Bereikbaarheid bedrijven

18 juni 2017

De opbouw van Concert at SEA 2017 is gestart! Lees hier alles over de bereikbaarheid van bedrijven op de Brouwersdam in de dagen voor en tijdens Concert at SEA.

Opbouw- en afbouwperiode

24 t/m 29 juni en 2 t/m 5 juli

Tijdens de opbouwperiode zijn de bedrijven ten noorden van het festivalterrein (incl. snackwagens, Kitesurfcentrum, Zee, Natural High, Brouw, Gorsje, Beware Beach) normaal bereikbaar vanaf het kruispunt Port Zélande en vanaf de noordelijke ingang van de parallelweg.

Bedrijven aan de zeezijde ten zuiden van het festivalterrein (Beachclub Perry’s, Corazon, Paviljoen de Wijde Wereld) zijn tijdens de opbouwperiode normaal bereikbaar vanaf de Schouwen-Duivelandse zijde. Bezoekers aan deze bedrijven die vanuit noordelijke richting komen dienen om te rijden via de N57, afslag Scharendijke/ Ellemeet.

Alle bedrijven aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (o.a. RTM museum, Twins, Port Zélande, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, Zeeland Buitenland en Informatiecentrum Grevelingen) zijn normaal bereikbaar.

Tijdens het festival

30 juni en 1 juli

Tijdens de festivaldagen wordt een deel van de Brouwersdam ten noorden van het festivalterrein gebruikt als betaalde parkeerplaats voor bezoekers van Concert at SEA. De noordelijk gelegen bedrijven zijn via de parallelweg vanuit noordelijke richting aan de Noordzeezijde normaal bereikbaar.

Gasten van Beachclub Perry’s, Corazon en Paviljoen de Wijde Wereld kunnen (beperkt) parkeren op de Concert at SEA VIP parking ten zuiden van het festivalterrein. Gasten van het nieuwe Strandpaviljoen Zee kunnen (beperkt) parkeren op een deel van de Concert at SEA VIP parking ter hoogte van het strandpaviljoen ten noorden van het fectivalterrein. Hiervoor is een speciale ontheffing nodig, die beschikbaar is via deze bedrijven. Hiervoor geldt VOL=VOL.

Alle bedrijven aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (o.a. RTM museum, Twins, Port Zélande, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, Zeeland Buitenland en Inspiratiecentrum Grevelingen) zijn normaal bereikbaar.

Zie ook: info & veel gestelde vragen

19217914398_5312f62d08_h
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1