Weekendkaarten en dagkaarten vrijdag en zaterdag van Concert at SEA uitverkocht

21 december 2017

De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA zijn volledig uitverkocht. De tickets werden deze ochtend in 1,5 uur verkocht. De vraag was vele malen groter dan het aantal beschikbare tickets. Het festival verwacht 40.000 bezoekers op 29 en 30 juni. Voor donderdag 28 juni zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Deze zijn op dit moment exclusief beschikbaar voor preregistranten en vanaf 1 februari voor het reguliere publiek via www.concertatsea.nl

,,Het is ongelofelijk hoe groot het enthousiasme is voor ons festival,’’ zegt BLØF zanger Paskal Jakobsen. ,,Het wordt een hele bijzondere editie met de optredens van STING en Alanis Morissette. We kunnen niet wachten!”

Tijdens het festival op de Brouwersdam in Zeeland spelen behalve gastheer BLØF onder andere STING, Alanis Morissette, Racoon, Miss Montreal, het Zeeuws Orkest, Danny Vera en Ronnie Flex & Deuxperience.

Heb je geen tickets kunnen bemachtigen? Schrijf je dan in op de wachtlijst.

Zwarthandel

Het festival verkocht dit jaar de tickets door middel van een preregistratie-systeem. Hierdoor werden 500 mailadressen die verdacht zijn van zwarthandel uitgesloten van kaartverkoop, om vaste fans meer kans te geven op festivalkaarten.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Delta Lipton Ice Tea Provincie Zeeland