De donderdag van Concert at SEA 2024

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust…

Stel je voor, een heerlijke zonnige zomerdag. Je staat met een groep vrienden op het Zeeuwse strand, vooraan bij je favoriete artiest. Of je ligt op de dam, genietend van een biertje en lekker eten. Je maakt een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijk je naar de zonsondergang. Met een beetje geluk spot je zelfs een aantal nieuwsgierige zeehonden. Wat een heerlijke dag… dit is waar Concert at SEA om draait ☀️

Om 12 uur ’s middags openen de festivalpoorten en staan wij klaar voor de eerste volle festivaldag. Op onze podia wordt er door de artiesten een fantastische sfeer neergezet. Kortom, het hele pretpakket op één dag!

DONDERDAG 27 JUNI 2024
Kane • Suzan & Freek
Kraantje Pappie • Miss Montreal
Kris Kross Amsterdam • Bizzey
Van Dik Hout • Roxeanne Hazes • Numidia
Cøver at SEA • En meer…

Kane

KANE is terug! Nadat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen in 2014 besloten te stoppen met de band keren ze in 2024 terug op het podium, met een exclusieve festivalshow op Concert at SEA. Wie in 2013 bij hun laatste show op Concert at SEA was, weet wat hen te wachten staat: een steengoede rockshow die staat als een huis met een setlist vol classics.

Suzan & Freek

Suzan & Freek maakten nog niet zo heel lang geleden een begin op ons Strand Podium. Inmiddels zijn ze supersterren in Nederland én België. Iedereen kent hits als ‘Als Het Avond Is’, ‘Goud’ en ‘Dromen In Kleur’ van begin tot eind. En ook nummers van het nieuwe album ‘Iemand Van Vroeger’ zorgen er inmiddels voor dat alle handjes de lucht in gaan. Pure pop, recht uit het hart, met een fijne dosis positieve energie.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie had een glansrijke carrière kunnen hebben als haarmodel, maar liet het in plaats daarvan lukken in de muziek. Dit niet alleen tot opluchting van zijn moeder, maar ook de rest van Nederland, die nu kan genieten van klappers als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Wij kunnen niet wachten totdat deze sympathieke Groninger weer bij ons op de Brouwersdam de boel op stelten gaat zetten.

Miss Montreal

Sanne en haar band weten de Brouwersdam moeiteloos te vinden, je kan er inmiddels de klok op gelijk zetten. En terecht, want sinds ze ook Nederlandstalig zingt scoort ze hit na hit, met ‘Door De Wind’ als grootste klapper tot nu toe. Dit wordt hoe dan ook een uur lang massaal meezingen!

Kris Kross Amsterdam

Als je zowel hits kunt scoren met Shaggy, Maan als Antoon moet je van goede huize komen. Dit dj-trio verandert wereldwijd festivals in een dansende feestmassa met hun dancehall poptunes. Oh ja, en ze staan al jaren non-stop in de hitlijsten. Een perfect recept voor een energieke show. Voor één dag zeggen we Kris Kross Brouwersdam, gewoon omdat het kan!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een popdiva die rock, pop, r&b en levenslied mengt tot een geheel eigen stijl. Ze maakte indruk bij het tv-programma Beste Zangers en scoorde een hit met ‘Der Af (Oya Lé Lé)’, samen met Kris Kross Amsterdam en Donnie. Onlangs verscheen haar album ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’, waar ze haar veelzijdigheid als artiest laat zien.

Van Dik Hout

Van Dik Hout rijgt een modern rockgeluid en pakkende Nederlandstalige teksten moeiteloos aan elkaar. Hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’ groeiden uit tot lijfliederen van een generatie, het debuutalbum is een onvervalste klassieker. Wie bij hun optreden in 2018 of 2022 op Concert at SEA was weet: meezingen gegarandeerd. In 2024 viert Van Dik Hout hun 30-jarig jubileum.

Bizzey

Bizzey is al sinds 2016 de onbetwiste baas van de Nederlandse clubs. Met monsterhits als ‘Traag’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘DRUP’ en het aanstekelijke ‘Zin In De Zomer Man’ laat hij de temperatuur op de Brouwersdam gegarandeerd een paar graadjes stijgen. Bereid je voor op het meest dansbare optreden van het festival.

Numidia

Als je op vroege leeftijd al zoveel talent laat zien, wordt dat opgemerkt. De Nederlands-Marokkaanse Numidia gooide hoge ogen bij The Voice Kids in 2015, wat een kickstart voor haar carrière was. Naast tracks als ‘Meli Meli’ met Ronnie Flex en meerdere samenwerkingen met Boef zou je haar kunnen kennen door haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers in 2023.

Cøver at SEA

Een traditie die we graag in stand houden. BLØF opent traditiegetrouw het weekend, samen met hun muzikale vrienden. Op het Zeeland Podium speelt deze gelegenheidsgroep covers van grote hits. Een betere start van het festival bestaat niet!

Het belooft een fantastische dag te worden! Kijk voor meer informatie over het festival bij de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op ☀️ Een dag vol zon, zee en muziek aan de Zeeuwse Kust. Ben jij er ook bij?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1