Ticketoffice

Via deze pagina bieden we de mogelijkheid om jouw gekochte Concert at SEA festivalkaart te retourneren die wij vervolgens aanbieden aan de wachtlijst óf om de naam op het ticket te wijzigen. Sta je op de wachtlijst? Lees dan hier wat dat voor jou betekent. Update 01-06-2019: het is niet meer mogelijk tickets te retourneren of je aan te melden op de wachtlijst.

Met deze service voorkomen we dat geïnteresseerden te veel betalen voor tickets en kunnen we de geldigheid van de tickets garanderen. Koop of verkoop daarom nooit via platformen als Ticketswap of Marktplaats omdat we de geldigheid op geen enkele manier kunnen garanderen. Lees hier meer over zwarthandel.

Ticket retourneren

Het is niet meer mogelijk je ticket te retourneren.

Naam wijzigen

Kun je niet naar Concert at SEA komen, maar bijvoorbeeld een vriend(in) of familielid wel? Dan kun je de naam op het ticket wijzigen.

 

Hoe werkt het precies?

  • Via de naamswijzigingservice kun je een gepersonaliseerd ticket overdragen naar een nieuwe eigenaar. Een naamswijziging is mogelijk tot en met het festival.
  • De naamswijzigingservice wordt verwerkt door Paylogic. Heb je een vraag? Neem dan contact op via customerservice.paylogic.com of bel 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442)

Voorwaarden en kosten

  • Alleen weekend- en dagkaarten staan op naam. Andere kaarten, zoals parkeerkaarten en pendelbuskaarten, zijn niet persoonsgebonden. Hiervoor hoef je dus geen wijziging aan te vragen.
  • Per ticket waarvan je de naam wilt wijzigen betaal je €5,- servicekosten + betaalkosten.
  • Er wordt bij de ingang gecontroleerd of de naam op jouw ticket overeenkomst met je ID. Wanneer de naam op je ticket niet overeenkomt, word je niet toegelaten.
Naam wijzigen
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Provincie Zeeland Lipton KIA