Tickets

Concert at SEA 2017 is uitverkocht. Ook de bungalow- en hotelarrangementen zijn uitverkocht. Er zijn nog wel losse campingarrangementen verkrijgbaar. Er komen geen weekend- en dagkaarten meer beschikbaar.

Kaarten moeten worden gepersonaliseerd. Om tickets te personaliseren heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum. Lees hier meer over personaliseren.

Concert at SEA 2018

De kaartverkoop voor Concert at SEA 2018 gaat anders dan je gewend bent; om kaarten te kunnen kopen, moet je je vooraf pre-registreren. Dit is nieuw en daarom leggen we graag aan je uit wat pre-registratie is en waarom we dit doen. Hier lees je meer.

Weekendkaart / Dagkaart

Weekendkaarten en dagkaarten voor Concert at SEA 2017 zijn uitverkocht. Pre-registreer je hier voor de kaartverkoop van Concert at SEA 2018.

Overnachting

Alle campings, bungalowparken en hotels hebben een eigen pagina waar je meer informatie kunt vinden en eenvoudig je overnachting kunt boeken.

Mindervaliden

Weekendkaarten en dagkaarten zijn uitverkocht. Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een kaart voor het mindervalidenpodium nodig om toegang te krijgen tot het podium.

Parkeerkaart

Een parkeerkaart kost €12,50 per dag en €25,- voor het hele weekend. Wanneer je slaapt op één van de aangesloten recreatiebedrijven maak je gebruik van de gratis pendelbus en heb je geen parkeerkaart nodig.

Pendelbuskaart 1

Koop hier een pendelbuskaart voor Transferium Renesse. Een pendelbuskaart kost €12,50 per dag en €25,- voor het hele weekend (excl. servicekosten).

Pendelbuskaart 2

Koop hier een pendelbuskaart voor De Duinhoeve, Zeeuwse Kust, Ginsterveld, Klepperstee, Klaverweide, De Vliedberg, Den Osse en Noordernieuwland. Een pendelbuskaart kost €12,50 per dag en €25,- voor het hele weekend (excl. servicekosten).

Pendelbuskaart 3

Koop hier een pendelbuskaart voor ’t Zonnedorp, Agri-Nova, Camping De Oase, International, Julianahoeve en Hoeve Batenburg. Een pendelbuskaart kost €12,50 per dag en €25,- voor het hele weekend (excl. servicekosten).

Pendelbuskaart 4

Koop hier een pendelbuskaart voor Roompot Vakanties Duynhille, Roompot Vakanties Soeten Haert, De Wijde Blick, Vakantiepark Schouwen, Roompot Vakanties Klein Poelland, Landal Port Greve, Zeeland Vakantiewoningen, De Brem, RCN Toppershoedje, Center Parcs Port Zélande, Grand Hotel Ter Duin en Hampshire Hotel. Een pendelbuskaart kost €12,50 per dag en €25,- voor het hele weekend (excl. servicekosten).

Betaalmethoden

  • iDEAL (betalingskosten € 0,85)
  • VISA (betalingskosten 5%)
  • MasterCard (betalingskosten 5%)
  • Maestro (betalingskosten 5%)
  • Sofort Banking (betalingskosten 2,7%)

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com.

Info & veelgestelde vragen

Tickets kopen

  • Servicekosten bedragen € 3,50 per kaart
  • Je kunt maximaal 4 kaarten per keer bestellen.
  • Meer dan 50 (zakelijke) kaarten bestellen? Neem contact op via info@concertatsea.nl
  • Heb je interesse in meer dan 10 zakelijke VIP-kaarten? Informeer naar de mogelijkheden via vip@concertatsea.nl
  • Op de toegangsbewijzen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je HIER downloaden.
Nieuwsbrief

Partners

Heineken Delta AD Roompot Provincie Zeeland Lipton Ice Tea