Anouk en Tom Odell op Concert at SEA 2017

22 november 2016

We maken de voorpret nog wat groter! Anouk en Tom Odell zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA 2017. Ook de Sallandse rockband Bökkers en zangeres Teske zijn er bij volgend jaar. Vorige week maakten we al bekend dat Kensington, Racoon, Broederliefde en BLØF op 30 juni en 1 juli op de Brouwersdam spelen.

Voor Anouk is Concert at SEA het eerste festivaloptreden dat is bevestigd voor 2017. In haar jubileumjaar 2016 trad ze niet op en daarom is het extra speciaal dat we Anouk volgend jaar op de Brouwersdam mogen ontvangen.

Binnenkort maken we bekend op welke dag de artiesten optreden.

anouk_800

Kaartverkoop start 24 november

De verkoop van weekendkaarten voor Concert at SEA 2017 start aanstaande donderdag 24 november om 10:00 uur via concertatsea.nl/tickets. Er gaat een beperkt aantal Early Bird weekendkaarten in de verkoop voor €70,- (excl. 3,50 servicekosten). Als de Early Bird kaarten op zijn, kost een reguliere weekendkaart daarna €75,-.

Op donderdag start ook de verkoop van overnachtingsarrangementen. De verkoop van dagkaarten en losse pendelbuskaarten gaat later dit jaar van start. Let op! Officiële tickets zijn alleen verkrijgbaar via onze eigen website. Koop geen kaarten via andere kanalen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor het laatste Concert at SEA-nieuws. Zo ben je altijd up-to-date.

Heineken Lipton Gato Negro Zeeland.com HZ University of Applied Sciences Ketel 1