Doe Maar, UB40 en RONDÉ op Concert at SEA

30 november 2016

Drie nieuwe namen! Doe Maar, UB40 en RONDÉ zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA 2017. Eerder deze maand maakten we al bekend dat onder meer Kensington, Anouk, Racoon, Tom Odell en BLØF op 30 juni en 1 juli op de Brouwersdam spelen.

Met de aankondigingen van vandaag zijn de grootste namen per festivaldag bekend én kunnen we het programma per dag aankondigen. Natuurlijk zijn we nog met meer namen bezig. Daarover maken we in het nieuwe jaar meer bekend.

Vrijdag 30 juni

Kensington
Doe Maar
Tom Odell
Bökkers
RONDÉ

Zaterdag 1 juli

BLØF
Racoon
Anouk
UB40
Broederliefde
Teske

casposter-1000x1000

Dagkaarten vanaf 2 december

De 30.000 weekendkaarten waren vorige week in recordtempo uitverkocht. Op vrijdag 2 december om 10:00 uur start de verkoop van 10.000 dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag.

Een losse dagkaart is verkrijgbaar voor €47,50 (excl. servicekosten). Je kunt per bestelling maximaal 4 kaarten per festivaldag kopen (4 kaarten voor vrijdag en 4 kaarten voor zaterdag). Ook losse pendelbuskaarten en parkeerkaarten zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar.

Let op! We willen nogmaals benadrukken dat kaarten alleen verkrijgbaar zijn via concertatsea.nl/tickets en op naam worden verkocht. Koop geen kaarten via andere ticketwebsites, Marktplaats of van mensen die kaarten aanbieden op Facebook. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Delta Lipton Ice Tea Provincie Zeeland