7 tips voor de kaartverkoop

2 december 2022

Donderdag 8 december om 12:00 uur start de kaartverkoop voor Concert at SEA 2023. De laatste jaren gingen veel kaarten al heel snel als warme broodjes over de toonbank. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we paar tips voor jullie op een rij gezet.

Tip 1 → Maak een lijstje met welke type kaarten je wil

Er zijn best veel verschillende type kaarten, dus het is goed om op een rij te hebben welke je precies wil bestellen voor jou en je vrienden/familie. Weekend- of Dagkaarten? Of juist Comfort kaarten? Of heb je een mindervalidenkaart nodig? Een overzicht van alle type kaarten vind je hier.

Tip 2 → Ga in de juiste wachtrij staan

— Voor festival, pendelbus- en parkeerkaarten: klik hier
— Voor festivalkaarten in combinatie met een accommodatie: klik hier
— Voor de aparte webwinkel met de VIP Arrangementen: klik hier
— Alleen een pendelbus- of parkeerkaart nodig? Klik dan hier

Tip 3 → Je hebt geen account nodig

Je hoeft niet vooraf een Paylogic-account te hebben of aan te maken. Tijdens het bestelproces word je om de gegevens gevraagd die wij nodig hebben om de bestelling te voltooien.

Tip 4 → Houd je betaalmethode alvast bij de hand

Er kan in de ticketshops betaald worden met iDEAL, Bancontact, Sofort Banking, Mastercard en Visa. Leg jouw gekozen betaalmethode alvast klaar, dan hoef je die in ieder geval niet meer te zoeken.

Tip 5 → Meer apparaten/tabbladen vergroten je kans niet

De online wachtrij sorteert iedereen op volgorde van binnenkomst. Paylogic heeft het door als je met meer tabbladen of apparaten in de rij staat. Hiermee vergroot je jouw kans in de wachtrij niet. Één apparaat/tabblad is genoeg.

Tip 6 → Refresh de pagina niet als je in de wachtrij staat

Wat je ook doet, ga niet de pagina opnieuw laden als je in de wachtrij staat. Je verliest dan je plek en zal je weer achteraan in de digitale rij moeten aansluiten.

Tip 7 → Geen paniek, de wachtrij kan even duren

Paylogic bedient de snelheid van de wachtrij op basis van hoeveel mensen er een ticket willen kopen. Dat kan soms betekenen dat de wachtrij best wat tijd kost. Geen paniek, dat is geen slecht teken. Zo zorgt Paylogic ervoor dat de website zo goed en efficiënt mogelijk blijft werken.

Kijk voor meer informatie op concertatsea.nl/tickets en concertatsea.nl/accommodaties. De veelgestelde vragen staan hier op een rij. Toi toi toi en succes! E als je kaarten hebt kunnen te bestellen, laat het dan zeker weten door ons te taggen @concertatsea #CAS2023.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1