The Brahms, Causes en Lucas Hamming op Concert at SEA 2016

17 januari 2016

Zaterdag kondigde The Brahms tijdens Noorderslag al aan dat ze op Concert at SEA spelen. Vandaag kunnen we daar twee mooie namen aan toevoegen. Na succesvolle shows op Noorderslag staan ook Causes en Lucas Hamming op de Brouwersdam deze zomer!

Eerder werd al bekend dat Faithless, Typhoon, Douwe Bob, HAEVN, De Jeugd van Tegenwoordig en natuurlijk BLØF op Concert at SEA spelen. Natuurlijk zijn we nog met meer namen bezig. Daarover maken we binnenkort meer bekend.

Vrijdag 1 juli
Faithless
Typhoon
Douwe Bob
The Brahms

Zaterdag 2 juli
BLØF
De Jeugd van Tegenwoordig
HAEVN
Causes
Lucas Hamming

The Brahms

Vol gas en in de vijfde versnelling. Zo zou je de nog korte maar veelbelovende carrière van The Brahms kunnen omschrijven. Met hun single ‘Golden’ hadden ze meteen een 3FM Megahit te pakken en ook opvolger ‘Homerun’ was vaak op de radio te horen. Verwacht een show vol catchy indiepop en melodieën die je de hele zomer nog blijft neuriën. Stilstaan is geen optie.

Causes

Ontdekt worden als straatmuzikant en een gigantische hit scoren met je eerste nummer. Dit overkwam de in Nederland woonachtige Britse zanger Rupert Blackman. Met zijn band Causes beleefde hij dankzij de single ‘Teach Me How To Dance With You’ een droomdebuut en met ‘Walk on Water’ scoorde de band een 3FM Megahit. Dit jaar verschijnt een volledig album, inclusief de single ’To The River’. Geloof ons maar, hun show op CAS wordt er één die we niet snel zullen vergeten.

Lucas Hamming

Rock ’n roll poëzie. Zo omschrijft Lucas Hamming zijn muziek. Met een volledige band aan zijn zijde tourt hij dit jaar door heel Nederland. Ook België en Duitsland hebben al kennis gemaakt met de songs van deze pas 22-jarige zanger. Met ‘Mojo Mischief’ en ‘Never Let you Down’ heeft hij al twee 3FM Megahits op zak en dat zouden er heel snel meer kunnen worden. Luister maar eens naar zijn album ‘HAM’.

Uitverkocht

Concert at SEA 2016 is volledig uitverkocht. Afgelopen week werden de laatste dagkaarten voor vrijdag verkocht. Weekendkaarten en dagkaarten voor zaterdag raakten in december al uitverkocht.

Er zijn wel nog overnachtingsarrangementen beschikbaar. Klik hier voor meer info.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1