Guus Meeuwis, The Common Linnets en meer op Concert at SEA 2016

11 februari 2016

Zin in de zomer? Wij ook! Vandaag kunnen we bevestigen dat Guus Meeuwis, The Common Linnets en Jett Rebel op Concert at SEA 2016 spelen. Ook de Memphis Maniacs en de talenten PEER en Rogier Pelgrim zijn van de partij. Het programma is met de nieuwe namen van vandaag voor het grootste gedeelte bekend.

Eerder maakten we al bekend dat onder andere Faithless, Typhoon, Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig, HAEVN, The Brahms en natuurlijk BLØF dit jaar op de Brouwersdam zullen spelen.

Guus Meeuwis

Armen open. Wij denken dat de kracht van Guus Meeuwis zit verstopt in deze zo kenmerkende pose van de zanger. Moeiteloos laat hij mensenmassa’s meezingen en genieten van een uitbundig feest. En altijd geeft Guus je het gevoel alsof je in een gezellige kroeg staat. Met hoeveel we ook zijn, we passen er altijd bij. Als Guus Meeuwis op het podium staat, ligt Brabant even aan zee.

15596132251_91b39917e6_b

The Common Linnets

IJzersterke liedjes, prachtige harmonieën en een band waar de spelvreugde werkelijk van af spat. Met het tweede album ‘II’ vervolgt The Common Linnets haar zegetocht die werd ingezet na de indrukwekkende tweede plaats bij het Eurovisie Songfestival. Dit wordt een prachtig duet tussen de Amerikaanse West Coast sound en de Zeeuwse kust.

Bekijk hier het volledige programma.

Vrijdag 1 juli

Faithless – Guus Meeuwis
Typhoon – Douwe Bob
Memphis Maniacs – HAEVN – The Brahms

Zaterdag 2 juli

BLØF – De Jeugd van Tegenwoordig
The Common Linnets – Jett Rebel
Causes – Lucas Hamming – Rogier Pelgrim – PEER

CASposterArtiesten_februari_800

Campingarrangementen

Kaarten voor Concert at SEA 2016 zijn sinds januari helemaal uitverkocht. Er zijn wel nog campingarrangementen beschikbaar.

Let op!

Koop geen tickets via andere ticketwebsites. Je betaalt daar – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. www.weetwaarjekoopt.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1