Wipneus en Pim op donderdag en meer..

2 februari 2018
We hebben een leuk nieuwtje! Wipneus en Pim komen op donderdag 28 juni naar de Brouwersdam. En vanaf vandaag kun je ook als je niet ge-preregistreerd bent tickets kopen voor deze festivaldag. Lees hieronder ook meer over onze Ticketoffice, waarmee je festivalkaarten kunt retourneren of de naam kunt wijzigen.

donderdag

Dit jaar starten we Concert at SEA een dag eerder dan gebruikelijk met een volwaardige CAS-avond. En we gaan iets bijzonders doen: BLØF geeft samen met het Zeeuws Orkest het startsein voor Concert at SEA. Dat betekent onder andere spectaculaire uitvoeringen van BLØF-klassiekers als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Hier Aan De Kust’ en natuurlijk ‘Zoutelande’ met dit 70-koppig orkest. Ook Danny Vera staat op het Zeeland Podium. Racoon is de afsluiter van deze bijzondere avond. Feest DJ’s Wipneus & Pim hebben ook nog wat verrassingen in petto…

Kaarten voor donderdag 28 juni zijn vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar via de website.

Ticketoffice

Vanaf vandaag bieden we je via onze Ticketoffice de mogelijkheid om jouw festivalkaart te retourneren en aan te bieden aan de wachtlijst óf om de naam op het ticket te wijzigen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je per ongeluk te veel tickets hebt gekocht of dat je niet meer naar Concert at SEA kunt komen vanwege vakantie, trouwerij, ziekte of andere aangelegenheid. Vanuit de organisatie willen we een veilige service bieden tussen bezoekers die kaarten willen annuleren en geïnteresseerden die op de wachtlijst staan. Daarnaast kun je de naam op het ticket wijzigen. Klik hieronder om naar de Ticketoffice te gaan:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Delta Lipton Ice Tea Provincie Zeeland