Kensington, Racoon en Broederliefde op Concert at SEA 2017

16 november 2016

Het wachten is voorbij! Vandaag kunnen we bekendmaken dat Kensington, Racoon en Broederliefde volgend jaar op Concert at SEA spelen. Natuurlijk staat ook BLØF op de twaalfde editie van CAS op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017.

Het is heerlijk om samen met jullie nu alweer vooruit te kijken naar de zomer. Met deze eerste artiesten is de start gemaakt voor twee hele mooie dagen op de Brouwersdam. En we zijn natuurlijk nog lang niet klaar met de line-up!

kensington_2

Kaartverkoop start 24 november

De verkoop van weekendkaarten voor Concert at SEA 2017 start op donderdag 24 november om 10:00 uur via concertatsea.nl. Er gaat een beperkt aantal Early Bird weekendkaarten in de verkoop voor €70,- (excl. 3,50 servicekosten). Als de Early Bird kaarten op zijn, kost een reguliere weekendkaart daarna €75,-.

De verkoop van dagkaarten gaat later dit jaar van start. Let op! Koop geen kaarten via andere kanalen. Officiële tickets zijn alleen verkrijgbaar via onze eigen website.

Overnachting

Naast weekendkaarten gaan volgende week ook de overnachtingsarrangementen in de verkoop. Ook dit jaar doen weer meer dan 20 campings, bungalowparken en hotels mee. Sommige overnachtingsopties verkopen al binnen een dag uit dus wacht niet te lang!

Prijzen (exclusief weekendkaart)

  • 2-nachten campingarrangement (vr t/m zo): €46,- p.p.
  • 3-nachten XL campingarrangement (do t/m zo): €61,- p.p.
  • Bungalowarrangement (vr t/m ma): €101,- p.p.
  • Hotelarrangement (vr t/m zo): €185,- p.p.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1