Eten en Drinken

20 juni 2018

Concert at SEA zorgt ook voor de inwendige mens! Het aanbod op het festivalterrein is dan ook weer om van te smullen. Een kleine greep uit al dat lekkers…

Smokey Goodness

De smoker is dit jaar opnieuw te vinden op het strand. Naast vlees vind je hier ook vis. Smokey Goodness is het bedrijf van BBQ-koning Jord Althuizen en zijn crew, een stel culinaire enthousiastelingen met een voorliefde voor koken op open vuur.

Houtoven pizza’s

Vliegende pizza’s van Old Scuola! Pizza’s zoals pizza’s zouden moeten zijn. Zonder concessies, hout gestookt en van hoogstaande kwaliteit.

SEAwharma

Na veel succes gecontinueerd: SEAwharma! De vega-creatie afgeleid van de traditionele shoarma. SEAwharma is gemaakt van seitan en zeewier. De zeewier komt rechtstreeks uit het zoute water van de Jacobahaven, vlakbij de Oosterschelde. Geteeld in de eerste zeewierboerderij van Nederland, genaamd Zeewaar. Deze eitwitreike zeegroente wordt geserveerd met gegrilde seitan,sla,rode paprika, komkommer,rode kool pickle en romige knoflook saus en opgerold in traditioneel arabische flatbread.

Kibbeling & Bokking

Bij een strandhuis mag natuurlijk bokking (en kibbeling) niet ontbreken!

 

Kom ook langs in het Zeeland Paviljoen bij het Umoja Podium. Dé plek voor Zeeuwse mosselen, lokale wijn, een ijskoffie van Douwe Egberts, speciale bieren van Brand en ciders van Apple Bandit.

Op het Strand vind je uiteraard ook dit jaar kokosnoten met het Concert at SEA logo.

En dan is er natuurlijk nog het vertrouwde aanbod van saté, pasta, Mexicaans, tosti’s, Vietnamees, Indonesisch, pannenkoeken, lekkere broodjes en veel, veel meer. Al een beetje trek? Wij wel!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences