Mindervaliden - Concert at SEA

Mindervaliden

Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een kaart voor het mindervalidenplatform nodig om toegang te krijgen tot het verhoogde gedeelte. In de twee weken voorafgaand aan het festival nemen we contact met je op over parkeren en de locatie van het platform. Je kunt per order maximaal 4 mindervalidenkaarten bestellen.

  • Weekend 3 dagen (don/vrij/zat): 161,45 euro
  • Weekend 2 dagen (vrij/zat): 137,90 euro (uitverkocht)
  • Donderdag (30 juni): 58,95 euro (uitverkocht)
  • Vrijdag (1 juli): 68,95 euro (uitverkocht)
  • Zaterdag (2 juli): 68,95 euro

Deze prijzen zijn incl. 3,95 euro service- en betaalkosten.

Val niet voor zwarthandel
Kaarten voor Concert at SEA zijn enkel via concertatsea.nl te koop. Koop nooit tickets voor Concert at SEA op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Kaarten op naam
Kaarten voor Concert at SEA moeten worden gepersonaliseerd. Om tickets te personaliseren heb je deze gegevens nodig van ieder persoon die een ticket heeft: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Lees hier meer over personaliseren.

Heb je een vraag over tickets?
Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Heineken Douwe Egberts Lipton AD Provincie Zeeland Hogeschool Zeeland