Pre-registratie

Concert at SEA 2018 – 29 & 30 juni

De kaartverkoop voor Concert at SEA gaat vanaf dit jaar anders dan je gewend bent; om kaarten te kunnen kopen, moet je je vooraf pre-registreren. Dit is nieuw en daarom leggen we graag aan je uit wat pre-registratie is en waarom we dit doen.

In het kort komt het dus hierop neer:

 1. Je moet gepre-registreerd zijn om deel te kunnen nemen aan de kaartverkoop. Dit kan nog t/m 15 december, 10.00 uur via  deze link. Na je registratie ontvang je hier direct een bevestiging van.
 2. Je ontvangt via het emailadres waarmee je bent gepre-registreerd een unieke code en instructies waarmee je deel kan nemen aan de verkoop. Tussen 18 en 20 december ontvang je deze mail.
 3. Je kan maximaal vier festivalkaarten bestellen. Wanneer je met meer dan vier vrienden naar Concert at SEA 2018 wil, moet je je met meerdere mensen inschrijven.
 4. Voor overnachtingsarrangementen geldt een maximum van 10 festivalkaarten die je in combinatie met je arrangement kan bestellen.
 5. Als het je gelukt is om kaarten te bestellen, dan heb je van 22-12-2017 t/m 01-02-2018 de tijd om deze te personaliseren. Hier ontvang je een email over van ticketing partner Paylogic. Lees hier waarom wij kaarten laten personaliseren.
 6. We hopen je te zien op de Brouwersdam!

Waarom vanaf dit jaar pre-registreren?

De vraag naar kaarten voor Concert at SEA is de laatste jaren groter dan het aanbod. Een gevolg hiervan is dat trouwe CAS fans misgrijpen en zwarthandel toeneemt.

Als organisatie willen we zoveel mogelijk echte Concert at SEA fans de kans bieden om kaarten te bemachtigen. Daarnaast streven we ernaar om zwarthandel, waarbij kaarten voor hogere prijzen worden verkocht, zoveel mogelijk terug te dringen. Door middel van pre-registratie hopen we dit in de toekomst nog beter te kunnen doen.

Net als voorgaande jaren zullen kaarten voor Concert at SEA 2018 op naam worden verkocht.

Wat is pre-registreren?

Met een pre-registratie geef je aan dat je geïnteresseerd bent in kaarten voor Concert at SEA 2018. Je laat bij ons je gegevens achter. In het najaar ontvang je vervolgens een email met een persoonlijke link waarmee je kaarten kunt bestellen.

Pre-registratie biedt geen garantie op kaarten. Het geeft je wel een veilige en eerlijke mogelijkheid om kaarten te kunnen kopen. Let op! Zonder pre-registratie kun je niet deelnemen aan de kaartverkoop.

Hoe kan ik me pre-registreren?

Vul het formulier onderaan deze pagina in en klik op ‘Verzenden’. Daarna is je pre-registratie klaar.

Goed om te weten

  • Pre-registratie is mogelijk tot 15 december 10.00 uur
  • Concert at SEA 2018 vindt plaats op 29 & 30 juni 2018
  • Pre-registratie is de enige manier om te kunnen deelnemen aan de officiële kaartverkoop
  • Als je je pre-registreert, ben je niet verplicht om kaarten te bestellen
  • Je hoeft je maar één keer te pre-registreren. Meerdere aanmeldingen vergroten je kans op kaarten niet
  • Je kunt per bestelling maximaal 4 kaarten kopen. Ben je geïnteresseerd in meer kaarten? Zorg dan dat iemand anders uit jouw groep (met een ander emailadres) zich ook pre-registreert
  • Via de persoonlijke link die je ontvangt, kun je straks ook weer je favoriete camping, bungalow of hotel boeken
  • Bij je bestelling maak je de keuze of je kaarten voor het mindervalidenpodium wilt aanschaffen
  • Met het versturen van je gegevens ga je akkoord dat de organisator je op de hoogte houdt van Concert at SEA en mogelijke andere evenementen van de organisator

Naam en adres

Geboortedatum

Pre-registratie voor

Aantal kaarten

* Verplicht
Nieuwsbrief
Concert at SEA Heineken AD Delta Lipton Ice Tea Provincie Zeeland