Veiling kunstwerk ‘The Beatles at Concert at SEA’

21 juni 2017

Kunstenaar Frank van der Meijden, oud-manager van BLØF en Doe Maar, heeft een tableau gemaakt over Concert at SEA. Het kunstwerk, getiteld ‘The Beatles at Concert at SEA’, wordt geveild voor Umoja Fonds waarmee BLØF kleinschalige projecten in Afrika, Azië en Latijns Amerika steunt.

De hoogste bieder van de veiling krijgt naast het prachtige kunstwerk als dank twee CAS 2018 weekendkaarten cadeau. Je kunt vanaf nu bieden! De veiling sluit op 1 juli om 18:00 uur.

“Dit werk is speciaal gemaakt voor Concert at SEA, omdat dit jaar voor het eerst de meest succesvolle bands die ik ooit managede, Doe Maar en BLØF, op dit kleurrijke festival staan. Het mooist zou natuurlijk zijn als ook The Beatles op Concert at Sea konden spelen. Als kunstenaar kan je dat regelen! Je kunt dromen verwezenlijken; het onmogelijke mogelijk maken”, aldus Frank van der Meijden.

Het kunstwerk is tot en met 24 juni te zien The SmithDavidson Galery in Amsterdam.

Frank van der Meijden

Frank van der Meijden (Rotterdam, 1946) heeft een leven in de entertainmentwereld achter de rug. Hij was manager van de succesvolste Nederlandstalige popgroepen ooit: Doe Maar en BLØF.

De afgelopen zeven jaar heeft hij zich op de beeldende kunst gestort. De tableaus die hij maakt van gebruikte materialen zitten vol met verwijzingen naar de popmuziek. Geen wonder dat zijn expositie in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch wordt geopend door Jan Smeets, de organisator van Pinkpop, en Ernst Jansz van Doe Maar. Het werk van Frank is al te zien geweest op exposities in New York, Miami, Parijs, Tokyo en San Francisco. Lees meer over Frank op www.frankvandermeijden.com

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1