BLØF en De Dijk op bungalowfestival Back at SEA

4 juli 2016

Onder de naam Back at SEA organiseert het team achter Concert at SEA elk najaar een bungalowfestival. Op 18, 19 en 20 november zijn BLØF en De Dijk de hoofdact op het festival op Center Parcs Port Zélande, in Ouddorp. Het bungalowpark ligt op steenworp afstand van de Brouwersdam, waar Concert at SEA wordt gehouden.

Boek vanaf nu je bungalow via www.backatsea.nl

Back at sea 2016-1000x500

Het hele bungalowpark is exclusief toegankelijk voor bezoekers van Back at SEA en er is plaats voor een kleine 3.000 gasten. Ook dit jaar is er op Back at SEA genoeg te beleven naast de optredens in de festivaltent. Zo zullen ondermeer de pool party, huiskamerconcerten, de comedyclub en de Brouwersdamloop weer onderdeel zijn van het programma. De komende weken worden meer namen bekend gemaakt.

Paskal Jakobsen ziet het al helemaal zitten:

“Back at SEA is het kleine broertje van Concert at SEA. Zo’n prachtig bungalowpark vlakbij de Brouwersdam is daarvoor de perfecte locatie. Het is heel wat anders dan met 40.000 man in de zomer. Maar juist het kleinschalige maakt het nou net weer zo leuk. Artiesten doen huiskamerconcerten en unieke optredens. Het voelt als een reünie met de Concert at SEA bezoekers.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1