Hier is de plattegrond van CAS 2024

1 juni 2024

Hier is de plattegrond van Concert at SEA 2024 ☀️ Je kunt ‘m hier ook downloaden als pdf. De plattegrond staat binnenkort ook volledig interactief in de Concert at SEA-app. Zo kan je zoeken, zoomen, scrollen naar de volgende plek waar je naartoe gaat op de Brouwersdam.

Op de plattegrond vind je natuurlijk alle podia, alle eet- en drinktentjes en meer praktische info zoals powerbank huren, lockers, infobalie, EHBO en de uitgebreide merchandise-winkel.

De nieuwe Ketel 1 Club zit vast aan een nieuwe area: De Pier! Op deze prachtige plek kan je flaneren, eten en drinken. Hier bevinden zich ook ‘T Bierlokaal en het Smit & Dorlas Koffieterras. De bekende vuurtoren-glijbaan staat op de kop van De Pier.

Het strand is net als vorig jaar weer vol van leuke activiteiten. Hier vind je dit jaar (naast een live podium) o.a. de Gato Negro Wijnbar & Bites area in Beach Club Perry’s, je kan jeu-de-boulen met Zeeland.com, wat drinken bij de Bar-le-Duc Cocktailbar en smeren bij de KWF Zonnebrand Smeerbar. Ook de bekende Lipton Club is er weer.

Dankzij HZ University of Applied Sciences kan je met een SUP de zee op (inschrijvingen starten binnenkort). Hoe leuk is dat!

Verder op het terrein kan je genieten van een koud drankje en (silent disco) dansen in de Heineken Silver Beach Bar. Het reuzenrad maakt het feest compleet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD