De donderdag van Concert at SEA - Concert at SEA

De donderdag van Concert at SEA

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust..

Stel je voor, een heerlijke zonnige zomerdag. Je staat met een groep vrienden op het Zeeuwse strand, vooraan bij je favoriete artiest. Of je ligt op de dam, genietend van een biertje en lekker eten. Je maakt een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijk je naar de zonsondergang. Met een beetje geluk spot je zelfs een aantal nieuwsgierige zeehonden. Wat een heerlijke dag, dit is waar Concert at SEA om draait. ☀️

Om 12 uur ’s middags openen de festivalpoorten en staan wij klaar voor de eerste volle festivaldag. Op onze podia wordt er door de artiesten al een fantastische sfeer neergezet. Kortom, het hele pretpakket op één dag!

DONDERDAG 22 JUNI
Guus Meeuwis • Anouk • Goldband • Son Mieux
Tabitha • Claude • Zoë Tauran • Thijs Boontjes
De Toegift • Cøver at SEA • En meer…

Guus Meeuwis

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Per ongeluk in het artiestenvak gerold, maar ruim 20 jaar en 45 stadionconcerten later niet meer weg te denken uit de Nederlandse top. Dat Guus de donderdagavond afsluit is dan ook geen verrassing, dit belooft een waar feest te worden!

Anouk

Nederland’s bekendste (rock)zangeres die met ‘Nobody’s Wife’ in 1997 een hit in Europa scoort. Anouk valt op door haar aanstekelijke liedjes en haar eigenwijsheid. Andere grote hits van de Haagse zijn ‘Sacrifice’, ‘R U Kiddin’ Me’, ‘The Dark’, ‘Michel’ en ‘Girl’. Het kan ook niet anders dan dat ze een onvergetelijke show op ons festival neer zal zetten.

Goldband

Goldband was in 2022 zonder twijfel dé post-corona sensatie op de festivals. De karakteristiek Haagse popgroep bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Met een uiteenlopend palet aan genres en een ijzersterke liveshow heeft Goldband laten zien
dat je volledig op eigen kracht je dromen waar kan maken, of je nou stukadoor, zolderkamer producer of toneelschool drop-out bent.

Son Mieux

De zevenkoppige band Son Mieux uit Den Haag maakt de muziek die we nodig hebben in deze tijd: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne producties én een vleugje jaren zeventig. Maar waar de band echt schittert is op het podium. Met hun energieke, goed gearrangeerde shows betreedt Son Mieux inmiddels de allergrootste podia.

Tabitha

Kwetsbaar durven zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft.

Claude

Sinds de release van zijn debuutsingle Ladada is Claude een van de meest gewilde artiesten van Nederland. Zijn eerste officiële optreden was in de Ziggo Dome, een locatie waar veel artiesten alleen van durven te dromen. Ook stond hij op Noorderslag 2023, het grootste showcasefestival van Europa. En vandaag zorgt hij ervoor dat de sfeer er goed in zit op de Brouwersdam!

Zoë Tauran

Met herkenbare lyrics en een krachtige, soulvolle stem heeft Zoë Tauran alles in huis om dé stem van een jonge generatie zelfredzame vrouwen te worden.

Cøver at SEA

Een traditie die we graag in stand houden. BLØF opent traditiegetrouw het weekend, samen met hun muzikale vrienden. Op het Zeeland Podium speelt deze gelegenheidsgroep covers van grote hits. Een betere start van het festival bestaat niet!

Het belooft een fantastische dag te worden! Kijk voor meer informatie over het festival bij de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op ☀️ Een dag vol zon, zee en muziek aan de Zeeuwse Kust. Ben jij er ook bij?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste CAS-nieuws:

Provincie Zeeland Lipton Heineken HZ University of Applied Sciences AD Gato Negro HIER