Concert at SEA voegt extra avond toe

19 december 2017

Racoon, Danny Vera en het Zeeuws Orkest met BLØF op CAS

Concert at SEA begint in 2018 al op donderdag 28 juni. Dan staan Racoon, Danny Vera en Het Zeeuws Orkest met BLØF op de Brouwersdam. Een deel van het festivalterrein is dan open voor bezoekers om het CAS-weekend goed te beginnen. Het festivalterrein gaat om 17:00 uur open op donderdag. Eerder werd al bekend dat het festival Sting en Alanis Morissette heeft geboekt als hoofdacts. Ook Ronnie Flex & Deuxperience en Miss Montreal spelen op het festival op de Brouwersdam in Zeeland.

Tickets voor de donderdagavond zijn voor 43,50 euro (inclusief servicekosten) verkrijgbaar en gaan vanaf donderdag 21 december om 10:00 uur in de verkoop. De kaarten zijn in eerste instantie alleen te koop voor mensen die zich gepre-registreerd hebben. Kaarten voor de donderdag kunnen als losse dagkaart mee geselecteerd worden in het bestelscherm. Weekendkaarten zijn dus niet geldig op de donderdagavond. Vanaf 1 februari gaan de tickets, indien nog beschikbaar, in de reguliere verkoop via www.concertatsea.nl

Zonder de Stichting Renesse hadden we nooit op de Brouwersdam gestaan tijdens Concert at SEA. In 2003 werd de basis gelegd toen BLØF een gratis toegankelijk concert gaf op de Brouwersdam dat mogelijk werd gemaakt ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Stichting Renesse. Om het inmiddels 65-jarig bestaan van de stichting te vieren presenteren we samen op 28 juni 2018 een speciale avond van Concert at SEA.

Nieuwsbrief
Concert at SEA Heineken AD Delta Lipton Ice Tea Provincie Zeeland