17 + 18 juni 2011

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord over Concert at SEA

Deze FAQ pagina wordt voortdurend bijgewerkt aan de hand van vragen die wij ontvangen. Kijk dus graag eerst op deze pagina of je vraag hierbij staat!

Mag ik flesjes water meenemen?
Nee. Het is vanuit de veiligheidsdiensten niet toegestaan glas, plastic flessen, drank en eten mee te nemen. Er is voldoende water verkrijgbaar op Concert at SEA.

Ik heb een weekendkaart gekocht, maar ik wil iemand anders op de vrijdag/zaterdag het festival laten bezoeken. Mag en kan dat?
Nee. Kopers van een weekend festivalkaart ontvangen bij inlevering van het ticket bij de ingang van het festivalterrein een polsbandje waarmee ze het gehele weekend toegang hebben tot het festivalterrein. Na inlevering van het ticket en uitgifte van het polsbandje verliest het ticket zijn waarde en geeft daarna geen toegang meer tot het festivalterrein. Het is verboden om het weekendbandje over te dragen of door te verkopen aan derden.

Ik wil graag zitten. Kan ik een klapstoel / krukje / opblaasbare stoel meenemen?

Nee. Het is vanuit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan voorwerpen als zodanig mee te nemen. We raden je aan vroeg te komen zodat je op het talud (de dijk) kunt zitten gedurende het hele festival. Er is ook voldoende zitruimte rondom de Food&Drinks tenten.

Kan ik het festivalterrein verlaten?
Dat kan! Gedurende het hele festival kun je het terrein verlaten en weer betreden. Je krijgt dan een stempel van de security.

Zijn er lockers aanwezig?
Ja, zowel bij de noord- als de zuidingang zijn lockers beschikbaar. De afmetingen zijn: HxBxD = 30x30x50cm. Er zijn ook groter lockers beschikbaar met een afmeting van 80 cm breed, 50 cm diep en 195 cm hoog. De capaciteit is niet onbeperkt.

Mag een hond mee het terrein op?
Nee, honden worden niet toegelaten. Katten en paarden overigens ook niet :-)

Op welke tijden rijden de pendeldiensten?
Niets is zo makkelijk om je met de officiële Concert at SEA pendelbus van camping of bungalowpark naar het festivalterrein te laten vervoeren. En natuurlijk weer veilig terug naar je tentje of bungalow vanaf het festivalterrein!

Heb je een overnachtingsarrangement via Concert at SEA geboekt, dan krijg je automatisch bij de receptie van de camping/bungalowpark een bandje voor de pendelbus waarmee je het hele weekend toegang hebt tot de pendelbus.

Wil je met de pendelbus mee maar heb je niet via ons geboekt? Bestel dan je pendelbusticket per dag of voor het weekend.

Let op: Het is niet mogelijk op de campings en bungalowparken pendelbustickets aan te schaffen! Op het Transferium Renesse kunnen wel pendelbuskaarten worden aangeschaft maar het is verstandig, om wachtrijen te voorkomen, vooraf via deze website pendeltickets aan te schaffen.

De pendelbussen rijden continu af en aan naar de campings en bungalowparken en stoppen gemiddeld elk half uur bij de bushalte. Bekijk hier de dienstregeling.

Verkeersmaatregelen

Wat is het juiste adres van de Concert at SEA-locatie?
Het adres van het festivalterrein is 'Brouwersdam 1, Scharendijke'. Vanaf het moment dat je de verkeersborden “P Concert at SEA” ziet kan je het beste je navigatie uitzetten. Volg daarna te alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op om files te vermijden en je zo goed mogelijk naar het festival te laten begeleiden.

Is er een Kiss & Ride plek bij het festivalterrein?
Ja, er is een Kiss & Ride locatie aan de zuidkant van het festivalterrein, bij Recreatiepark Kalverweide aan de Kuyerdamseweg 56 in Ellemeet (tevens taxistandplaats). Vanaf dat punt kun je lopend het festival bereiken. Reken op ongeveer 1 kilometer wandelen.

Aan de noordzijde is ook de taxistandplaats als Kiss&Ride locatie ingericht. De locatie heeft geen adres maar is aan de noordzeezijde ter hoogte van de afslag naar Port Zelande.

Kan ik tijdens Concert at SEA per auto vanuit de richting Ouddorp / Stellendam richting Zeeland?
Nee, de Rijksweg N57 op de Brouwersdam is op de volgende tijden voor al het verkeer afgesloten: vrijdag van 19:00 uur tot uiterlijk 04:00 en zaterdag vanaf 12:00 uur tot uiterlijk 04:00 uur. Je moet dan omrijden via de N59 (richting Oude-Tonge/Grevelingendam/Bruinisse/Burgh-Haamstede/Middelburg). Een routeomleiding (gele borden) wijst je de weg.

Kan ik tijdens Concert at SEA aan de Noordzeezijde van de Brouwersdam komen?
Nee, op de dagen van het evenement geldt dat het evenementterrein niet toegankelijk is en de noordzijde van de zeezijde aan de Brouwersdam gebruikt wordt als parkeerterrein voor de bezoekers van het evenement. Bezoekers van lokale bedrijven hebben overdag doorgang wanneer zij hun bezoek aannemelijk maken. Ook in 2015 geldt aan de zeezijde van de Brouwersdam ter hoogte van het evenementterrein een inrijverbod. De bedrijven aan de Brouwersdam zijn wel allemaal bereikbaar, maar als je wilt doorrijden, moet je kiezen voor de omleidingroute via de Rijksweg N57 en respectievelijk de afrit nemen bij Port Zélande, dan wel Scharendijke. Doorgaand verkeer op de wegstrook langs de zeezijde Brouwersdam is in de genoemde periode dus niet mogelijk.

Kan ik tijdens Concert at SEA Port Zélande en de andere bedrijven aan de Grevelingenzijde bereiken?
Ja, bestemmingsverkeer voor bedrijven, verblijfsrecreatiebedrijven en andere instellingen is mogelijk. U moet zich melden bij een verkeerspost bij de wegafsluiting en aannemelijk maken dat u naar de desbetreffende bestemming gaat. Het aannemelijk maken doet u bijvoorbeeld met een reserveringsformulier of een pasje van een slagboom van de camping. Met motorvoertuigen is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze secundaire rijbaan met als doel bijvoorbeeld te gaan vissen en/of recreëren aan de binnenzijde (Grevelingen).

Kan ik per fiets of brommer op het fietspad op de Brouwersdam rijden?
Nee, gedurende het evenement is het fietspad ter hoogte van het evenement gesloten. U moet dan omrijden via de Grevelingenzijde van de Brouwersdam. Volg hiervoor de omleidingsbordjes t.h.v. Port Zelande.

Zijn er beperkingen/regels voor waterverkeer/ankeren nabij de Brouwersdam?

Nee, er gelden geen bijzondere maatregelen voor waterverkeer. Wel zullen de kustwacht en politie te water toezicht houden op het waterverkeer.
Vanaf de Grevelingenzijde de weg oversteken (N57) is gevaarlijk en streng verboden. De politie ziet hierop toe. Wil je toch naar het festivalterrein? Loop dan naar een van de tunneltjes onder de Brouwersdam door en maak hier gebruik van om bij Concert at SEA te komen.

Kan ik naar mijn familie/relaties/bestemming in Scharendijke of Ellemeet?
Ja dat kan, mits je redelijkerwijs kan aantonen dat je daar een bestemming hebt. Verkeer met als bestemming Concert at SEA zal worden geweerd uit de kernen. Het aannemelijk maken doe je bijvoorbeeld met een reserveringsformulier of een pasje van een slagboom van de camping. Voor inwoners van de beide kernen wordt in samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland een aparte voorziening getroffen welke rechtstreeks met de betrokkenen zal worden gecommuniceerd.

Verkeer bezoekers

Ik kom per auto uit noordelijke richting, waar moet ik parkeren?
Er zijn twee parkeerplaatsen van Concert at SEA, Noord en Zuid. Vanuit richting Rotterdam/Zuid-Holland parkeer je op Noord (P1). Vervolgens loop je in enkele minuten naar de festivalingang. Na het evenement vertrek je weer langs dezelfde weg als je gekomen bent. Wij adviseren je vooraf via deze site een uitrijkaart aan te schaffen, dat bevordert de doorstroom bij het oprijden van het terrein enorm.

Ik kom uit zuidelijke richting, waar moet ik parkeren?
Vanuit richting Brabant/Zeeland parkeer je op Zuid (P2). Hier ontvang je bij het binnenrijden van de parking gratis pendelbusbandjes naar het festivalterrein voor alle inzittenden van je auto. De pendelbus brengt je in enkele minuten naar het festivalterrein. P2 wordt met borden aangegeven en valt onder dezelfde regeling als P1 aan de noordzijde van het evenement: P-kaarten kosten €15,00 in de voorverkoop per dag. Weekendparkeerkaarten zijn a €25,- te koop in de voorverkoop.

Zijn alle parkeerplaatsen verhard?
De organisatie maakt hoofdzakelijk gebruik van P1 (noordzijde Brouwersdam). Dit is een geasfalteerd parkeerterrein. P2 in Renesse is eveneens verhard.

Wat kost het parkeren?
Het parkeren op de Concert at SEA-parkings kost €12,50 in de voorverkoop per dag. Deze kaarten zijn te koop via www.concertasea.nl en worden tevens op het evenemententerrein verkocht, de prijs is dan echter €15,-. Daarom wordt dringend geadviseerd vooraf een parkeerkaart aan te schaffen. Kom je beide dagen met eigen vervoer dan kun je kiezen voor een weekendparkeerkaart a €25,- .
Behalve dat dit voordeliger is, omzeil je eventuele drukte bij de verkooppunten op de parkeerterreinen. Parkeer je op P2 dan is je parkeerkaart inclusief de buspendeldienst naar het festivalterrein.

Moet ik ook een parkeerkaart kopen als ik met de motor kom?
Ja, elk gemotoriseerd voertuig, inclusief motoren, hebben een parkeerkaart nodig voor Concert at SEA om te kunnen parkeren op de CAS parkings.

Is er vervoer op de Parking P1 naar de ingang?

Nee. De afstand is lopend af te leggen binnen enkele minuten.

Wat als ik geen parkeergeld wil betalen?
Boek een voordelig Concert at SEA-campingarrangement of een bungalowarrangement want dan ben je verzekerd van busvervoer tot bij de ingang. Wanneer je in de omgeving woont of verblijft, is de fiets ook een uitstekend alternatief.

Wat raad je ons aan m.b.t. het reizen naar het evenement?

De organisatie raadt iedereen aan de auto thuis te laten en gebruik te maken van de Event Travel busdiensten. Klik voor hier voor informatie en kaarten. Een alternatief is om er een lekker weekendje Zeeland van te maken via een voordelig verblijfsarrangement, dat is inclusief busvervoer tot voor de ingang!!

Worden er files verwacht?
Eens per jaar is er op de Brouwersdam een evenement waarop ca. 40.000 bezoekers per dag afkomen. Er is een uitstekende samenwerking met Politie en Rijkswaterstaat en er wordt geprobeerd je met zo min mogelijk verkeersoverlast naar het concert te leiden. Wil je ontspannen de Brouwersdam bereiken, dan is het bussenplan een goed alternatief. Hou er rekening mee dat de vrijdagmiddagen op de N57 en N59 altijd al erg druk zijn. Vertrek dus op tijd en kijk vooraf op www.vananaarbeter.nl !

Aanwijzingen voor verkeer
Bezoekers wordt geadviseerd vroegtijdig richting Zeeland te komen.
Profiteer van de early-check-in mogelijkheden bij de aangesloten campings en bungalowarrangementen.
Bezoekers die gebruikmaken van de arrangementen en eventuele drukte op de N57 en N59 willen vermijden, kunnen via Bergen op Zoom (A4/A58) en Goes (A256/ N256) richting Schouwen-Duiveland rijden.
Voor bezoekers die gebruik willen maken van de parkeerterreinen rondom Concert at SEA gelden de volgende adviezen:

  • Kom je uit Noord-Holland of het westelijk gedeelte van Zuid-Holland, dan kun je het beste via de N57 richting de Brouwersdam rijden. Ter hoogte van Stellendam volg je de borden "P Concert at SEA".
  • Is er veel vertraging op de N57 of kom je uit het oostelijk gedeelte van Zuid-Holland, reis dan via de A29, via de N59 naar Zeeland. Langs de N59 vindt je de verwijzing naar "P Concert at SEA" (N15/N57).
  • Kom je uit Utrecht, Gelderland en noordelijkere geleden gebieden, dan is waarschijnlijk de A27 de snelste route. Volg deze tot Oosterhout (knooppunt Hooipolder), daar houd je Roosendaal aan (A59). Vanaf de A59 kun je de borden Zierikzee volgen.
  • Kom je uit Brabant of Limburg. volg dan de A58 richting Middelburg/Vlissingen. Ter hoogte van Goes (knooppunt de Poel) volg je de borden Zierikzee (A256).

Mindervaliden informatie

Zijn er speciale kaarten te verkrijgen voor mindervaliden?
Ja, maar kaarten voor het mindervalidendek zijn i.v.m capaciteit beperkt beschikbaar. Concertkaarten voor het mindervalidendek zijn maximaal per vier stuks verkrijgbaar om onrechtmatig gebruik te voorkomen. Er is voorzien in een geschikte toiletvoorziening.
Zowel de mindervalide bezoeker zelf als de begeleider dient een kaart voor het mindervalidendek te kopen om toegang te krijgen tot het dek.
Geen mindervalidenkaart kunnen bemachtigen? Mensen met een rolstoel kunnen wel gewoon naar binnen. We raden je aan op tijd te komen en boven aan het talud (de dijk) plaats te nemen voor het beste zicht en de rustigste plek. Veiligheid voor alles, neem een begeleider mee!

Kan ik krukken meenemen op het festivalterrein?
Een kruk die dient als hulpmiddel bij het lopen is toegestaan. Het is niet toegestaan om krukken mee te nemen die ook de functie bieden om te zitten.

Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?
Ja, Concert at SEA reserveert een aantal plaatsen vlak bij de ingang. Volg de borden "Mindervaliden" of "VIP-parking" vanaf de weg. Je kunt gratis parkeren met een mindervalidenkaart in dit gereserveerde gedeelte.

Busvervoer

Hoe is Concert at SEA per regulier openbaar vervoer te bereiken?
De beste optie is een busverbinding naar het Transferium van Renesse te kiezen. Vanaf het Transferium rijden elk kwartier pendelbussen naar het festivalterrein. Er rijden ook gedurende het hele evenement elk kwartier bussen vanaf Concert at SEA weer richting het Transferium.

Wat zijn de vertrektijden van de pendelbusbienst vanaf de campings/parken en recreatiebedrijven?
Niets is zo makkelijk om je met de officiële Concert at SEA pendelbus van camping of bungalowpark naar het festivalterrein te laten vervoeren. En natuurlijk weer veilig terug naar je tentje of bungalow vanaf het festivalterrein!

Heb je een overnachtingsarrangement via Concert at SEA geboekt, dan krijg je automatisch bij de receptie van de camping/bungalowpark een bandje voor de pendelbus waarmee je het hele weekend toegang hebt tot de pendelbus.

Let op: Het is niet mogelijk op de campings en bungalowparken pendelbustickets aan te schaffen! Op het Transferium Renesse kunnen wel pendelbuskaarten worden aangeschaft maar het is verstandig, om wachtrijen te voorkomen, vooraf via deze website pendeltickets aan te schaffen.

De pendelbussen rijden continu af en aan naar de campings en bungalowparken en stoppen gemiddeld elk half uur bij de bushalte. Bekijk hier de dienstregeling.

Welke soorten pendeldiensten rijden er tijdens concert at SEA?

  • Vanaf het Transferium rijden elk kwartier pendelbussen naar Concert at SEA. Er rijden ook gedurende het hele evenement elk kwartier bussen vanaf Concert at SEA weer richting het Transferium.
  • Er rijden pendelbussen vanaf de Concert at SEA-campings en bungalowparken. Je ontvangt bij het inchecken een speciaal polsbandje als toegangsbewijs voor de pendelbussen.

Rijden de reguliere openbaarvervoerlijnen?
Ja, lijn 104 rijdt volgens de dienstregeling. Het is mogelijk dat de route aangepast is maar de normale halteplaatsen blijven in dienst.

Is er een busdienst vanaf het Transferium van Renesse?
Vanaf het Transferium rijden elk kwartier pendelbussen naar Concert at SEA. Er rijden ook gedurende het hele evenement elk kwartier bussen vanaf Concert at SEA weer richting het Transferium.

Ik kom met een gezelschap per touringcar, hoe werkt dat?
Je kunt de touringcar uitsluitend laten parkeren op de speciale parking voor bussen aan de noordzijde van het evenemententerrein, ongeacht uit welke richting je komt. Dit is een apart gedeelte van P1 op comfortabele loopafstand vanaf de ingang. Bij het oprijden van de Brouwersdam kun je assistentie vragen aan de parkeerstewards. Zij zullen je een plaats toewijzen. Op die locatie kunnen de passagiers uitstappen.

Zijn er taxistandplaatsen?

Dit jaar zijn er twee centrale taxistandplaatsen, beide op 1.000 meter van het festivalterrein. Volg de bordjes "TAXI". Uitsluitend hier kunnen taxi's passagiers halen en brengen. Let wel op dat je richting Zuid loopt wanneer je een taxi zoekt richting de dorpen op Schouwen-Duiveland en verder zuidelijk en in de richting noord gaat voor vervoer richting Goeree-Overflakkee en verder noordelijk.

Welke taxibedrijven zijn in de regio gevestigd?
Schouwen-Duiveland:
Zierikzee: Taxi de Vlieger, 0111-641562
Renesse: New York Taxi, 0111-464646
Renesse: Taxicentrale Renesse, 0111-463100
Noordwelle: Taxibedrijf Zeeland, 0111-462645
Ellemeet: Weeda Taxiservice, 0111-672317

Goeree-Overflakkee:
Middelharnis: Taxi de Vlieger, 0187-846234
Stellendam: Taxi Donkersloot, 0187-491456
Oude-Tonge: Taxi Hameeteman, 0187-641606

Noord-Beveland:
Colijnsplaat: Taxi de Koster, 0113-695069

Verblijfsarrangementen

Welke camping of bungalowpark ligt dicht bij het festival?
Iedereen die een campingarrangement boekt heeft in dat arrangement busvervoer van en naar de Brouwersdam. Dit geldt zowel voor het vrijdag- als voor het zaterdagprogramma. Wil je bijvoorbeeld dicht bij de Brouwersdam kamperen, kijk dan voordat je boekt op www.conceratsea.nl welk recreatieverblijf het best bij je wensen past.
Alle via de Concert at SEA geboekte arrangementen zijn inclusief busvervoer tot voor de ingang van het terrein. Wat dat betreft maakt het dus niet uit welk bedrijf je kiest.

Is er vanaf elke camping en ieder bungalowpark busvervoer?
Alleen vanaf de recreatiebedrijven die op de Concert at SEA website staan en dus Concert at SEA-arrangementen aanbieden ben je verzekerd van busvervoer omdat dit door de organisatie wordt verzorgd.
Bekijk HIER in dit handige overzicht de opstapplaatsen, tijden en verdere aanwijzingen. Indien je gebruik wilt maken van onze pendelbussen zoek dan een CAS camping of bungalowpark in de buurt van jouw verblijfsplaats en koop vooraf pendelbustickets op deze site.

Ik krijg een error wanneer ik mijn arrangementen wil betalen, wat doe ik verkeerd?
U doet niets verkeerd. Er is een limiet qua bedrag ingesteld door de banken om eventuele fraude te voorkomen. Deze limiet is €1.368,-. Boek je dus bv. meerdere bungalowarrangementen dan is het nodig je boeking te splitsen en er zo voor te zorgen dat je de limiet niet overschrijdt.

Ik wil naast bekenden op de camping worden ingedeeld, hoe regel ik dat?

Dit is niet via onze ticketing module te regelen maar wanneer u contact opneemt met het betreffende recreatiebedrijf zal dat geen probleem zijn.

Kan ik ook met een caravan een arrangement boeken?
Dit is doorgaans geen probleem. Je kunt dit aangeven in de ticketmodule.

Kan ik met de Concert at SEA-bus vanaf een Concert at SEA camping/bungalowpark als ik geen arrangement heb?
Alleen met een geldig busticket of speciaal busbandje kun je van de Concert at SEA pendelbussen gebruik maken. Heb je een Concert at SEA overnachtingsarrangement geboekt dan zit je safe, je krijgt een speciaal polsbandje waarmee je de bus in kunt. Heb je geen arrangement dan kun je via deze site een busticket aanschaffen. Los betalen aan de buschauffeur is niet mogelijk.

Zijn er ook 1-daagse verblijfsarrangementen?
Nee, de aangesloten bedrijven bieden allemaal hetzelfde meerdaagse arrangement aan. Het speciale Concert at SEA-tarief is zeer aantrekkelijk en inclusief busvervoer naar het festival. Het is natuurlijk altijd mogelijk een losse overnachting te boeken. Kijk daarvoor op de website RenesseAanZee.nl voor een opsomming van pensions, hotels, campings en bungalowparken. De ervaring leert wel dat tijdig boeken nodig is, tijdens het Concert at SEA-weekend zijn vrijwel alle slaapplaatsen in de regio al vroeg volgeboekt.

Hoe laat kan ik inchecken?
Campings en bungalowparken zijn tijdens Concert at SEA flexibel met de inchecktijden en proberen zo vroeg mogelijk geopend te zijn voor Concert at SEA festivalgasten.

Campings zijn op vrijdag 27 juni tussen 09:00 en 11:00 beschikbaar om in te checken. Bungalowparken zijn op vrijdag 27 juni tussen 09:00 en 15:00 beschikbaar om in te checken. Neem voor de precieze tijden contact op met de receptie van het door jou gekozen bungalowpark of camping.

Ondernemers

Ik ben ondernemer en wil een ventvergunning tijdens concert at SEA op de Brouwersdam, kan dat?
De organisatie is verantwoordelijk voor het gedeelte van de Brouwersdam waar het evenement plaatsvindt. Daarbuiten gelden de normale procedures m.b.t. het aanvragen van een ventvergunning bij de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee

Ik heb al een standplaatsvergunning, mag ik dichter bij het evenement gaan staan?
De voorwaarden zoals die opgenomen zijn in uw huidige vergunning zijn gewoon van toepassing en dienen te worden nageleefd.

Ik heb al een standplaatsvergunning, mag ik extra ruimte innemen?
De voorwaarden zoals die opgenomen zijn in je vergunning zijn gewoon van toepassing en dienen te worden nageleefd.

Regels Evenemententerrein

Wat zijn de openingstijden van het concert at SEA terrein?
Vrijdag van 12:00 uur tot 01:15 uur
Zaterdag van 12:00 uur tot 01:15 uur

Vorig jaar moest ik eten en drinken bij de ingang inleveren, nu ook?
Ja, er is een strikt beleid op dit gebied. Op het terrein zijn ruim voldoende eet- en drinkstands waarvan de organisatie zeker is dat alles goed en veilig wordt geregeld.

Zijn er voldoende afvalbakken op het terrein?
Met het oog op de veiligheid van de bezoekers zijn losse objecten zoals afvalbakken een aandachtspunt. Er worden zo veel mogelijk afvalbakken geplaatst, vooral op punten rond de horecastands of op locaties waar de bakken vastgezet kunnen worden. Ook rond de ingangen en aan beide zijden van het terrein worden extra bakken geplaatst.

Hoe is het evenemententerrein ingedeeld?
Het Concert at SEA-terrein bestaat uit twee zogenaamde landtongen die tegen elkaar aan liggen. Het zuidelijke deel is het concertterrein met daarop het Zeeland Podium. Het noordterrein is zo ingedeeld dat alle bezoekers comfortabel van het horecadorp, het UMOJA podium en van de vele andere stands gebruik kunnen maken.

Hoe is het geregeld met de toiletten?
Verspreid over het terrein zijn clusters met toiletten geplaatst. Het gebruik is gratis.

Wat is er zoal verboden op het evenemententerrein?
Uitgangspunt is een festival waar iedere bezoeker veilig en met veel plezier van het programma kan genieten. Bij de ingangen wordt dan ook op voorwerpen gecontroleerd die in dat licht niet kunnen worden toegelaten. Hieronder valt alles wat als wapen gebruikt kan worden of bijvoorbeeld in geval van een calamiteit als obstakel kan worden gezien waar mensen over kunnen vallen.
Ook toeters (Vuvuzela!), fluitjes en overige items die als ongewenst voor de overige bezoekers kunnen worden ervaren worden niet toegelaten.

Kan ik foto- en/of filmapparatuur meenemen?
Toegestaan: funcamera's (analoog of digitaal) + telefoons.
Niet toegestaan: professionele film- en videoapparatuur als videocamera's, handycams, lenscamera's, digitale spiegelreflexcamera's. Neem als stelregel aan dat lenzen boven de 35mm niet worden toegestaan en onder professionele camera's vallen.
Let op: De beslissing over wat wel/niet wordt toegestaan op het festivalterrein wordt genomen door de security bij de poort.
Het is niet toegestaan (semi)professionele apparatuur mee te nemen op het terrein. Persaccreditatie kan worden aangevraagd via pers@concertatsea.nl.

Is het weer van invloed op het evenement?
De locatie, direct aan zee, is gevoelig voor weersinvloeden. De organisatie en de overheden worden bijgestaan door een meteoroloog ter plaatse. Indien er aanleiding is worden teksten op de videoschermen getoond met informatie over de weersverwachting. Verder zijn er draaiboeken hoe wordt gehandeld in het geval van erg slecht weer. Ook bij prachtig weer met veel zon worden de bezoekers geïnformeerd om te voorkomen dat de hitte een rol gaat spelen.

Welke kleding moet ik dragen?
Dit is afhankelijk van het weer. Wel wordt geadviseerd voldoende en juiste kleding mee te nemen voor het geval de temperatuur in de avonduren zakt. Ook bij wind kan de temperatuur snel zakken.

Waar moet ik rekening mee houden qua persoonlijke verzorging?

Belangrijk is rekening te houden met files als u met een auto komt. Zorg voor voldoende drinkwater. Afhankelijk van het weer is voldoende kleding belangrijk maar ook bijvoorbeeld bescherming tegen zonnebrand wordt aangeraden (inhoud flacon max. 200 ml).

Is er EHBO aanwezig?
Op het terrein zijn goed zichtbare medische posten aanwezig. Verder zijn mobiele medische teams te voet en per fiets actief.

Kunnen kinderen mee?
Concert at SEA raadt af jonge kinderen mee te nemen. We hanteren een adviesminimumtoegangsleeftijd van 12 jaar. Mensen jonger dan 12 dienen begeleid te worden door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs. Alleen baby's tot 1 jaar hebben geen toegangsbewijs nodig. Op het terrein is een kolfvoorziening aanwezig.

Op de toegangsbewijzen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je HIER downloaden.

 
Delta 3FM Heineken Kia Jillz Roompot Provincie Zeeland AD