9 tips voor je vertrekt

29 juni 2022

1. HET WEER

Zoals onze vaste bezoekers weten… elk type weer is Concert at SEA-weer. Onze vaste weerman Jules Geirnaerdt houdt het weer op de Brouwersdam dagelijks voor ons in de gaten.

? Donderdagmiddag wordt er regen verwacht, dus het wordt fris. Neem dus zeker regenkleding (regenjas, poncho) en warme kleding (trui) mee.

? Op vrijdag en zaterdag blijft het hoogstwaarschijnlijk droog. Overwegend zonnig met wat wolken aan de lucht. Temperaturen rond de 20 graden.

? Het kan ’s avonds aan zee behoorlijk afkoelen dus neem voor de zekerheid een trui of vest mee.

2. VERGEET JE TICKET NIET

Uitgeprint of op je telefoon. Je weekendkaart wordt bij de ingang omgewisseld voor een festivalbandje. Daarmee kun je gedurende het festival het terrein verlaten en weer betreden. Wanneer je een dagkaart hebt en het terrein tussendoor wilt verlaten krijg je een stempel van de security.

Een weekendkaart is niet overdraagbaar. Het is dus niet mogelijk om een ticket per dag door iemand anders te laten gebruiken.

➡️ Ticket kwijt of opnieuw downloaden? Klik hier!
Ook handig: bewaar je tickets in de app

3. NEEM JE ID MEE

Neem je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs mee. Bij de ingang wordt gecontroleerd of de naam op jouw ticket overeenkomt met je ID. Daarnaast wordt er op Concert at SEA streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

➡️ Naam op een ticket wijzigen? Dat kan!

4. VERTREK OP TIJD

Het wordt druk op de wegen naar het festivalterrein. We raden je dan ook aan om ruim op tijd te vertrekken zodat je niets hoeft te missen.

✅ Ja, er zijn fietsenstallingen (bij ingang Noord en Zuid)
Bekijk hier de dienstregeling van de pendelbussen
?️ Koop je parkeerkaart vooraf online

5. WEL MEENEMEN / NIET MEENEMEN

Twijfel je of je iets wel of niet mag meenemen naar het festivalterrein? Op onze website vind je een overzicht. Deze maatregelen zijn uit veiligheidsoverwegingen genomen. Uiteindelijk beslist de security aan de ingang. Er zijn buiten beide ingangen van het festivalterrein lockers beschikbaar.

➡️ Wat mag wel, wat mag niet? Bekijk hier de lijst.
➡️ Bekijk hier het tassenbeleid
Informatie over de lockers

6. TIJDEN & PLATTEGROND

Het festivalterrein gaat iedere dag open om 12:00 uur. Simpel!

➡️ Hier vind je het tijdschema
Bekijk hier de plattegrond

7. ROUTE & PARKEREN

Het adres van Concert at SEA is Brouwersdam 1, Scharendijke. Gebruik dit adres bij het instellen van je navigate. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P CONCERT AT SEA ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Als je op P1 parkeert sta je aan de noordkant van het festivalterrein. Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang.

Als je op P2 of P3 parkeert sta je aan de zuidkant van het festivalterrein. Een pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festival toe. Je ontvangt gratis pendelbus-polsbandjes voor alle inzittenden van je auto.

✅ Ja, er zijn fietsenstallingen (bij ingang Noord en Zuid)
?️ Koop je parkeerkaart vooraf online

Heb je een overnachtingsarrangement geboekt? Dan adviseren we je om vroeg te vertrekken en te parkeren bij het bungalowpark, de camping of het hotel.

8. PENDELBUSSEN

Wanneer je een CAS overnachtingsarrangement hebt geboekt is je pendelbuskaart inbegrepen. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier de dienstregeling van de pendelbussen

9. VOLG HET FESTIVAL ONLINE

Volg Concert at SEA op FacebookInstagram en Twitter om op de hoogte te blijven! Via updates, foto’s en video’s hoef je online niets te missen van wat er op de Brouwersdam gebeurt.

➡️ Gebruik in je eigen posts de hashtags #CAS2022 en #concertatsea.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences