Concert at SEA schuift door naar 2022

25 maart 2021

Concert at SEA 2021 schuift door naar 30 juni, 1 en 2 juli 2022.

Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren. Het is bovendien niet mogelijk gebleken om het festival te verplaatsen naar later in de zomer. Dat valt ons natuurlijk zwaar. Het is ook echt heel vervelend voor alle artiesten, crew, leveranciers, partners en voor alle fans.

Alle tickets voor het uitverkochte festival blijven geldig voor de volgende editie. Iedereen die er niet bij kan zijn krijgt de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen. Alle kaartkopers hebben inmiddels informatie hierover ontvangen per mail. De ticketinformatie staat ook hier op een rij.

We laten het weekend van Concert at SEA 2021 natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Meer informatie hierover volgt later. De line-up van Concert at SEA 2022 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

🌅 Hier is de nieuwe single van BLØF: Horizon
De band schreef de emoties van het afgelopen jaar van zich af in het nieuwe nummer ‘Horizon’. Zojuist maakte de band deze nieuwe muziek beschikbaar via o.a. Spotify.

“We blijven positief en we blijven doorgaan” laat de band weten. “Achter die horizon ligt een prachtige editie van Concert at SEA in 2022. Dat gevoel van hoop en verwachting willen we vasthouden en overbrengen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Lipton Provincie Zeeland Douwe Egberts