Concert at SEA Donderdagavond

1 februari 2018

Racoon, Danny Vera, Wipneus & Pim en BLØF met het Zeeuws Orkest.

Dit jaar starten we Concert at SEA een dag eerder dan gebruikelijk met een volwaardige CAS-avond. Een deel van het festivalterrein is dan open voor bezoekers om het CAS-weekend goed te beginnen. En we gaan iets bijzonders doen: BLØF geeft samen met het Zeeuws Orkest het startsein voor Concert at SEA. Dat betekent onder andere spectaculaire uitvoeringen van BLØF-klassiekers als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Hier Aan De Kust’ en natuurlijk ‘Zoutelande’ met dit 70-koppig orkest. Ook Danny Vera staat op het Zeeland Podium. Racoon is de afsluiter van deze bijzondere avond. Feest DJ’s Wipneus & Pim hebben ook nog wat verrassingen in petto…

Tickets voor de donderdagavond zijn voor 43,50 euro (incl. servicekosten) verkrijgbaar via de ticketpagina. Het festivalterrein gaat op donderdag om 16:00 uur open.

Zonder de Stichting Renesse hadden we nooit op de Brouwersdam gestaan tijdens Concert at SEA. In 2003 werd de basis gelegd toen BLØF een gratis toegankelijk concert gaf op de Brouwersdam dat mogelijk werd gemaakt ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Stichting Renesse. Om het inmiddels 65-jarig bestaan van de stichting te vieren presenteren we samen op 28 juni 2018 een speciale avond van Concert at SEA.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste nieuws over Concert at SEA.

Concert at SEA Heineken AD Delta Lipton Ice Tea Provincie Zeeland