zeeland. Juist de kleinschaligheid maakt het festival zo bijzonder met akoestische huiskamerconcerten van zowel bekende artiesten als nieuwe singer/songwriters, hardloopwedstrijd de ‘Brouwersdamloop’, een poolparty of feesten tot in de late uurtjes in de Silent Disco. De voorgaande editie was geheel uitverkocht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD