Informatie start kaartverkoop

25 november 2015

De kaartverkoop voor Concert at SEA 2016 start donderdag 26 november om 10:00 uur. Vanaf dat moment kun je weekendkaarten en overnachtingsarrangementen bestellen op concertatsea.nl. Lees hieronder nog even de laatste info over het kopen van kaarten.

Tickets bestellen

Maximaal 4 kaarten per order
Je kunt per order maximaal 4 weekendkaarten bestellen. Deze limiet geldt niet voor weekendkaarten die worden gekocht in combinatie met een overnachting; bij een bungalow- en campingarrangement kun je maximaal 10 weekendkaarten bestellen.

Automatische wachtrij bij drukte
Bij drukte word je automatisch in een wachtrij geplaatst. Refresh niet, dan ben je sneller aan de beurt.

Personaliseren
Ook dit jaar moeten kaarten worden gepersonaliseerd. Dit kan vanaf zaterdag 28 november 10:00 uur en is mogelijk tot 20 juni 2016. Om tickets te personaliseren heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Lees meer over het personaliseren van tickets.

Early Bird korting
Tot en met 10 december profiteer je van het EARLY BIRD tarief van 65 euro. Daarna kost een weekendkaart 70 euro (exclusief 3,50 servicekosten).

De verkoop van dagkaarten en losse pendelbustickets start in februari.

Live album BLØF

Kom alvast in de CAS stemming met het album BLØF Live op Concert at SEA 2015. Het album is beschikbaar op Spotify en YouTube. Het is bovendien nog tot en met 30 november gratis te downloaden.

Op het live album staan 12 nummers waaronder ‘Iedereen Is Van De Wereld’, ‘Dansen aan Zee’, ‘Holiday in Spain’ met Counting Crows en het duet ‘Parijs’ met Kenny B.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Provincie Zeeland Lipton Heineken HZ University of Applied Sciences AD Gato Negro HIER