Counting Crows, Dotan en Typhoon op CAS 2015

22 december 2014

Vandaag kunnen we bekend maken dat Counting Crows volgend jaar op Concert at SEA speelt. Ook Dotan en Typhoon zijn aan de line-up toegevoegd.

Eerder werd al bekend dat Lenny Kravitz, Racoon, Kensington en BLØF op Concert at SEA 2015 zullen spelen. Bekijk hier de line-up.

“Het is echt niet normaal wat voor een line-up we hebben”, zegt BLØF zanger Paskal Jakobsen. “Natuurlijk wilden we graag uitpakken voor de komende jubileum editie en als dan ook alle puzzelstukjes blijken te passen is het natuurlijk feest. Echt geweldig dat onze vrienden van Counting Crows kunnen komen en we verheugen ons ook erg op de optredens van Typhoon en Dotan. We hebben nu al een te gekke line-up voor het festival en kunnen lang genieten van de voorpret!”

Tickets

De kaartverkoop voor Concert at SEA 2015 is in volle gang. Weekendtickets kosten 70 euro (excl. 3,50 servicekosten) en zijn verkrijgbaar via concertatsea.nl/tickets en Primera winkels.

De verkoop van dagkaarten start in februari.

Naast weekendtickets zijn ook overnachtingsarrangementen verkrijgbaar. Diverse campings en bungalowparken zijn inmiddels uitverkocht. Wacht dus niet te lang met boeken!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1