Ticketoffice geopend - Concert at SEA

Ticketoffice geopend

3 februari 2020

Via onze Ticketoffice bieden we de mogelijkheid om jouw gekochte Concert at SEA festivalkaart te retourneren die wij vervolgens aanbieden aan de wachtlijst óf om de naam op het ticket te wijzigen. Sta je op de wachtlijst? Lees dan hier wat dat voor jou inhoudt.

Met deze service voorkomen we dat geïnteresseerden te veel betalen voor tickets en kunnen we de geldigheid van de tickets garanderen. Koop of verkoop daarom nooit via platformen als Ticketswap of Marktplaats omdat we de geldigheid op geen enkele manier kunnen garanderen. Lees hier meer over zwarthandel.

Ticket retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je per ongeluk te veel tickets hebt gekocht of dat je niet meer naar Concert at SEA kunt komen vanwege vakantie, trouwerij, ziekte of andere aangelegenheid. We willen hiervoor een veilige service bieden tussen bezoekers die kaarten willen annuleren en geïnteresseerden die op de wachtlijst staan.

Met deze service voorkomen we dat geïnteresseerden te veel betalen voor tickets en kunnen we de geldigheid van de tickets garanderen. Koop of verkoop daarom nooit via platformen als Ticketswap of Marktplaats, omdat we de geldigheid op geen enkele manier kunnen garanderen.

Ga naar het Ticketoffice >>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Douwe Egberts Lipton AD Mosselen. Zo uit Zeeland Provincie Zeeland Hogeschool Zeeland HIER