Dit is de plattegrond van CAS 2022

21 juni 2022

Hier is de plattegrond van Concert at SEA 2022! Je kunt ‘m hier ook downloaden als pdf. De plattegrond staat ook volledig interactief in de CAS App. Zo kan je zoeken, zoomen, scrollen naar de volgende plek waar je naartoe gaat op de Brouwersdam.

Op de plattegrond vind je natuurlijk alle podia, alle eet- en drinktentjes en meer praktische info zoals Cleanup, telefoon opladen, lockers, infobalie, EHBO en de uitgebreide merchandise-winkel.

Het strand is dit jaar extra groot. Hier vind je dit jaar (naast een podium) o.a. de Gordon’s Pink Gin area, de Lipton Club, de Birra Moretti Beach Club in Beach Club Perry’s (ons thuishonk tijdens Concert at HOME), de photobox van Zeeland.com en een wijnbar. Oh ja, dankzij HZ University of Applied Sciences kan je met een SUP de zee op. Hoe leuk is dat! Verder op het terrein kan je genieten van een koud drankje en (silent disco) dansen in de Heineken Silver Beach Bar. Bezoek ook zeker het vernieuwde Bierlokaal, ga in het reuzenrad of slide van de glijbaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Provincie Zeeland Lipton Heineken HZ University of Applied Sciences HIER