7 tips voor de kaartverkoop

29 november 2023

Donderdag 30 november om 12:00 uur start de kaartverkoop voor Concert at SEA 2024. De laatste jaren gingen veel kaarten al heel snel over de toonbank. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we een paar tips voor jullie op een rij gezet.

Tip 1 → Maak een lijstje met welke type kaarten je wil

Er zijn verschillende type kaarten, dus het is goed om op een rij te hebben welke je precies wil bestellen voor jou en je vrienden/familie. Een overzicht van alle type kaarten vind je hier.

Tip 2 → Ga in de juiste wachtrij staan

— Voor festival, pendelbus- en parkeerkaarten: klik hier
— Voor festivalkaarten in combinatie met een accommodatie: klik hier
— Voor alle info & de ticketlink voor de VIP Arrangementen: klik hier

Tip 3 → Je hebt geen account nodig

Je hoeft niet vooraf een Paylogic-account te hebben of aan te maken. Tijdens het bestelproces word je om de gegevens gevraagd die wij nodig hebben om de bestelling te voltooien.

Tip 4 → Houd je betaalmethode alvast bij de hand

Er kan in de ticketshops betaald worden met iDEAL, Mastercard, Visa, Bancontact en Sofort Banking. Leg jouw gekozen betaalmethode alvast klaar, dan hoef je die in ieder geval niet meer te zoeken.

Tip 5 → Meer apparaten/tabbladen vergroten je kans niet

Met meer tabbladen of apparaten in de rij staat heeft geen zin. Hiermee vergroot je jouw kans in de wachtrij niet. Één apparaat/tabblad is genoeg.

Tip 6 → Refresh de pagina niet als je in de wachtrij staat

Laad de pagina niet opnieuw als je eenmaal in de wachtrij staat. Je verliest dan je plek en zal je weer achteraan in de digitale rij aansluiten.

Tip 7 → De wachtrij kan even duren. Heb geduld.

Door de grote vraag naar tickets kan het zo zijn dat je wat langer in de wachtrij staat. Heb dus even geduld.

Kijk voor meer informatie op concertatsea.nl/tickets en concertatsea.nl/accommodaties. De veelgestelde vragen staan hier op een rij. Toi toi toi en succes! En als je kaarten hebt kunnen bestellen, laat het dan zeker weten door ons te taggen @concertatsea #CAS2024

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1 AD